“Σχετιζόμενα θέματα” !

Αυτό, όπως ξέρετε, είναι το εξώφυλλο της ιστορίας του ΠΑΡΑΜΥΘΑ, “Στο Νησί των Τεμπέληδων.” Εκείνο που δεν ξέρετε, είναι ότι ο Παραμυθάς έχει σχέση με τη δολοφονία της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στη Λίμνη Τριχωνίδα!
Ίσως έχετε προσέξει ότι τον τελευταίο καιρό σε πολλά sites ενημέρωσης, υπάρχει διαφήμιση αυτού του βιβλίου από το Βιβλιοπωλείο, ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Σας  αντιγράφω εδώ  πώς έχει μπει σε μια είδηση για την Λαγούδη:

Το ερχόμενο Σάββατο ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες θα καταφθάσει στην Τριχωνίδα και θα αναζητήσει στο βυθό το χαμένο κινητό της άτυχης μητέρας.
Μάλιστα θα χρησιμοποιηθούν ακόμη και drones τα οποία θα «χτενίσουν» τη λίμνη. Το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη αποτελεί τη λύση του γρίφου του μυστηρίου.
RELATED ITEMS:

Όπως ξέρετε, οι Αγγλικές λέξεις, “RELATED ITEMS” σημαίνουν στα ελληνικά, ¨Σχετιζόμενα Θέματα”. Οπότε,”Ο Παραμυθάς στο Νησί των Τεμπέληδων”,  είναι θέμα σχετιζόμενο με τη δολοφονία της Λαγούδη! Δεν θα κλείσω με  “χα, χα, χα” γιατί δεν ταιριάζει στην περίπτωση της άτυχης γυναίκας, αλλά θα σύστηνα λίγη προσοχή στους υπεύθυνους για το πού και πώς βάζουν τις διαφημίσεις.
Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο.
                         Π.

 

 

Σχολιάστε