Ορίστε, λοιπόν:

Οι πιο παλιοί επισκέπτες αυτού του blog, θα θυμάστε ότι κατά διαστήματα, μου ζητάτε DVD με ιστορίες του «ΠΑΡΑΜΥΘΑ». Το ίδιο γίνεται και με πολλά e-mails που παίρνω εκτός του blog. Το ίδιο με πιέζουν να κάνω κι οι δικοί μου. Σας έχω ξαναπεί ότι δεν θέλω να μπλέξω το blog σε κανενός είδους οικονομική συναλλαγή. Κι όσο περνάει ο καιρός, που δημιουργείται μια προσωπική σχέση μεταξύ μας τόσο πιο δύσκολο μου γίνεται: Με μερικούς και μερικές από σας – που το ζήτησαν σε προσωπικό επίπεδο – έχουμε ήδη βρεθεί, κάποια άλλα παιδιά τα είδα στις δυο τρεις εκδηλώσεις που πήρα μέρος και ήρθαν, ενώ με άλλα έχω συναντηθεί τυχαία στο δρόμο ή έχω μιλήσει στο τηλέφωνο. Έχω αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό να φτιάξω ένα ιντερνετικό κανάλι όπως σας έχω πει, για το οποίο έχω αγοράσει και το όνομα: Paramithas.TV. Από αυτό θα μπορούσαν να πουλιούνται διάφορα πράγματα, αλλά τελικά κοστίζει αρκετά χρήματα για να γίνει και προς το παρόν δεν υπάρχουν.
Όλοι αυτοί οι δισταγμοί άρχισαν να μού φεύγουν πριν μερικές εβδομάδες, όταν ένα από τα κορίτσια που συναντιόμαστε, μου είπε ότι όλα αυτά είναι υπερβολική ευαισθησία μου – στα όρια της βλακείας – και με παροτρύνει τον τελευταίο καιρό να πουλήσω DVD από το  blog. Άρχισα να ψάχνω πώς μπορεί να γίνει αυτό με καταστήματα, με βιβλιοπωλεία, με e-shop, μέσα  από το blog κ.λπ. αλλά δεν το αποφάσιζα. Πριν μερικές μέρες, το ίδιο κορίτσι, μ’ έκανε να νοιώσω σαν την Πόντια  πο@V&%να του γνωστού ανέκδοτου. Δεν το ξέρετε; Να σας το πω και συγνώμη για τη «ρατσιστική» πλευρά του ανέκδοτου. Λοιπόν:

Η ερώτηση: Ξέρετε γιατί αυτοκτόνησε η Πόντια πο@V&%να μετά από 20 χρόνια στη Συγγρού και γενικά στο επάγγελμα;
Η απάντηση:
Επειδή έμαθε ότι άλλες πληρωνόντουσαν, ενώ αυτή το έκανε τόσα χρόνια τζάμπα!

Έτσι ένοιωσα κι εγώ, λοιπόν, όταν έμαθα ότι πολλά από τα επεισόδια του ΠΑΡΑΜΥΘΑ – ακριβώς – εκτός από ένα – όλα όσα έχω βάλει εδώ στο blog – πουλιούνται σε DVD   στα Videoclub!!!!!!!  Ούτε εγώ ούτε η ΕΡΤ είχαμε ιδέα! Ούτε και η εικονογράφος των βιβλίων μου ή ο ΕΚΔΟΤΗΣ τους, έδωσαν την άδεια να χρησιμοποιηθούν ζωγραφιές των βιβλίων για το κάλυμμα του  κουτιού του DVD. Ελπίζω να συμφωνήσουμε με την Ε.Ρ.Τ. να τους κάνουμε αγωγή και να το μαζέψουν. Αυτό είναι, λοιπόν, που μ’ έκανε να νοιώσω όπως η κυρία του ανέκδοτου που σας είπα ή πάντως μ’ έκανε να αισθανθώ πολύ  μα()&%ας!

