Για τα επτά

7th-birthday

Σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, κλείνουν επτά χρόνια από τότε που άνοιξε ετούτο το blog, γι’ αυτό και έβαλα την τούρτα. Δυστυχώς υπάρχει μόνο σ΄αυτή τη φωτογραφία  που βρήκα στο ίντερνετ και όχι πραγματικά – δυστυχώς… Χα, χα, χα…΄

Στατιστικά τώρα, στα επτά αυτά χρόνια, ανέβηκαν 987 posts, ενώ πρωτομπήκαν ή επέστρεψαν 1.233.687 επισκέπτες. Επίσης πρέπει να πω ότι από πέρσι, άρχισα να βάζω link για κάθε post  που ανεβάζω και στις σελίδες που έχω στο Face Book και στο Twitter, όπου σε κάθε post, μπαίνουν περισσότεροι απ΄όσους  μπαίνουν πια στο blog!
Τέλος, εκτός από την τούρτα που σας… κερνάω, για να γιορτάσουμε τα επτά χρόνια, σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό βίντεο, ένα λεπτό και κάτι, με τα δύο μέρη στην Αττική που αγαπώ πολύ: Την Ακρόπολη και τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, βάζοντας για μουσική υπόκρουση ένα κομμάτι από το τραγούδι Bitter Way, του Μάνου Χατζιδάκι, από τον δίσκο του Reflections, που είχε κάνει όταν ήταν στην Αμερική.
Σας ευχαριστώ που μου δίνετε κουράγιο να κρατάω ακόμα το blog, με την ανταπόκρισή σας. Δεν έχει σημασία που πια μπαίνουν ελάχιστα σχόλια, γιατί βλέπω πόσοι μπαίνετε και τα διαβάζετε – κι είστε πολλοί.
Αν σας κάνει κέφι, δείτε και το βίντεο.
Σας φιλώ πολύ
Π.

5 σχόλια στο “Για τα επτά”

   marilia
   9 Φεβρουαρίου 14 στις 8:58

   Να τα εκατοστίσει το μπλογκί! Πάντα δημιουργικός και ακούραστος να ανεβάζεις αναρτήσεις!

   Τούρτα; Μα… άσπρη;;;;;;;!!!!!!!! Αφού ξέρεις ότι θα ‘ρθω! Ούτε ένα ίχνος σοκολάτας;;;;;;; Ας είναι, θα φάω όοοοοοοοοοοολες τις φράουλες (ε, αφού ήρθα πρώτη; ). 😉

   philos
   9 Φεβρουαρίου 14 στις 11:21

   Χρόνια σου πολλά! Και να έχεις πάντα το ίδιο πάθος κι ενέργεια και μεις θα σε διαβάζουμε πάντα έστω και αθόρυβα. Και δεν είναι κακό να μας θυμίζεις να σου αφήνουμε και κανα σχόλιο. Σου χρωστάμε πολλά!

   amalia
   9 Φεβρουαρίου 14 στις 15:21

   Πέρασαν τόσα χρόνια.Ωραία περάσανε όμως ε;Να είστε πάντα καλά, δημιουργικός και ανεξάντλητος.

   δημήτρης
   9 Φεβρουαρίου 14 στις 20:13

   Χρόνια πολλά, στο ένα και μοναδικό σταθερό στέκι μας στο ίντερνετ!…κι ο νοικοκύρης αυτού του μπλογκ χίλια χρόνια να ζήσει!
   Ευχαριστούμε για την “τούρτα”… αλλά με εικόνες δε γλυκάθηκε κανείς! 🙂
   Φιλιά

Σχολιάστε