Χιόνια και στο σπίτι μας…

Το προηγούμενο post, “Χιόνια στο καμπαναριό” ήταν σαν εισαγωγή στο σημερινό! Όλη τη νύχτα χθες χιόνιζε και σήμερα το σπίτι  μας που – όπως σας έχω ξαναπεί – είναι στο Καπανδρίτι, έχει αποκλειστεί από τα χιόνια. Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι μπαίνοντας στην είσοδο, αριστερά. Η επόμενη, δείχνει όλη την είσοδο προς το σπίτι. Τα δύο βουναλάκια χιονιού μπροστά στο σπίτι, είναι τα αυτοκίνητά μας!

Ομολογώ, πως πια δεν με διασκεδάζει το χιόνι όπως παλιά.  Μάλλον έχω επιστρέψει  στην παιδική μου ηλικία και νοιώθω τα ίδια συναισθήματα για τα χιόνια, όπως αυτά που περιγράφω στο προηγούμενο post. Το μόνο πράγμα που μου δίνει χαρά,είναι ότι βλέπω το αγαπημένο μου έλατο, που απόκτησα πριν εννιά χρόνια σε μια γλάστρα, για Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Έχω γράψει γι’ αυτό στο βιβλίο μου, “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ”  και έχω ανεβάσει post γι’ αυτό τότε, που αν δεν το έχετε διαβάσει τότε, μπορεί να το δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ  Και τώρα, δείτε πως έχει γίνει  το “ελατάκι” σήμερα. Έχει περάσει και το σπίτι. Είναι το καμάρι μου… Διαβάστε το post και θα καταλάβετε.
Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά.
                    Π

 

 

4 σχόλια στο “Χιόνια και στο σπίτι μας…”

   ainafets
   29 Δεκεμβρίου 16 στις 21:22

   Μπράβο για τις φωτογραφίες, μια και δεν τόλμησα να πάω μέχρι την είσοδο!!! 😉
   Μην ανησυχείς για το κρύο γιατί κρύο= καιρός για δύο!!! 🙂

   Καλή χρονιά σε όλους, με αγάπη, υγεία, χαρά και αξιοπρέπεια! 😀

   Eλίνα
   30 Δεκεμβρίου 16 στις 11:57

   Παραμυθά μου, διάβασα το κείμενο για το έλατο και με άγγιξε πάρα πολύ. Καλή χρονιά να έχετε! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το blogging μου άφησε εσένα και την Άιναφετς για “φίλους”. Δεν ξέρω και τι ορισμό να δώσω σε αυτή την εξ αποστάσεως σχέση, γι΄αυτό τα εισαγωγικά αν και το νιώθω χωρίς εισαγωγικά μέσα μου. Απλά σας ευχαριστώ και τους δυο που έχετε τόσο καθαρές και γλυκές καρδιές και μας ζεσταίνεται με τα κείμενά σας. Φιλιά και στους δύο

   ainafets
   30 Δεκεμβρίου 16 στις 13:09

   Έτσι είναι η πραγματικές σχέσεις όταν είναι καρδιάς Ελίνα μου/μας! 😉
   Πολλά πολλά ζεστά φιλιά σου στέλνουμε σήμερα απ΄το δυο φορές πιο χιονισμένο και πανέμορφο σπιτικό μας!
   ΑΦ! 😀

Σχολιάστε