Οχήματα

Σήμερα τ’ απόγευμα, γύρισα από τη Ρόδο. Ήμουν εκεί από τη Δευτέρα, όπου μίλησα για τα βιβλία μου, τη δουλειά του συγγραφέα και του ηθοποιού και για διάφορα άλλα. Από τη Δευτέρα το απόγευμα, λίγο μετά που έφτασα, μέχρι και σήμερα το πρωί πριν φύγω, έγιναν τέσσερις εκδηλώσεις. Η μία σε Σύλλογο Γονέων (ναι, ναι, “Παραμυθομεγαλωμένων”), η δεύτερη και στις έξι τάξεις ενός Δημοτικού Σχολείου και οι άλλες δύο, στις Λέσχες Ανάγνωσης, δύο Γυμνασίων της Πόλης. Ε, πέρασα κι εκεί  τα σοκ μου, όπως στην Κρήτη και κάνα δυο, πιο δυνατά! Όμως θέλω δυο μέρες για να οργανώσω το υλικό που έφερα και να ετοιμάσω το post γι’ αυτήν την επίσκεψη στη Ρόδο. ‘Ετσι σήμερα, θα ήθελα να βάλω κάτι για τα πρωτάκια όλων των Σχολείων που παρακολουθούν το blog μου και να τους ευχηθώ καλές διακοπές. Είναι το το τελευταίο βίντεο από τα ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ και μιλάει για όλα όσα ονομάζουμε, “οχήματα” και ότι πρέπει να προσέχουμε όταν είμαστε στο δρόμο.
Σας φιλώ.
Π.

7 σχόλια στο “Οχήματα”

   να-τασσσάκι
   4 Απριλίου 12 στις 20:29

   Νομίζω πως τώρα “θερίζεις” κείνα που έσπειρες, τότε παλιά…
   😉

   Σμουτς! Και καλώς ήρθες!

   δημήτρης
   5 Απριλίου 12 στις 7:57

   Dεν κουράστηκες να πετάς… από νησί σε νησί;…κάτσε να σε δούμε και εμείς λιγάκι 🙂
   Καλημέρα και καλή δύναμη να έχουμε.

   πρωτάκια
   5 Απριλίου 12 στις 8:04

   Μας άρεσε πολύ το βίντεο, ευχαριστούμε πολύ, και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!
   Σας περιμένουμε στην τάξη μας με το μαγικό σας γιλέκο!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   marilia
   18 Μαΐου 13 στις 15:21

   Αυτό και το άλλο με τα φανάρια μου ‘χουν κολλήσει και τα λέω συνέχεια! χαχαχαχαχα! Τα στέλνω με λινκ σε συνάδερφο που κάνει κυκλοφοριακή αγωγή. Δε σε πειράζει, ε;

   Φιλί σβουριχτό

   marilia
   19 Μαΐου 13 στις 9:22

   χιχιχιχι! Το ‘ξερα!!! Τώρα να δεις τι έχεις να τραβήξεις απ’ τα μικρά που θα στο ζητάνε συνέχεια! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

   Σμακ

Σχολιάστε