Αυτό θα πει εορτασμός!

Δεν είχα κάνει καμία σκέψη να ανεβάσω φέτος post για την Ημέρα της Γυναίκας, μια κι έχω εξηγήσει και την άποψή μου γι’ αυτές τις Παγκόσμιες Ημέρες, που είναι κάτι σαν άλλοθι για να μην αλλάζει τίποτα. Αλλά μου έστειλαν μία φωτογραφία, που δείχνει πραγματική και ζόρικη αλλαγή, που αυτό θα πει εορτασμός. Σε μια χώρα σαν την Ινδία, όπου ξέρουμε τη θέση της γυναίκας σε σχέση με τον άντρα (σύμφωνα με τον Ινδουισμό, μία γυναίκα που θα υπηρετήσει πιστά τον άντρα της, στην επόμενη ζωή της η ανταμοιβή της θα είναι ότι θα γεννηθεί άντρας!!!) σε μια τέτοια χώρα, λοιπόν, είναι πραγματική αλλαγή ή τουλάχιστον προμήνυμα μεγάλης αλλαγής, να βλέπεις μία γυναίκα να δέρνει έναν άντρα και μάλιστα αστυφύλακα!!!  Χα, χα, χα… Αυτό είναι κοινωνική αλλαγή για να την γιορτάσεις μέρα που είναι!
Χρόνια πολλά κορίτσια.
Π.

 

3 Σχόλια στο “Αυτό θα πει εορτασμός!”

   Fwtino_Asteraki
   8 Μαρτίου 12 στις 0:07

   χα! Αυτά είναι! Για τι μας περάσατε?!…όσο πιο πολύ καταπιέζεις κάποιον σε κάποιο σημείο θα κάνει μπαμ οπότε κάτσε καλά….γκρρ χιχιχ!

   Ζόρικη φωτό…αλλά έχει τι μαγεία της.. 😉

   Άντε Χρόνια μας Πολλά…

   Υ.Γ. Κάπου λένε πίσω από ένα μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα! 😛

   Mika
   8 Μαρτίου 12 στις 12:47

   Πραγματικά πολύ σημαντική φωτογραφία και ειδικά για την χώρα που εκτυλίσσεται…Λες να αλάζουνν τα πράγματα? Δυσκολο το βρίσκω γιατί οι θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι πολύ βαθιά ριζωμένες αλλά είναι μια στιγμή που αναθαρρείς!!

   Φιλια

   γονείς με κολικούς
   9 Μαρτίου 12 στις 17:36

   Αγαπημένε μου παραμυθά, πιο πολύ με λυπεί που βλέπω τέτοιες φωτο πλέον από την Ινδία αλλά δε μπορώ να τις δω στην Ελλάδα. Φαίνεται πως εκείνοι εκπολιτίζονται κι εμείς βαρβαροποιούμαστε! Τα πάντα ρει!!!

   σου στέλνω την αγάπη μου που δεν άλλαξε να ξέρεις καθόλου από τότε που ήμουν κοριτσάκι και παρακολουθούσα τις περιπέτειές σου!

Σχολιάστε