“Δεν σε φοβάμαι”

Σήμερα είχα σχεδιάσει να ανεβάσω κάποιο υλικό από την παρουσίαση του “Παραμυθά” στη φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στα Χανιά, αλλά για άλλη μια φορά, σ’ αυτό το blog, ανατράπηκε το σχέδιο! Τελευταία στιγμή, έπεσα πάνω  σε ένα βίντεο  με ένα τραγούδι που, με κάποιο έμμεσο τρόπο, έχει σχέση με μία φράση του Τσίπρα, από το διάγγελμά του: “τούτες τις κρίσιμες ώρες, που αναμετριόμαστε όλοι με το ανάστημα της ιστορίας μας, ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος. Δε θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει”. Αυτή η φράση που έχω τονίσει με bold με εντυπωσίασε κάπως, γιατί  είναι σχεδόν ίδια με κάτι που έχει πει ο Κρισναμούρτι!!!  Έτσι μόλις είδα το βίντεο, αποφάσισα να μην ανεβάσω το post, αλλά αυτό το εξαιρετικό τραγούδι που θα δείτε στο βίντεο. Είναι ένα τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου που πάνω του έκανε σε ένα πολύ επιτυχημένο μοντάζ ο κύριος Γιάννης Κορνιλάκης. Οι στίχοι είναι του Κυριάκου Ντούμου  και η μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου.
Καλή εβδομάδα.
Π.

 

 

2 σχόλια στο ““Δεν σε φοβάμαι””

   amalia
   29 Ιουνίου 15 στις 22:38

   Για να πάψεις να φοβάσαι κάτι πρέπει να συνειδητοποιήσεις ποιό είναι το αντικείμενο του φόβου και να το δείς κατάματα. Νιώθω όμως πως αυτό τόσο για εμένα όσο και για άλλους είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια συνεχής καθημερινή μάχη.
   Εύχομαι να πάψουμε να αφήνουμε τον φόβο μας να φωτίζει το δρόμο που βαδίζουμε γιατί μας περιμένει μόνο σκοτάδι και καταστροφή.

   Γιάννης Καραπιπέρης
   3 Ιουλίου 15 στις 16:41

   Έτσι ακριβώς είναι…
   Εγώ άλλο ήρθα να σου πω για να κάνω λίγο τα μουστάκια σου να χαμογελάσουν:
   Χθες το βράδυ ήμασταν ξαπλωμένοι με τα κορίτσια στο κρεβάτι κι έπιναν το γάλα τους. Μου φώναζαν συνέχεια: “Mισά, μισά”. -Τι λέτε κορίτσια; -“Mισά, μισά”…
   Μου πήρε κάνα δίλεπτο να καταλάβω ότι ήθελαν να τους βάλω να δουν τον Παραμυθά στην τηλεόραση!!!
   Βλέπεις ξεπεράσαμε το στάδιο της Πέππας και της Ντόρας και τώρα βλέπουμε κάθε βράδυ Παραμυθά.
   “Πετάει παππούς Νίκος, πετάει”, λένε συνέχεια!
   Τόσο πολύ συγκίνηση είχα καιρό νιώσω…
   Εύχομαι να είστε όλοι πολύ καλά και με την πρώτη ευκαιρία θα τις φέρω να δουν κι από κοντά τον “Μισά”!
   Bijous στην Άιναφετς!

Σχολιάστε