Χρόνια πολλά με… “Ψαρόζουμο”

Και σήμερα το post είναι …ενδο-οικογενειακό. Μετά τα γενέθλια  της Μαρίας, σήμερα έχει τα γενέθλιά του και το άλλο μου παιδάκι, ο Κωνσταντίνος.  Έχουν τρεις μέρες διαφορά και… εννιά χρόνια – 1 Φεβρουαρίου 1984 – 28 Ιανουαρίου 1975.
Φέτος του Κώτσου του έχω μια έκπληξη.  Ανακάλυψα ένα ξεχασμένο βίντεο. Το βίντεο αυτό -που θα ανεβάσω εδώ-  έχει τρία διαφημιστικά που τα έχει φτιάξει ο ίδιος  πριν…  20 χρόνια. Το καλοκαίρι του 1993, στα εννιά του! Το βίντεο αυτό δεν είναι το πρώτο που έχει κάνει στα… νιάτα του, αλλά μάλλον είναι το πρώτο ολοκληρωμένο, αν θυμάμαι καλά. Είναι τρία “διαφημιστικά” με πολύ πλάκα, στο στυλ της εκπομπής “ΑΜΑΝ”, (πρόγονος του “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”) που παιζόταν εκείνη την εποχή στην τηλεόραση. Το ένα διαφημίζει ένα σαμπουάν για πυτιρίδα, το ΛΟΥΣΤΡΕΞ, το άλλο είναι για ένα απορρυπαντικό το  “ΛΕΡΙΑΛ” και το τρίτο είναι για ένα αναψυκτικό το, “ΨΑΡΟΖΟΥΜΟ”.  Εκτός που ο Κώτσος είναι σκηνοθέτης, μοντέρ και παραγωγός, (χα, χα, χα…) όπως και τώρα, παίζει κι όλας ως ηθοποιός. Στην αρχή του βίντεο υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εικόνα που κολλάει, αλλά γρήγορα φτιάχνει.  Επίσης έχει πλάκα ότι στο τέλος, έβαλε -κατά τη μόδα της εποχής- πλάνα που κόπηκαν γιατί γελάνε στο γύρισμα οι ηθοποιοί.
Τέλος, καθώς τα κοίταζα σκέφτηκα τα διαφημιστικά που έχει κάνει πριν λίγα χρόνια για την LACTA  κι έτσι, τιμής ένεκεν, έβαλα  link ΕΔΩ  για ένα από τα διαφημιστικά που μου άρεσε πιο πολύ, για όσους δεν έχουν δει κανένα απ’ αυτά. Και τώρα μπορείτε να… απολαύσετε τα τρία διαφημιστικά του cpil.
Χρόνια πολλά Κώτσο και πολλά φιλιά
Ο μπαμπάς

11 σχόλια στο “Χρόνια πολλά με… “Ψαρόζουμο””

   να-τασσσάκι
   1 Φεβρουαρίου 12 στις 0:26

   χαχαχαχαχαχα!!!

   “Το ‘χε”, από τότε!

   Πολύχρονος και πάντα υπέροχα δημιουργικός, λοιπόν!
   🙂

   marilia
   1 Φεβρουαρίου 12 στις 0:37

   Χρόνια του πολλάααααααααααααααααααααααααααα!!!! Να τον χαίρεσαι, χαζομπαμπά! 🙂

   Υ.Γ. Κάτι τέτοια ανεβάζεις, θυμάμαι και το… ξεκούτιασμα του προφιτερόλ, άντε πάρ’ τον στα σοβαρά μετά! χαχαχαχαχαχαχαχα!

   ainafets
   1 Φεβρουαρίου 12 στις 11:52

   Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στο νινί μου… ταλεντάρα μου εσύ…πώς φαινόταν, πώς φαινόταν… χιχιχιχι! 😉

   Ευχαριστούμε για τις ευχές και φιλία σε όλους! 😆

   cpil
   1 Φεβρουαρίου 12 στις 18:32

   Χαχαχαχαχαχαχα! Ευχαριστώ! Αλλά έκανες λάθος, δεν ήμουν 9, ήμουν 13 και ήταν 1997, πήγαινα Γυμνάσιο τότε!! 🙂

   Mika
   2 Φεβρουαρίου 12 στις 12:57

   Χρόνια του πολλά και καλά! Πάντα επιτυχίες!
   Μα λέω και εγώ, δεν φαίνεται για 9 στο βίντεο, σαν πολύ μεγάλος για 9.
   Τελοσπάντων σημασία έχει οτι είναι καλό και έχει γέλιο!!

   Αλλά αυτό με την Lacta που το ξαναθυμήθηκα, τι γλυκό και συγκινητικό!

   φιλια

Σχολιάστε