Ο άνθρωπος πάνω στη γη κι ένα test με τανγκό.

Και ας αρχίσουμε την καινούργια χρονιά μ΄ ένα μπλογκοπεριοδικό. Έχει δύο θέματα και τα δύο είναι βίντεο. Το πρώτο βίντεο, με κινούμενο σχέδιο, έχει θέμα την καταστροφή της γης από τον άνθρωπο,  με διάφορους τρόπους, από τότε που εμφανίστηκε.  Έχει “πλάκα”, ότι από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται  στη γη, 500.000 χρόνια πριν,καλωσορίζει ο ίδιος τον εαυτό του, πράγμα που βγαίνει από ένα t-shirt  που φοράει και γράφει επάνω, “WELCOME”, ενώ αμέσως αρχίζει να σκοτώνει, για διάφορους λόγους, και να μολύνει το περιβάλλον.  Δείτε το. Κρατάει τριάμισι λεπτά.

Το επόμενο βίντεο-τεστ, δεν είναι για “ελεύθερους”. Είναι για παντρεμένους, αρραβωνιασμένους  και για όσους είναι σε μακροχρόνια σχέση. Το τανγκό, είναι για μένα από τα νιάτα μου, αλλά και γενικότερα νομίζω, ο πιο ερωτικός χορός. Το βίντεο που θα δείτε, είναι ένα τρομερό τανγκό. Πώς θα απαντούσατε, λοιπόν,  αν σας το έστελνε -ή σας το έδειχνε- η σύντροφός σας ή ο σύντροφός σας και σας ρώταγε: “Γιατί αυτό το τανγκό μου θύμισε τη σχέση μας”;  Χα, χα, χα… Δείτε το και απαντήστε έντιμα και ειλικρινά για τη δική σας τη σχέση, σε όποια από τις τρεις πιο πάνω κατηγορίες κι αν ανήκει αυτή. Μπορεί κάτι να δείτε. Θα μ΄ άρεσε πολύ να μου πείτε τι σκεφτήκατε και θα σας πω τι σκέφτηκα κι εγώ. Αν δεν θέλετε να το γράψετε στα Σχόλια, στείλτε το με mail  στο  np@paramithas.gr και θα το αντιγράψω εδώ, χωρίς όνομα ή διεύθυνση mail, φυσικά. Τανγκό λοιπόν. Και καλή αρχή η χρονιά, γιατί σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του blog, αυτό είναι το πρώτο post του 2013.
Σας φιλώ πολύ.
Π. 

 

3 σχόλια στο “Ο άνθρωπος πάνω στη γη κι ένα test με τανγκό.”

   Στεφανία
   2 Ιανουαρίου 13 στις 20:33

   Χιχι! αγαπημένε σύζυγε- σύντροφε και καβαλιέρε μου τα τελευταία 29-30 χρόνια!
   Γιατί δεν είσαι fair player και δεν αναφέρεις πως η ίδια σου το έστειλα και σου “επισήμανα” την ομοιότητα της σχέσης μας με αυτό το tango?
   Που είναι ένας ριψοκίνδυνος άκρως ερωτικός χορός μεταξύ μας που δείχνει την ευλυγισία και εμπιστοσύνη ενός ζεύγους που καμιά “κακοτοπιά” δεν άγγιξε και δεν θα αγγίξει!
   Με το σχόλιο μου, δίνω πάσα σε όσους έχουν μακροχρόνια σχέση ν΄απαντήσουν! 😉

   Καλή χρονιά και εκ μέρους μου σε όλους τους κοινούς Παραμυθομεγαλωμένους φίλους μας! 🙂

   δημήτρης
   2 Ιανουαρίου 13 στις 23:25

   Χμ!…ναι!
   μετα από 22,5 χρόνια σχέσης (17,5 έγγαμοι) θα απαντούσα στην αγαπημένη μου σύντοφο ότι “μάλλον η προσγείωση της κοπέλας στο έδαφος στο φινάλε φταίει…αλλά όπως είδες σε ακολούθησα” χαα!χα!χα! σοβαρά τώρα, έχω την αίσθηση,προσωπικά,ότι με την ίδια ευκολία που προσγειωνόμαστε, καταφέρνουμε και ανεβαίνουμε ξανά με αμοιβαία εμπιστοσύνη ,να αιωρούμαστε επικίνδυνα όμορφα σε ζυγό που δε συγχωρεί απροσεξίες,σαν ένας και όχι σε συζυγία…”κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί…” Να κάτι τέτοια ποιητικα της λέω και την λιώνω χα!χα! 🙂
   Καλή χρονιά να έχουμε
   Φιλιά

   Ένα πουλί
   26 Ιανουαρίου 13 στις 15:02

   Τώρα εγώ που το είδα σαν έναν πόλεμο ανάμεσα στα δύο φύλα για το ποιός θα είναι από πάνω, και έναν άντρα που με κάθε τρόπο προσπαθεί να χειραγωγήσει τη γυναίκα του, φταίει η δική μου σχέση με τον άντρα μου ή είναι τυχαίο;;;

Σχολιάστε