Κόκκινο λουλούδι σε άσπρο

Ναι, ξέρω τι θα σκεφτείτε: ότι πάλι την έκανα με το “γάμο-post” και δεν έβαλα το δεύτερο μέρος. Όμως, αυτή τη φορά, από τη μια είχα υπολογίσει να το αλλάξω το βράδυ της Κυριακής κι από την άλλη μου… την “άναψε” ο Παπαστρατής στο χθεσινό post για τον Χρήστο, με το σχόλιό του που έλεγε για την κόρη του, που έφυγε πριν τα 25 της. Ήταν κάτι που -όχι το είχα ξεχάσει- το είχα σβήσει από τη μνήμη μου. Είναι από τα πράγματα που παίξανε ρόλο στην υγεία του. Έτσι δεν έχω καμιά διάθεση να γράψω κανένα post. Άλλωστε γάμους κάνεις όσους θέλεις, κόρες (και γιους, βέβαια) όχι.
Σήμερα το μεσημέρι, εδώ έριξε απίστευτο χαλάζι! Τόσο πολύ που το έστρωσε πιο πολύ κι από το χιόνι! Έτσι, μου ήρθε η ιδέα να γυρίσω ένα σύντομο βίντεο με το κινητό και να το ανεβάσω εδώ, αφιερώνοντάς το στον Χρήστο και στην κόρη του.
Και να κλείσω με τη φράση του φίλου μου του κυρ-Κώστα, που σας την έχω ξαναπεί: “Όποιος δεν έχει κόρη, Νίκο, να πάει ν’ αγοράσει”.
Καλή Κυριακή.
Σας φιλώ πολύ
Νίκος

9 σχόλια στο “Κόκκινο λουλούδι σε άσπρο”

   Hengeo
   19 Μαρτίου 11 στις 21:47

   Πράγματι γάμοι, σπίτια, και λοιπά υλικά πράγματα ξαναφτιάχονται, οι άνθρωποι όχι. Να είστε καλά να θυμάστε το φίλο σας..

   Παρεμπιπτόντως, κοινοποίησα το πέλμα του πίθηκα στο facebook, το είχα δει και μου είχε κάνει αίσθηση από την πρώτη φορά που είχε ανέβει εδώ.

   Καλό βράδυ!

   Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
   19 Μαρτίου 11 στις 23:22

   Αν σε θύμωσα και σε στεναχώρησα ήταν κάτι που έγινε εκ παραδρομής και το ξέρεις.Η στεναχώρια η δικιά σου ήταν μεγαλύτερη από όλους μας για τον Κύριο Τσάγκα.Σίγουρα θύμωσες γιατί συνήθως έγραφες “Γίαννης”.Αυτό το “Παπαστρατής” μου φάνηκε ξένο.

   Καλή Κυριακή Νίκο.

   ευαγγελια
   20 Μαρτίου 11 στις 9:43

   Όμορφη εικόνα…κόκκινο λουλούδι… άσπρο φόντο… Να πείς στους φίλους σου να σταματήσουν να πεθαίνουν γιατί στο τέλος θα μείνεις χωρίς φίλους!… Άν κάνεις τον κόπο και μ’ επισκεφτείς στο χώρο μου, καλέ μου παραμυθά, θα δείς και την άλλη πλευρά του ” γαμο-post” σου…

   marilia
   20 Μαρτίου 11 στις 16:01

   Όπως το είπατε: Κόκκινο λουλούδι σε άσπρο. Έτσι, χωρίς ουσιαστικό. Μόνο ο εμπρόθετος προσδιορισμός. Για να διαλέξει καθένας ό,τι…

   Φιλάκι γλυκό

   Fwtino_Asteraki
   20 Μαρτίου 11 στις 23:18

   Καθένας έχει τον δικό του δρόμο και ταξίδι…Σημασία νομίζω αν και δεν είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε τώρα…δεν έχει το πόσο…αλλά το “πως”…

   Χαλαζάκι με τα όλα του..να μας θυμήσει η φύση είναι και ΕΔΩ και παρακολουθεί να μην εφυσιχάζουμε ποτέ μαζί της…

   Το λελουδικό χειμώνας είναι? Πανέμορφο..

   Καλό βραδάκι καλό ξημέρωμα σε όλους!
   Καλή εβδομάδα κιολας!
   Μάκιααααααααααααα και παλαβοαγκαλίτθεθ! 🙂

   Mika
   21 Μαρτίου 11 στις 11:17

   Είστε πολύ τυχεροί εσείς εκεί που καταλαβαίνετε ακόμα τις εποχές. Χιόνι, χαλάζι, κρύο, ήλιος, ζέστη.
   Μαγικό τοπίο…βλέπεις ακόμαι και μέσα στο χαλάζι κάτι παραμένει ζωντανό όπως αυτό το όμορφο λουλούδι…

   Καλό ταξίδι στον φίλο σου, αξιόλογος ηθοποιός!
   Και να ζήσεις σε πείσμα όλων…γιατί σε χρειαζόμαστε…ετσι εγωιστικά!!

   Μίκα

Σχολιάστε