Τις προηγούμενες μέρες, έκανα και μια έρευνα για τα διάφορα έξοδα του κάθε DVD το κόστος κατασκευής και το τελικό πώλησης. Είδα, ότι ο πιο φτηνός τρόπος είναι, πρώτον να τα φτιάχνουμε εμείς όλα: αντίγραφο, εξώφυλλο, αγορά υλικών. Αν πάω σε εταιρίες που φτιάχνουν μαζικά DVD και CD, ανεβάζει το κόστος και το κάνουν μόνο για μεγάλες ποσότητες. Έπειτα, χωρίς να παρεμβάλλετε κανένας που θα προσθέτει ποσοστό κέρδους να τα παίρνετε απ’ ευθείας από μας, και, επίσης, η αγορά να μην γίνεται με πιστωτικές κάρτες που αντιπαθώ, αλλά με αποστολή και αντικαταβολή μέσω Ταχυδρομείου.  Είχα αρχίσει, λοιπόν, να το  δουλεύω προς τα ‘κει, για μετά τις γιορτές το όλο θέμα, ενώ το ξέχασα κι όλας με τα τελευταία γεγονότα. Το ξαναθυμήθηκα σήμερα, που πήρα το παρακάτω σχόλιο που μπήκε στα «ΣΧΕΤΙΚΑ» του blog. Ελπίζω το κορίτσι που το έγραψε να μην έχει αντίρρηση που το αντιγράφω κι εδώ: «Αγαπημένε Παραμυθά. Είμαι η Ε. ετών 30 και μητέρα ενός υπέροχου, χαμογελαστού αγοριού 4 μόλις μηνών. Μεγάλωσα κι εγώ με τον «Παραμυθά», την «Χιλιοποδαρούσα», τον «Κήπο με τα αγάλματα», το «Γύρω γύρω όλοι», το «Αμπεμπαμπλόμ», το «Θησαυρό της Βαγίας” και όλες αυτές τις υπέροχες εκπομπές.
Την Πέμπτη 11/12/08, ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να βρω σε DVD, σε Video, σε βιβλία, σε οποιαδήποτε μορφή τελοσπάντων κάτι από όλα αυτά, για να μπορέσω να μεγαλώσω τον γιο μου το ίδιο όμορφα, με τις ίδιες υπέροχες αναμνήσεις που έχω κι εγώ, ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας και την χάζευα αρκετή ώρα. Χάρηκα τόσο πολύ… Σας φιλώ, με αγάπη και εκτίμηση. Ε.»
Μόλις σκέφτηκα ότι αυτή η μητέρα θα πέσει πάνω στα πειρατικά DVD, είπα: «ή τώρα ή ποτέ». Έτσι, επειδή άλλα παιδιά από σας έχουν μεγαλώσει με τον «ΠΑΡΑΜΥΘΑ» κι άλλα με την «ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ», ενώ άλλα μου ζητάνε τα παραμύθια από όλο τον κόσμο που είχα βγάλει σε κασέτες, αποφάσισα να σας φτιάξω  δύο DVD και ένα CD με την τιμές που βλέπετε δίπλα στο καθένα. Δηλαδή:
1.DVD: ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Ο Μάγος του Γαλάζιου Βουνού» και «Το Τσίρκο». Αυτές είναι δύο ιστορίες που είχα κάνει όταν παραιτήθηκα με την Ε.Ρ.Τ.  με την εταιρία μου και τις έχω ανεβάσει κι εδώ στο blog. (15 €)

paramithas-dvd-blog1

2.DVD :  ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ: «Η Γεμιστή Ντομάτα». Χα, χα, χα… αυτό θα ενθουσιάσει όσους και όσες έβλεπαν την εκπομπή. Είναι μία αστυνομική ταινία για να μην πω θρίλερ. Να δυο λόγια για την υπόθεση: Η Ροζαλία, η

hilopodblog-cover1

γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής: «Η ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ», παίρνει μέρος σ’ ένα διεθνή διαγωνισμό μαγειρέματος ρυζιού, φτιάχνοντας γεμιστές ντομάτες. Καταφέρνει να έρθει πρώτη στους ημιτελικούς, σιγουρεύοντας έτσι τη νίκη της στους τελικούς που θα γίνουν το ίδιο βράδυ. Όμως, κάποιος που θέλει να κερδίσει αυτός το πρώτο βραβείο, την απαγάγει. Ποιος είναι; Ο ιταλός Ντίνο Ρίζι ή Γιαπωνέζος Ναόκι Νανάκι. Αυτό προσπαθούν ν ανακαλύψουν οι τρεις φίλοι της Ροζαλίας: ο Νίκος, ο Τιμολέων και η Χιλιοποδαρούσα, που πρέπει στις λίγες ώρες που μένουν, να τη βρουν και να την φέρουν στην αίθουσα του διαγωνισμού και ζούνε έτσι μια αξέχαστη περιπέτεια. (15 €)

