Διάλειμμα… για διαφημίσεις

Έχει μείνει ένα ακόμα ποστ για να κλείσουμε, αυτό το σήριαλ της επίσκεψης στην Ινδία. Αλλά, να που προχθές και χθες,  έγιναν δυο πράγματα που… ε, έχουν σχέση με Ινδίες και με αυτό το ταξίδι, και είπα λίγο πριν το τέλος, να τα ανεβάσω εδώ, έτσι σαν διαφημιστικό διάλειμμα.  Το πρώτο … “διαφημιστικό” είναι για το καινούργιο βιβλίο του Κρισναμούρτι που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, κι έχει τίτλο, “ΕΓΩ χωρίς ΕΓΩ”.
ΕΓΩ.

Το βιβλίο αυτό είναι μία συγκέντρωση κειμένων που έκανα από όσα είπε ο Κρισναμούρτι σε 50 χρόνια περίπου, με κεντρικό θέμα το “Εγώ”.  Μου πήρε αρκετό καιρό για να συγκεντρώσω όλα αυτά, αλλά μου άρεσε πολύ. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Το δεύτερο “διαφημιστικό”  δεν αφορά όλη την Ελλάδα, όπως το πρώτο, αλλά μόνο την Κρήτη και ειδικότερα τα Χανιά. Και είναι για όσες και όσους θέλουν να κάνουν μαθήματα Γιόγκα και  και κάποια ειδικά είδη μασάζ  που δεν τα βρίσκει κανείς εύκολα. Από χθες, όλα αυτά άρχισαν να τα κάνουν επισήμως η κόρη μου η Μαρία και η Τζο στην ANASA. Τι είναι η ANASA και πώς θα τη βρείτε μπορείτε να το μάθετε στο διαφημιστικό που ετοίμασε ο Κωνσταντίνος ο γιος μου με τη φωνή του και το έκανα βίντεο βάζοντας την κάρτα τους. Αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να πάτε στη σελίδα τους στο FACE BOOK, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Και το βίντεο τώρα.

Την Παρασκευή, θα ανεβάσω το τελευταίο ποστ για το ταξίδι στην Ινδία με διάφορες σκέψεις  -ας πούμε σαν συμπεράσματα- που έκανα γι΄ αυτό το ταξίδι.
Καλό βράδυ.
Π.

2 σχόλια στο “Διάλειμμα… για διαφημίσεις”

Σχολιάστε