Εκδηλώσεις του “Παραμυθά”.

Την Τρίτη και 13 που μας πέρασε, στις 12 το μεσημέρι, έγινε η παρουσίαση των δύο καινούργιων βιβλίων του Παραμυθά. Δεν είχα πει τίποτα γιατί θεωρούσα ότι ήταν μόνο για δημοσιογράφους. Την παρουσίαση του Παραμυθά, εκτός από τον ίδιο, την έκαναν η δημοσιογράφος Ρίτσα Μασούρα και η συγγραφέας Λένα Μαντά, που τις ευχαριστώ πολύ.Αυτή είναι μία άποψη του χώρου, που ήταν πολύ συμπαθητικός, όπως και όλη η εκδήλωση. (Ευτυχώς είχε και παιδάκια).  Οι φανατικοί του blog της Άιναφετς, μπορούν να δούνε την πλάτη της.

Ο “μάστορας” του blog, ετοιμάζει ένα βιντεάκι από όλη την εκδήλωση που το γύρισε η αδελφή του. Αυτός δυστυχώς δεν ήταν στην εκδήλωση, γι΄αυτό και λείπει από την επόμενη φωτογραφία, που θα άγγιζε την τελειότητα αν είμαστε και οι τρεις. Είναι, ίσως, η καλύτερη φωτογραφία που έχω με το κοριτσάκι μου.


Το Σάββατο που μας έρχεται, θα είμαι στη Σαντορίνη, στο νησάκι Θηρασιά, όπου θα μιλήσω στα παιδιά του σχολείου. Το άλλο Σάββατο, όμως, θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσω στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου. Όσοι περνάτε απ’ έξω και δείτε την αφίσα, μπείτε.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Σας φιλώ πολύ
Π.

11 σχόλια στο “Εκδηλώσεις του “Παραμυθά”.”

Σχολιάστε