“Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα…” Συνέχεια.

Εντάξει, με πείσατε. Πιάστε στο καπάκι, λοιπόν, και την υπόλοιπη ομιλία που έχει και πλάνα των γυναικών που παρακολουθούν, όπως τα ζήτησε η nellinezi (τι εννοεί με “τους από πάνω της”, γιατί εμένα το βρωμερό μου μυαλό πήγε… Χα, χα, χα…).
Το υπόλοιπο της ομιλίας είναι κάνα μισάωρο. Όποιος βαρεθεί, ξέρετε: ΚΛΙΚ στην πάνω δεξιά γωνία και τέλος. Μόνο να σας πω ότι υπάρχουν ένα-δυο σημεία της ομιλίας που δεν είναι για παιδιά.

Και πάλι καλό Σαββατοκύριακο.
Σας φιλώ
Ν.Π.

5 σχόλια στο ““Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα…” Συνέχεια.”

   νατασσάκι
   15 Μαρτίου 09 στις 10:47

   Λοιπόν:
   * Ευχαριστούμε για τη συνέχεια. Παρ’ ότι ήξερα τα κείμενα, το καταφχαριστήθηκα 🙂
   Και θυμήθηκα -άλλη μια φορά- να σου πω πόσο θα ήθελα αυτό το blog να έχει podcast αντί για post – να έχει δηλαδή τα ποστ σε ήχο, να τα διαβάζεις 😀

   *Θα επαναλάβω την ατάκα του Γιάννη (από πάνω μου 😛 ) :Ρε μανία οτι σώνει και καλά θα βαρεθούμε!
   Ε-μα! Και λίγο ήτανε!

   *του “τεχνικού” : ο καμεραμάν και ο φωτιστής να απολυθούν πάραυτα (πλάκα κάνω, ξέρω ότι ήταν ερασιτεχνική η λήψη, αλλά είναι γνωστό ότι αν δεν πω αυτό που θέλω, θα σκάσω! 😆 )

   *Εκείνο το “αχ!” στο τέλος του πρώτου κειμένου, ξέρεις πόσες το κάναμε διαβάζοντας; Όχι εκεί, που τις ξάφνιασες κιόλας τις γυναίκες!

   *Και του χρόνου 🙂
   Φιλί, Καλημέρα!

   athinovio
   16 Μαρτίου 09 στις 0:37

   καλησπέρα σε όλους.
   πάει καιρός από την τελευταία φορά που πέρασα και μου έλειψε ο παραμυθάς.

   πλύ άμεση η ομιλία παρόλο που τα ήξερα τα κείμενα
   Θα πρέπει να μιλάς στους ανθρώπους περισσότερο παραμυθά

   και ειδικά στους άντρες
   😉

   Theogr
   16 Μαρτίου 09 στις 6:23

   Έχω καιρό να περάσω από τα μέρη σου άλλα δεν σε ξεχνάω. Δεν ξέρω αν έλαβες το mail με το βραβείο φίλιας. Αυτή την φορά μπήκα στα δικά σου χωράφια γράφοντας μια ιστορία. Και το χειρότερο ότι πρέπει να σε προσκαλέσω να κανείς το ίδιο. Πέρνα μια βόλτα από τον κήπο ανοιχτά είναι μπείτε δες και αν μπορείς και θες συμμετέχεις. Καλή σου εβδομάδα

Σχολιάστε