paramithas-cd-blog3

3.CD:  «Παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο με τον Παραμυθά». Εδώ υπάρχουν επτά παραμύθια από διάφορες χώρες, που η αφήγησή τους συνοδεύεται από ήχους και μουσική. (10 €) Ορίστε, λοιπόν: Όσοι και όσες θέλετε μπορείτε να τα παραγγείλετε με e-mail στη διεύθυνση  np@paramithas.gr. Γράψτε ποιο θέλετε από τα παραπάνω και τη διεύθυνση του σπιτιού ή της δουλειάς σας για να το στείλουμε. Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι δεν κάνω όλη αυτή την ιστορία για να εκμεταλλευτούμε  τις γιορτές, γι’ αυτό και θα πρέπει να υπολογίζετε ότι θα τα πάρετε μετά την Πρωτοχρονιά. Επίσης – χα, χα, χα – πρέπει να σας πω ότι έχω βάλει στοίχημα όπως τη προηγούμενη φορά που λέγαμε για τη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, και κέρδισα, για το πόσο παραγγελίες θα γίνουν. Χα, χα, χα…

Καλή εβδομάδα.
Σας φιλώ πολύ
Π.

18 σχόλια στο “Ορίστε, λοιπόν:”

   marilia
   14 Δεκεμβρίου 08 στις 22:45

   Εμένα με υπολογίσατε στις παραγγελίες; :mrgreen: Ναι, όλα τα θέλω. Και ειδικά τα παραμύθια! Και στο φάκελο, παρακαλώ, μικροσκοπικούλικο ιδιόγραφο χαρτάκι με… ό,τι να ‘ναι! Λατρεύω τα μικροσκοπικά σημειώματα που χώνονται σε φάκελα και ταξιδεύουν!!!

   Μμμματς!

   twinkle
   14 Δεκεμβρίου 08 στις 23:08

   Εγώ το μόνο που θα σου ζητήσω είναι σε 2-3 χρόνια που θα γυρίσω στο νησάκι μου και στο σχολείο που διδάσκω να μη μου πεις όχι όταν σε καλέσω να έρθεις να μιλήσεις στα μικρά και στα “μεγάλα” παιδιά…Να είμαστε καλά όλοι ως τότε…

   Πολλά φιλιά

   νατασσάκι
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 7:10

   Εγώ θα στο στείλω το mail, αλλά δεν τα θέλω ταχυδρομικά
   Θα έρθω από κει να τα πάρω, χο χο χο
   (και θα βγάλω και φωτογραφίες να τις στείλω στη Μαριλία, που είναι γκρινιαρούλα)

   **επίσης, έχω την υποψία ότι εδώ θα το χάσεις το στοίχημα…

   Φιλιά

   ΑΡΙΣΤΗ
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 9:30

   Φιλάκια πολλά και καλημέρα σε όλους.
   Παραμυθούλη μου το έστειλα το Mail μου κανόνισε….. ναι;

   “**επίσης, έχω την υποψία ότι θα το χάσεις το στοίχημα”

   νατασακι.

   Συμφωνώ απόλυτα!

   Nelli Nezi
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 10:34

   Τώρα εγώ να την πω την αμαρτία μου????????

   Θα την πω γιατι σε αγαπώ πολύ πολύ παραμυθούλη μου και το ξέρεις.

   Στράβωσα.

   Ναι στράβωσα με αυτό το ποστ. Κι όχι με όλο το ποστ και τα ντιβιντιά, αλλά όταν είδα τις τιμές, κάπως μου ρθε.

   Όχι, δεν εννοώ, ότι είναι ακριβά.

   Εννοώ, ότι μου ρχεται κάπως, να βλέπω τιμοκαταλόγους εδώ μέσα.
   Δε θέλω ρε παιδί μου. Παραξενιά μου. (ναι, ναι, έχω πολλές! χαχαχαχα ) . Ξέρεις γιατί μάλλον? Γιατί είναι αυτά τα ντιβιντιά (κατα το “σιντιά” !) περιέχουν στην ουσία κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας. Ε…δε θέλω τιμές δίπλα τους!!!!!!

