Βίντεο: Ποιός είμαι…


Σας υπόσχομαι ότι μέσα στην εβδομάδα… θα πιάσω δουλειά και θ’ αρχίσω να σας γράφω. Δεν μπορώ ακόμα, γιατί μόλις πάω να γράψω κάτι συγκινούμαι. Σήμερα μπαίνει το πρώτο επεισόδιο της σειράς όταν η τηλεόραση έγινε έγχρωμη (τα ασπρόμαυρα δεν υπάρχουν πια) που λέγεται, “ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ”; Ίσως και να το προτιμάτε από το να αρχίσω το μπλα μπλα. Όσοι έχετε παιδάκια (αφού το δείτε πρώτα μόνοι σας) βάλτε τα να το δουν, αλλά μην πείτε τίποτα στην ΕΡΤ γιατί θα με μαζέψουνε. Σας φιλώ γλυκά. Π.

ΥΓ: Η εκπομπή είναι δική σας, όπως σας είπα. Κατεβάστε την από εδώ.

58 σχόλια στο “Βίντεο: Ποιός είμαι…”

   Μια μεγάλη θαυμάστρια
   17 Φεβρουαρίου 07 στις 20:57

   Παραμυθά μου,με συγκίνησες απίστευτα!!!Είχα κασσέτες με τα παραμύθια σου,τις άκουγα το βράδι πριν κοιμηθώ και στα όνειρά μου έβλεπα τα παραμύθια να ζωντανεύουν και να συμμετέχω κι εγώ…Ευχαριστώ!!!

   kat@
   18 Φεβρουαρίου 07 στις 19:27

   Επιτέλους, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ενηλικίωση δεν είναι αναπόφευκτη.
   Ευχαριστω.
   Επιτέλους η virtual δυνατότητα να ευχαριστηθώ το συνδρομο του Peter Pan που χρόνια τώρα με ταλανίζει.

   Γιώργος
   19 Φεβρουαρίου 07 στις 3:36

   θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Vaszio ένα σπουδαίο παιδί και καλό φίλο να μου λέει….Ρε συ Γιώργο έχεις κανένα επεισόδιο από τον παραμυθά η χιλιοποδαρούσα?..Όχι του λέω…τότε δεν είχαμε βίντεο δεν υπήρχαν,αλλά και όταν βγήκαν ήταν πανάκριβα δυστυχώς και εγώ τα ψάχνω…Μου λέει…Ρε συ κάποιος θα τα έχει δεν μπορεί…Αυτό μου το είπε ξανά και ξανά..Να που οι ευχές μας ακούστηκαν επιτέλους,και χάρη σε εσένα έχουμε στα χέρια μας αυτά τα ανεκτίμητα διαμάντια..Με αυτά μεγαλώσαμε..Σε ευχαριστώ!

   ΜΗΤΣΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
   17 Ιανουαρίου 09 στις 19:25

   κυριε πυλαβιε σας ευχαριστω μέσα αποτην καρδιά μου . Κταφέρατε να μας συγκινήσετε. μόλις σας παρακολουθήσαμε με τις δύο κόρες μου και η μεγάλη ήδη μας έχει μάθει και τραγουδάει το τραγούδι του μάγειρα. θέλουμε να σας ξαναδουμε σύντομα.

   agirl
   13 Δεκεμβρίου 09 στις 14:13

   Δεν το πιστεύω έχω συγκινηθεί απίστευτα!!!! Είχα μία κασσέτα με αυτά τα παραμυθια και μου την έβαζε η μαμά μου όταν ήμουν πολύ μικρή να την ακούσω πριν κοιμηθώ!! Τα λάτρευα!!! Τώρα μου είχε κολλήσει το “ναι ναι ναι παραμυθά, θα σου φτιάξω και τηγανητές πατάτες” και το έψαξα στο google και με έβγαλε εδώ! Δεν το περίμενα ότι θα υπήρχε κάτι τέτοιο!!Είμαι 21, κ παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια ειλικρινά έχω δακρύσει αυτή τη στιγμή!!

   :)
   11 Απριλίου 10 στις 16:53

   Ποσο ομορφες αναμνησεις μας προσφερεις!!!
   Οταν μπαινω στη σελιδα σου ενα χαμογελο ζωγραφιζεται αυτοματα στο προσωπο μου!!

Σχολιάστε