2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού

IMG_0780

Η φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Παραμυθιού “Κόκκινη Κλωστή’  που έγιναν εχθές στο Πολιτιστικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Οι εκδηλώσεις  θα κρατήσουν  μέχρι τέλη Ιουνίου, κι ο “Παραμυθάς” θα είναι όλα τα Σαββατοκύριακα.  Αν θέλετε να δείτε το όλο πρόγραμμα κάντε κλικ ΕΔΩ    Όπως και το περσινό πρώτο Φεστιβάλ, έτσι και το φετινό ήταν υπό την αιγίδα της UNESCO. Κάνοντας κλικ  ΕΔΩ  μπορείτε να μάθετε όλες τις πληροφορίες. Τώρα: προς μεγάλη μου έκπληξη, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η UNESCO, μου απένειμε έπαινο για τη δουλειά που κάνω για τα παιδιά όπως, έδωσε έπαινο και σε φίλους – όπως την Γιούλη Ηλιοπούλου,  τον Γιάννη Ζουγανέλη  και άλλους,  Ομολογώ ότι  δεν το περίμενα, κι όταν με φώναξαν επάνω για να  πάρω τον έπαινο, αντί να πω δυο λόγια για το Φεστιβάλ, είπα αυτό που είχε ρωτήσει ένα παιδί τη δασκάλα του πέρσι, “κυρία πόσα χρόνια ζει ο Παραμυθάς, γιατί τον έβλεπε και η μαμά μου”;  Χα, χα, χα…. Εμ, φέτος κλείνουν 38 χρόνια από τότε που πρωτοπαίχτηκε… Αυτά. Και να κλείσω με μία φωτογραφία από την απονομή, όπου με συγχαίρει ο Αντιπρόεδρος της  UNESCO.
Καλή εβδομάδα.
Π.

IMG_0927

Υ.Γ.  Δεν ανέβασα σκανάρισμα και του έπαινου, όπως δεν τον ανέβασα και πέρσι, αλλά μου είπανε από το θέατρο, ότι πρέπει να το κάνω, κι έτσι τον ανεβάζω εδώ ως υστερόγραφο.
ΕΠΑΙΝΟΣ 2016

 

 

 

3 σχόλια στο “2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού”

   δημήτρης
   30 Μαΐου 16 στις 17:44

   Συγχαρητήρια για τον έπαινο απ’ την UNESCO! Σίγουρα όμως η αγάπη μεγάλων και μικρών παραμυθομεγαλωμένων είναι ο καλύτερος έπαινος!

   melita
   30 Μαΐου 16 στις 18:09

   Συγχαρητήρια για τη βράβευσή σας! Τόσα χρόνια έχετε κερδίσει την αγάπη μικρών και μεγάλων!

   Μαρια
   9 Ιουνίου 16 στις 21:25

   Σαν να την εκανε ο γιος μου την ερωτηση Νικο χαχαχα τωρα το ειδα για την εκδηλωση θα το ψαξω και ισως σου ερθουμε οικογενιακως.

Σχολιάστε