“Σαν τον σκύλο με τη γάτα”… Μακάρι!!!!!!

Χα, χα, χα…τρελός τίτλος, ε;  Κι όμως, όπως θα δείτε, δεν είναι και τόσο τρελός. Όσο για τα έξι θαυμαστικά στο “μακάρι” , θα δείτε ότι και λίγα είναι. Πολλές φορές στη ζωή μου, φαντάζομαι κι εσείς,  έχοντας ρωτήσει για κάποιο φιλικό ζευγάρι πώς τα πάνε στο γάμο τους, έχω πάρει την απάντηση, “σαν το σκύλο με τη γάτα”. Πράγμα που σημαίνει, ότι τσακώνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βλέποντας, όμως, τις φωτογραφίες  με γάτες και με σκύλους που μου έστειλαν, σκέφτηκα, “μακάρι”,  όλοι οι παντρεμένοι να τα πήγαιναν “σαν το σκύλο με τη γάτα”, όπως στις φωτογραφίες – κι όχι μια και δυο, οχτώ φωτογραφίες!  Τέτοια αίσθηση, τρυφερότητας, φροντίδας, προστασίας και γλυκιάς “γατίσιας” υποταγής, σπάνια έχω δει. Δείτε και μόνοι σας.
Καλό βράδυ.
Π

5 σχόλια στο ““Σαν τον σκύλο με τη γάτα”… Μακάρι!!!!!!”

   marilia
   13 Μαρτίου 13 στις 21:02

   Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλιωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Πέτρος
   13 Μαρτίου 13 στις 22:53

   Πολύ ωραίες φωτογραφίες! μια άλλη σχετική ατυχής έκφραση είναι “ο νόμος της ζούγκλας”. Όποιος γνωρίζει πόσο οργανωμένη είναι η ζούγκλα, με ποιους νόμους τα ζώα και τα φυτά εξαρτώνται το ένα από το άλλο και πόσο ευαίσθητες είναι οι ισορροπίες εκεί, τότε καταλαβαίνει ότι η ζούγκλα (όπως και όλη η φύση) είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μακάρι!!!!!!

   Mika
   14 Μαρτίου 13 στις 10:54

   Πω πω τι μου έκανες τώρα…Τοση τρυφερότητα είναι συγκινητική απο 2 “υποτιθεται” εκ διαμέτρου αντίθετα ζωα. Αλλα αυτα είναι γενικεύσεις, οταν 2 πλάσματα μεγαλώνουν μαζί δημιουργούνται δεσμοί, αυτό είναι. Και καμια σημασία δεν εχει το είδος.
   Φιλια πολλά

   Στεφανία
   14 Μαρτίου 13 στις 13:20

   Βλέποντας τις πανέμορφες και τρυφερές φωτογραφίες, θυμήθηκα πως όταν η Αμελή, (η σκυλίτσα της Μαρίας-κόρης σου) είχε γεννήσει, συγχρόνως θήλαζε και τα γατάκια τής γάτας που είχε εξαφανιστεί….Σκυλίσια τρυφερότητα! 😉

Σχολιάστε