Τρέυλερ

Όπως σας είπα στο προηγούμενο post, από την Παρασκευή ετοιμάζω να σας δείξω ένα βίντεο που το… “γύρισμά” του τέλειωσε την Κυριακή. Τώρα θέλει και κάποιες ώρες για να το μοντάρω, οπότε -επειδή μπορεί να καθυστερήσω- λέω να σας ανεβάσω εδώ και μια φωτογραφία, κάτι σαν … διαφημιστικό τρέυλερ για το βίντεο που έρχεται. Λοιπόοοοον… το Παρασκευοσαββατοκύριακο, πήγα να δω την κορούλα μου στα Χανιά, που πια μένει μόνιμα εκεί από τον Αύγουστο κι από τότε δεν την είχα ξαναδεί. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψή μας στο λιμάνι και την έβγαλε η Τζο.

Μία λεζάντα γι’ αυτή τη φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι η Μαρία, να λέει: “Μπαμπά, τρελάθηκες;  Τι πας να κάνεις; Αφού δεν πετάς στ’ αλήθεια!…”
Και μια κι απ’  ό,τι κατάλαβα, σας διασκέδασε αυτό που σας είπα σε προηγούμενο post,  ότι πήγα σε Σούπερ Μάρκετ και ζήταγα επίμονα “γιαούρτι διαίτης με νιφάδες χιονιού”, να σας πω κι άλλη -χειρότερη – πατατιά που έκανα σήμερα: Πήγα να κλείσω τη σόμπα του γκαζιού με… το τηλεκοντρόλ!!!

Μήπως πρέπει ν’ αρχίσω ν’ ανησυχώ γιατρέ μου; Χα, χα, χα…
Καλή εβδομάδα.
Σας φιλώ.
Π.

 

3 σχόλια στο “Τρέυλερ”

   marilia
   21 Νοεμβρίου 11 στις 18:24

   Ευτυχώς που δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε κρεοπωλείο και να ζητήσεις τα Τρία Γουρουνάκια! Τώρα για τη… σύγκριση των… πατατών… ε, άσε εμάς να την κάνουμε! 😛 Είμαι κακός άνθρωπος, το ξέρω! χιχιχιχιχιχιχι!

   σμακ

   δημητρης
   21 Νοεμβρίου 11 στις 23:59

   Παραμυθένιες πτήσεις στα Χανιά…ε!πώς να μη μπερδευτείς-μια στα σύννεφα ,μια στη γη-μην ανησυχείς φαντάζομαι ότι ο κ.Χαριτάκης θα έχει το φάρμακο έτοιμο όταν με το καλό επιστρέψεις 🙂
   Φιλιά

Σχολιάστε