Σχόλιο για “Τα Σκουπίδια”

Σήμερα θα κάνω μία μικρή αταξία. Θα ανεβάσω ένα βίντεο που μου έστειλαν χωρίς να ρωτήσω. Είναι κάτι σαν οπτικό σχόλιο για το προηγούμενο post, από τα παιδιά της πρώτης τάξης Δημοτικού, του Α2 Τμήματος των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΝΤΑ. Μέσα στην τάξη, γίνεται προβολή από το blog μου του βίντεο με το ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,  “Τα σκουπίδια”  που είχα ανεβάσει στο προηγούμενο post. Όλα τα παιδιά, ενώ το βλέπουν, έχουν σηκωθεί και το χορεύουν! Χαμός στην τάξη. Χα, χα, χα… Ενθουσιάστηκα όταν το είδα. Και συγκινήθηκα, ομολογώ. Ε, δεν είναι λίγο να έχεις  κάνει μια δουλειά σην τηλεόραση για τα παιδιά πριν από 27 χρόνια, και να βλέπεις ότι έχει απήχηση και στα σημερινά παιδιά! Δείτε τα από μόνοι σας.
Πολλά φιλιά σε όλους
Π.

4 σχόλια στο “Σχόλιο για “Τα Σκουπίδια””

   Fwtino_Asteraki
   16 Φεβρουαρίου 12 στις 21:31

   Καλησπέρουδια σε όλους!

   Απίστευτη γλύκια στο βιντεάκι…Εύχομαι σε όλα τα σχολεία να περνάνε έτσι όμορφα… 😀 😀
   Ότι είναι ωραίο δεν χάνετε ακόμα και αιώνες να περάσουν! 😉

   Καλη τσιπνοπέμτη σε όλους τσικνισόντες με τσιτσι τσικνισόντες και “μαρούλη” 😛

   marilia
   16 Φεβρουαρίου 12 στις 21:48

   χαχαχαχαχα! Μπράβο σε μικρούς και μεγάλους! 🙂

   Ζηλεύω. Όχι το χορό, ούτε το “χαμό”, ούτε τη φωτεινή αίθουσα, ούτε το υλικό στους τοίχους… αλλά ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, η οποία τους επιτρέπει να βλέπουν βίντεο χωρίς να γίνονται τα νεύρα τους κορδέλες, και ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ, που δεν κόβει βόλτες από τμήμα σε τμήμα και από “παράρτημα” σε “παράρτημα”.

   Είπε τον πόνος της η δασκάλα ενός άλλου Α1.

   πρωτάκια Α2 Εκπ/ρίων Καντά
   17 Φεβρουαρίου 12 στις 9:12

   Τι ωραία έκπληξη!!!!!!!!!!!! Χαρήκαμε πολύ, μας άρεσε πολύ το βίντεο με τα Σκουπίδια, σας αγαπάμε πολύ κύριε Παραμυθά και σας περιμένουμε στην τάξη!!!!!!!!!!!!
   Ευχαριστούμε πολύ!!!! Πάρα πολλά φιλάκια απ’ όλους μας!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

Σχολιάστε