Προσιτή προσφέρει δάνειο στη Νέα Ζηλανδία

Αυτή η φωτογραφία είναι ένα stop care  από τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ που σας έχω ανεβάσει εδώ το 2007. Πάντα ήθελα να τη βάλω κάπου αυτή την εικόνα εδώ, αλλά δεν έβρισκα ευκαιρία. Και να που χτες τη βρήκα. Ήρθε ένα e-mail με θέμα αυτό που διαβάζετε για τίτλο του post. Όσοι έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε τους αυτόματους μεταφραστές που υπάρχουν στο internet θα έχετε δει το τι μπάχαλο είναι τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα. Έτσι κι αυτό το κείμενο, όπου μία Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας  προσφέρει δάνεια, έχει μπει στον αυτόματο μεταφραστή. Σαν να μην έφτανε ότι το έχει γράψει κάποιος ηλίθιος απατεώνας  (που ίσως και να βρει κάποιον απελπισμένο ή εξίσου ηλίθιο που θα ανταποκριθεί) ήθελε να είναι και στη γλώσσα της χώρας που το στέλνει! Αυτό το κόλπο έχει αρχίσει να γίνεται από Νιγηριανούς στη δεκαετία του ’80 με επιστολές. Μετά πέρασε στο φαξ και τώρα γίνεται με mail!  Κυριολεκτικά μου έφτιαξε τη μέρα από τα γέλια που έκανα διαβάζοντάς το, και μια και τελευταία έπεσαν μερικά απανωτά σοβαρά posts ας βάλουμε και ένα της πλάκας. Ελπίζω να συμφωνήσετε ότι η έκφραση του “Παραμυθά” είναι εντελώς ταιριαστή με το κείμενο.
Σας φιλώ.
Π.
Υ.Γ.  Αυτό που με αποτέλειωσε είναι στα στοιχεία,  όπου ζητάει σπίτι χωρίς διεύθυνση, ενώ ο Διευθυντής της Τράπεζας υπογράφει ως “κύριος Ντόναλντ” !!!  Εδώ δεν φταίει ο αυτόματος μεταφραστής, ο άνθρωπος που το ‘φτιαξε είναι μαύρος από τη Νιγηρία και μην μου πείτε ότι είμαι ρατσιστής γιατί θα σας δώσω την ίδια απάντηση που υπάρχει σε ανάλογη παρατήρηση στο γνωστό ανέκδοτο: “Εγώ είμαι ρατσιστής; Αυτός είναι μαύρος”.

Προσιτή προσφέρει δάνειο στη Νέα Ζηλανδία.
Είμαστε εγγεγραμμένοι πλήρως πρακτορείο δάνειο, προσφέρουμε τα δάνεια σε όλα τα έχουν ανάγκη βοήθειας σε όλο τον κόσμο. Ψάχνετε για χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς; θέλουμε να Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε με το δάνειο, και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε μια δάνειο. Πιστωτικό μας είναι κατ ‘ανώτατο όριο 3 εργάσιμων ημερών για να πάρει την έγκριση πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε το χαμηλότερο επιτόκιο από 2%, και καθορίζεται το καλύτερο δάνειο αγώνα συμπεριλαμβανομένων των δανείων για τους υποψηφίους με τα πιστωτικά  προβλήματα ή κακή, όταν συμπληρώνετε από την αίτηση συμμετοχής παρακάτω θα προχωρήσουμε με τη συγκατάθεση του κατάλληλη πίστωση για you.Just σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει με τη σημαντική αύξηση της Reserve Bank, ή μετρητά. Η αποπληρωμή των υφιστάμενων οφειλών,
μειώσει τις μηνιαίες δαπάνες σας από την ενοποίηση των υφιστάμενων προσωπικών δανείων και το χρέος πιστωτικών καρτών.