   Βγάλε τις τιμές βρε παραμυθούλη μου. Κι όποιος θέλει να παραγγείλει ας σου στείλει μέιλ και εκεί θα τα πείτε.

   Μάκια μάκια!!!!!!!

   d
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 15:30

   Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που ο Παραμυθάς αποφάσισε επιτέλους να προστατεύσει την παιδική μας ηλικία από ο,τιδήποτε πειρατικό κυκλοφορεί εκεί έξω, το οποίο το εκμεταλλεύεται ασύδοτα ο οποιοσδήποτε!…. και να μας το διαθέσει απλόχερα από εδώ, ανοιχτά και ειλικρινά. Σ’ αυτό το ”ανοιχτά και ειλικρινά” κατά τη γνώμη μου συμπεριλαμβάνονται και οι τιμές, τι θα κανονίζει κρυφά με τον καθένα με προσωπικά μέιλ το τι και το πώς..;; Τα dvd και το cd έχουν ένα συγκεκριμένο κόστος, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό ενοχλεί… η δουλειά μιας ολόκληρης ζωής έχει και αντίστοιχη αξία, συγγνώμη αλλά ούτε υποτιμάται ούτε χαρίζεται!

   marilia
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 17:52

   Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά θεωρώ ότι η Νέλλι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει δίκιο. 😳 Είναι ο μόνος τρόπος να προλάβει και να “αφοπλίσει” (κοίτα τι λέξεις χρησιμοποιώ, τέτοιες μέρες!) τους… περίεργους κακόπιστους.

   Εμμανουέλα
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 18:53

   Χαίρομαι πολύ που ήταν το δικό μου post αυτό που έγινε η αφορμή να φτάσουν στα χέρια μας, με τον ορθόδοξο πια τρόπο, όλα αυτά τα υπέροχα κι αγαπημένα μας παραμύθια!

   Εννοείται πως θα τα πάρω όλα για τον πολύ μικρό ακόμα γιο μου και θα πάρω κι επιπλέον για τα ανήψια μου!

   Παραμυθά σ’ ευχαριστούμε!
   xxx

   Παραμυθομεγαλωμένη
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 22:07

   Θελω κι εγω να συμφωνήσω με την Νελλη και την ευχαριστώ που εξωτερίκευσε το συναίσθημά της κι εδωσε και σε εμας τους λιγο πιο διστακτικους την ευκαιρία να πάρουμε μερος σ`αυτό το παράπονο. Πράγματι στο αυθεντικό, τρυφερό και νοσταλγικό κλίμα του blog δε χωράνε αγοραπωλησίες κι αυτό το αισθάνθηκες κι εσύ Παραμυθά μου γι`αυτό και δεν το αποτολμούσες τόσο καιρό .. Δικιο είχες και κατα τη γνώμη μου το οτι πουλιούνται πειρατικά δεν αποτελεί λόγο να πουλιούνται και επίσημα μέσα από το blog. Οι τιμες μας ξενισαν, μας πρσγείωσαν. Σαν ο Αγιος Βασίλης να μας ζητά τα ρέστα…
   Είμαι λίγο σκληρή ίσως αλλά τι να γινει…το παιδί μεσα μας σας σέβεται και σας τιμά σαν έναν παππού με καλοσύνη και γενναιοδωρία ψυχής.
   Ισως και το ανεκδοτο που χρησιμοποιήσατε να ήταν ατυχές.. Αφου άλλοι εκμεταλλεύονται τη δουλειά μου καιρός να το κάνω κι εγώ.
   Παραμυθά μου..έπεσες νομίζω σε ένα μικρό ατόπημα..
   Σ`αγαπάμε! Καλές γιορτές!

