Το μασάζ

CHANIA

Ναι, όπως ίσως θα καταλάβατε από το Φάρο του λιμανιού, που δεν πολυφαίνεται στη φωτογραφία, ήμουν το Σαββατοκύριακο στα Χανιά,  που πήγα για να δω την κορούλα μου και την Τζο. Και φυσικά, βλέποντας τον τίτλο του ποστ, όσοι ξέρετε για την ANASA – από ΕΔΩ ή από ΕΔΩ – δηλαδή για τη γιόγκα και τα μασάζ που κάνουν η Μαρία κι η Τζο εκεί, θα φανταστήκατε  ότι το ποστ θα είναι κάτι για μασάζ. Είναι, αλλά όχι για μασάζ που μου το έκανε η Μαρία ή η Τζο, αλλά ένα κοριτσάκι επτά χρονών! Μάλιστα, 7 χρονών. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.
Πριν φύγω, μου είχε πει η Μαρία ότι ένα από τα δύο μεσημέρια θα τρώγαμε στο σπίτι μιας φιλικής τους  οικογένειας, που είχε δύο κοριτσάκια, επτά και πέντε χρονών, την Νεφέλη και την Δάφνη, που θέλανε να γνωρίσουν τον “Παραμυθά”.  Έτσι κι έγινε.  Χθες το μεσημέρι βρεθήκαμε στο σπίτι με τα δύο “παραμυθομεγαλωμένα” κοριτσάκια – τωρινά “παραμυθομεγαλωμένα”, όχι παλιά – που αποδείχτηκαν τρομερά! Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα, αρκεί να δείτε τις φατσούλες τους και θα καταλάβετε.
CHANIA.N+D

Το τι με “κούρδισαν” δεν λέγεται! Κάναμε και οι τρεις μας διάφορες αταξίες, αλλά ευτυχώς δεν μας μάλωσαν οι μεγάλοι. Χα, χα, χα… Ώσπου κάποια στιγμή, μου είπε η Τζο ότι έχει μάθει στη Νεφέλη να κάνει μασάζ! Ε, δεν ήθελα και πολύ, πήρα μια καρέκλα και κάθισα για να μου κάνει μασάζ. Απίστευτο! Παρόλο τα μικρά χεράκια και τη λίγη δύναμη λόγω ηλικίας, το έκανε άψογα και με χαλάρωσε, σαν μου το έκανε επαγγελματίας! Μάλιστα με χαλάρωσε τόσο πολύ, που είχα μισοκλείσει τα μάτια μου και κάποια στιγμή μου λέει η Μαρία γελώντας: “Καλέ μπαμπά, έχεις ανοίξει το στόμα σου!…” Χα, χα, χα… Πάλι καλά που δεν με πήρε ο ύπνος! Και όταν τελείωσε το μασάζ, για να κρατήσουμε το επαγγελματικό επίπεδο, της έδωσα το φοβερό ποσό των 25  λεπτών, που με κατέπληξε ακόμα μια φορά παίρνοντάς τα αμέσως και με πολύ σοβαρότητα, σαν αληθινή επαγγελματίας!!!
Και θα κλείσω αυτό το ποστ με μία φωτογραφία από την ώρα που μου έκανε μασάζ, για να καταλάβετε, έστω και λίγο, τι σας λέω. Γιατί άλλο είναι να σου κάνει η Νεφέλη μασάζ κι άλλο να το βλέπεις.
Καλή εβδομάδα
Π.

CHANIA MASSAGE

2 σχόλια στο “Το μασάζ”

Σχολιάστε