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
ονόματα:
ηλικία:
φύλο:
Οικογενειακή κατάσταση:
Επάγγελμα:
Μηνιαίο εισόδημα:
Ποσό να δανειστεί:
Διάρκεια δανείου:
Σκοπός του δανείου:
Σπίτι Όχι και Οδός:
Χώρα διαμονής:
Αρχική αριθμό τηλεφώνου:
Κινητό:
Σε αναγνώριση αυτών των λεπτομερειών, να στείλετε μια καλά  υπολογισμένη και τις προϋποθέσεις η οποία θα περιλαμβάνει τη συμφωνία.
δικός σας
ο κ. Donald
Προσιτή προσφέρει δάνειο στη Νέα Ζηλανδία

11 σχόλια στο “Προσιτή προσφέρει δάνειο στη Νέα Ζηλανδία”

   Fwtino_Asteraki
   30 Ιουνίου 11 στις 18:08

   Χαχαχαχα! Είναι υπέροχο! Σίγουρα πιο ταιργιαστή φωτό δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί..

   Βέββαια από κάποιους…να μην λέμε ονόματα μπορεί να διαβαστεί σχετικά νορμαλ χαχαχαχαχα!

   Χμμμ ο κ. Donald ? μήπως το επίθετο του είναι Ντακ? χαχαχαχαχα!Μετά μας λείπει ο Μίκυ και η παρέα του!χαχαχαχα!

   Καλό απόγευμα σε όλους!

   να-τασσσάκι
   30 Ιουνίου 11 στις 18:10

   χαράς την υπομονή σου, που κάθεσαι και τα διαβάζεις!
   (όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα “πάει ο Παραμυθάς μου, λάλησε από τη ζέστη” :-P)

   Φιλί!

   marilia
   30 Ιουνίου 11 στις 19:20

   Εγώ ψόφησα εδώ:

   “Σε αναγνώριση αυτών των λεπτομερειών, να στείλετε μια καλά υπολογισμένη και τις προϋποθέσεις η οποία θα περιλαμβάνει τη συμφωνία.
   δικός σας
   ο κ. Donald”
   😆 :mrgreen:

   Φαντάζομαι πως περιμένει να λάβει απάντηση μόνο από τον κ. Γκούφυ…

   Πάντως, προς… αποφυγή των… σοβαροπόστ, έτσι… εναλλακτικά, λέω τώρα εγώ… θα μπορούσαμε να ‘χουμε ένα παραμύθι! Καλά, καλά, δεν ξαναμιλάω… Τύπου Αφρατούλας, παρακαλώ! 😛 μμμμ…. 😡 😡 😡

   Mika
   1 Ιουλίου 11 στις 11:54

   Με όλα αυτά που συμβαίνουν “γύρω μας’ και “μέσα μας” αυτές τις μέρες και η ψυχολογία μου έχει πάρει την κάτω βόλτα…θέλουμε κάτι να μας φτιάξει την διάθεση!

   Η φώτο όμως είναι όλα τα λεφτά!!!

   Καραπιπέρης Γιάννης
   1 Ιουλίου 11 στις 16:03

   Αχ, αναπολώ τα παλιά καλά Νιγηριανά mails. Τουλάχιστον σε έκαναν και γελούσες ρε παιδί μου. Τώρα μηδέν πρωτοτυπία, άσε δε τη μετάφραση…
   Ένα καλό, ζεστό και αγωνιστικό μήνα σε όλους.

   δημήτρης
   2 Ιουλίου 11 στις 9:39

   Προσιτή θέλει δάνειο στη Νέα Ουγκάντα
   Είμαστε εκλεγεί κυβέρνηση εγγε-γραμμένοι(από όλους) πλήρως χώρα ΕΕ μέλος. Και νερό δίνουμε γη σε όλα οκ πλούσιους ή τράπεζες και γενικώς για πιο πολλά αύξηση περιουσίες καταθέσεις.Είμαστε τύποι οκ ναι και εν ταξη.Πρόβλημα κανένα κατσαρίδες πολλές Σύνταγμα εμείς αλλά με τακτικά ψεκάσει ΜΑΤ( μονάδα απολυμαίνω τρωκτικά etc.)
   Just σκεφτείτε μπάζα(ΔΕΚΟ,λιμάνια,αεροδρόμια κα)
   Just σκεφτείτε Ακρόπολη αρχαία ναούς.
   Just σκεφτείτε νησιά,μουσακά και αξέχαστα δειλινό.

   Παρακαλώ συμπληρώστε φόρμα(σπρώχνεστε μη ,πάρτε όλοι)
   ……..
   ……
   ……
   ……..
   ……
   ο δικός σας Jeffrey
   ΥΓ κατάσταση με πρόσωπο και ομοιότητα συμπτωματικά τέλεια

Σχολιάστε