Έκλεισα τα… 38

Χα, χα, χα… έκλεισα τα 38 -όπως  λέει ο τίτλος,  όχι ως Νίκος Πιλάβιος, αλλά ως Παραμυθάς. Σας το έχω ξαναπεί ότι ο “Παραμυθάς” άρχισε να παίζεται στην ΕΡΤ, ασπρόμαυρος τότε,  το τελευταίο Σάββατο του Οκτωβρίου του 1978. Επειδή έχω ξαναγράψει, δίστασα να ξαναπώ για την αρχή του “Παραμυθά”, αλλά καθώς αυτόν τον καιρό έκανα μια ανασκόπηση της ζωής μου, είδα ότι η εμφάνιση του “Παραμυθά” σ’ αυτήν, τη σημάδεψε πολύ βαθιά και πλατιά. Μέχρι και σύνταξη ως συγγραφέας έχω πάρει εξαιτίας του! Έτσι είπα να τιμήσω σήμερα τα γενέθλιά του ανεβάζοντας ένα βίντεο που βασίζεται σ’ αυτόν κι έχει φτιαχτεί για  κάποια προηγούμενα γενέθλιά του. Ήθελα να βάλω ένα ασπρόμαυρο βίντεο, αλλά δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα στο ίντερνετ, δεν βρήκα τίποτα. Τότε, βλέπετε,  δεν είχα ούτε εγώ βίντεο για να κρατάω αρχείο.
Θα ήθελα κλείνοντας, να σας ευχαριστήσω, μικρούς και μεγάλους για την αγάπη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και που τη βλέπω στα μάτια σας όταν σας συναντώ στο δρόμο ή στις εκδηλώσεις.
Σας φιλώ γλυκά
Π.

 

ένα σχόλιο στο “Έκλεισα τα… 38”

      melita
      29 Οκτωβρίου 16 στις 19:02

      Συγκινητικά γενέθλια… Ο Παραμυθάς σφράγισε μια ολόκληρη γενιά και συνεχίζει και με τη σημερινή… Σας ευχαριστούμε, Παραμυθομεγαλωμένοι και μη

Σχολιάστε