Τρία τέταρτα αιώνα!

Ε, όπως βλέπετε η φωτογραφία είναι από τα χθεσινά μου γενέθλια, όπου συνειδητοποίησα ότι τα 75 που μπήκα είναι τρία τέταρτα ενός αιώνα! Οπότε το “να τα εκατοστήσεις”, έχει έρθει κοντά. Πα, πα, πα… Χα, χα, χα… Τα γενέθλια τα γιορτάσαμε στο ίδιο ταβερνάκι στο Καπανδρίτι, όπως και πέρσι. Μόνο που φέτος είχε ορχήστρα και τραγουδιστές που λέγανε παλιά ελληνικά τραγούδια, οπότε το βίντεο που τραβήξαμε δεν έχει και πολύ νόημα γιατί δεν ακουγόμαστε και είναι σαν… αφιέρωμα στον Αττίκ! Χα, χα, χα… Στη φωτογραφία είμαστε η … γνωστή μάγισσα Άιναφετς κι εγώ και τη φωτογραφία την έχει βγάλει ο Κωνσταντίνος, ο γιος μου, που είχε έρθει μαζί με τη φίλη του Κατερίνα.
Θέλω να κλείσω λέγοντας σε όλους σας που μου στείλατε “χρόνια πολλά”  στο face book, με SMS και  mail – και είσαστε συγκινητικά πολλοί – να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Θα τα πούμε.
Καλή εβδομάδα.
       Π.

 

5 σχόλια στο “Τρία τέταρτα αιώνα!”

   δημήτρης
   16 Ιουλίου 17 στις 18:39

   Και τί νομίζεις; Ότι έχεις μεγαλώσει τόσο πολύ; Λάθος… έχεις ακόμη μέλλον μπροστά σου
   Έχεις να γράψεις την βιογραφία σου και να μεταφράσεις καμιά ντουζίνα βιβλία Κρισναμούρτι ακόμη! Καλά…μην απελπίζεσαι 🙂 Χρόνια πολλά! Με υγεία! Πολλά φιλιά!

   amalia
   16 Ιουλίου 17 στις 20:26

   Χρόνια πολλά.Χιλιόχρονος.Να χαίρεστε την οικογένειά σας.(πάντα σοκολατένιες είναι οι τούρτες σας ή ιδέα μου; χιχι. Τέλεια επιλογή)

   Hengeo
   21 Ιουλίου 17 στις 20:47

   Μιας και στα blog μπαίνω σπάνια πια και ως προς το facebook ακολούθησα τα χνάρια της καλής μας μάγισσας, έστω και καθυστερημένα, εύχομαι από εδώ χρόνια πολλά και κάθε καλό για την οικογένειά σας!

   Γιώργος

Σχολιάστε