Ε, ας παινέψουμε λίγο το σπίτι μας…

1382123_430192497084825_363295138_B

Ε, έτσι για διάλειμμα  από τα απανωτά σοβαρά ποστ, ας ανεβάσω και ένα για να παινέσουμε το σπίτι μας… ή καλύτερα το μπλογκ του ΠΑΡΑΜΥΘΑ.
Το πρώτο είναι η φωτογραφία που βλέπετε και που τη βγάλανε στο σταθμό ΚΤΕΛ Μεγαλόπολης, και μου την έστειλαν.

Το δεύτερο είναι το κείμενο από ένα e-mail που έστειλε κάποιος σε μια φίλη  μου, όταν έμαθε ότι με ξέρει. Μου το ΄κανε προώθηση και σας το αντιγράφω εδώ γιατί μ’ έκανε να γελάσω πολύ. Δείτε γιατί:  “Η περσόνα του Παραμυθά δεν ήταν ένας μεγάλος που παλιμπαίδιζε η ένας μεγάλος που υποδυόταν τον συνομήλικο των νηπίων,  ήταν ένας ενήλικος που μιλούσε με τον σεβασμό και την ευγένεια που μπορεί να ανεχθεί ένα παιδί χωρίς να βαρεθεί και χωρίς να του φανεί γελοίο το όλο κόνσεπτ  και γούσταρα επίσης που πάντα σου έκλεινε με ένα μαγικό τρόπο το μάτι πως όλα είναι μούφα!  Αυτό το τελευταίο έκανε τα πιτσιρίκια όλα να οξύνουν την κρίση τους. Τα ωρίμαζε. Περιπτωσαρα ο Πιλάβιος! Μπράβο του”.

Αυτό το, “μούφα” μου άρεσε πολύ και γέλασα, γιατί έτσι είναι αλλά πρώτη φορά μου το λένε ότι το έχουν πιάσει. Και τώρα, το τρίτο και τελευταίο, κάτι που λέει, “πώς κατάντησα”. Χα, χα, χα…  Λοιπόν: Τα πρωινά, κατεβαίνοντας με το αυτοκίνητο από το Καπανδρίτι στην Αθήνα, μου αρέσει να ακούω στο ραδιόφωνο την εκπομπή, ” Ό,τι να ΄ναι”, με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου, στον SKY. Γελάω πάρα πολύ. Και προχθές κάτι λέγανε για τη λαμογιά του Έλληνα και μου ‘ρθε να τους πάρω και να τους πω αυτό για τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ που το έχω ανεβάσει και ποστ εδώ. Πήρα, λοιπόν, και τους άφησα μήνυμα αυτό που ήθελα στο τηλεφωνικό κέντρο. Κι ακούστε τι είπαν, πριν πούνε για τον Δούρειο Ίππο.  Κρατάει 40 δευτερόλεπτα και στο τέλος  είναι το καλό. Χα, χα, χα…
Καλό Σαββατοκύριακο.
Π.

 

3 σχόλια στο “Ε, ας παινέψουμε λίγο το σπίτι μας…”

Σχολιάστε