   .....
   15 Δεκεμβρίου 08 στις 23:54

   Εγώ πραγματικά που έχω μεγαλώσει με τον Παραμυθά δν μπορώ να καταλάβω όλους τους υποτιθέμενους Παραμυθομεγαλωμένους ..Τι σχέση έχει το ”αυθεντικό, τρυφερό και νοσταλγικό κλίμα” του μπλογκ με το ότι κάποιοι αυθεντικοί παραμυθομεγαλωμένοι θέλουν να αγοράσουν τα dvd για τα παιδάκια τους και για τους εαυτούς τους, ο παραμυθάς θα αρχίσει έτσι να τα μοιράζει;;; είναι συγγραφέας και παραγωγός ο άνθρωπος και αυτή είναι η δουλειά του, το ‘χετε καταλάβει; φυσικά και θα την ”εκμεταλλευτεί΄”!!!!!! και τελοσπάντων, όσοι δεν θέλουν μην αγοράσουν κι ας ορκίζονται παραμυθομεγαλωμένοι, τότε τι μπαίνουν εδώ μέσα, αν δεν θέλουν τις ιστορίες του παραμυθά, δεν χαλάει σε τίποτα η ατμόσφαιρα, ο παραμυθάς είναι αυτός που είναι είτε εμείς αγοράσουμε είτε όχι…..

   Γιαννης απο ΝΥ
   16 Δεκεμβρίου 08 στις 4:13

   …,
   δεν το ηξερα οτι υπαρχουν και “υποτιθεμενοι Παραμυθομεγαλωμενοι”!! Τι λες, σοβαρα? Δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι εδω που προσποιοπουντε οτι εβλεπαν τον Παραμυθα μικροι, μονο και μονο για να…., για να τι? Χαχαχαχα
   Εγω εχω να πω οτι ο καθενας αγαπαει τον Παραμυθα τοσο οσο κι ολοι μας. Αμα θελει η Νελιτσα να πει κατι για το πως τις φαινοντε οι τιμες εδω, και οτι μπορει να την “χαλαει”, να το πει. Αμα θελει καποιος αλλος να πει κατι αλλο να το πει κι αυτος. Απο αγαπη ειμαστε ολοι εδω και συζηταμε.
   Ο Παραμυθας τις γνωμες μας θελει να ακουει.
   Εγω αυτο εχω καταλαβει απο αυτο το μπλογκ
   Εγω Παραμυθα θα σου προτεινω να βαλεις και μια διαφημισουλα μονιμη 24/7 στο μπλογκ ετσι ωστε να παταει καποιος πανω της και να μπορει να παραγκειλει οτι CD ή DVD θελει. Ετσι, θα μπορουν και νεοι “επισκεπτες” του μπλογκ να την βλεπουν και να μην ξεχαστει η ιδεα σου
   Οπως ειχα μαθει και στο Μαρκετινγκ, Product, Place, Price, Promotion. Τα τεσσερα P.
   Εγω παλι αυτα με τους συμμαθητες μου τα λεγαμε π()&%ες, παπα()&ες, π@#%ς…π …..χαχαχαχαχα!!!

   Γιαννης απο ΝΥ
   16 Δεκεμβρίου 08 στις 4:21

   Νελιτσα εσυ εισαι “αυθεντικα Παραμυθομεγαλωμενη” ή εισαι “Παραμυθι Κυρα Μου” Χαχαχαχαχαχα!!!
   Καλο? Χαχαχαχαχα!!!
   Θα εσκαγα αμα δεν το πεταγα!! Χαχαχαχαχα!!!!

   Παραμυθομεγαλωμένη
   16 Δεκεμβρίου 08 στις 20:03

   🙂 ΩΩΩ συγχαρητήρια παιδι με τις τελιτσες που εισαι αυθεντικο παραμυθοπαίδι! Μόνο που ορισμένοι προτιμούν να είναι ώριμοι άνθρωποι και να λένε ήρεμα και δημοκρατικά τη γνώμη τους παρά να παίζουν τους κόλακες. Μάθε να δέχεσαι οτι υπάρχουν και άλλες γνωμες. Αλλά τί να πει κανείς για τα συμπλέγματα του καθενός???

   .....
   16 Δεκεμβρίου 08 στις 23:42

   Οk, στο όνομα της δημοκρατίας που δεν αντέχει (!) και πολλούς κραδασμούς απ’ ότι φαίνεται (γενικώς τελευταία) και της εύρυθμης λειτουργίας της, της ωριμότητας(!) και της ηρεμίας πάω πάσο….. εγώ είμαι κόλακας με τις τελίτσες και άλλοι παραμυθομεγαλωμένοι, που όσο περιμένουν τον Παραμυθά-΄Αγιο Βασίλη να δείξει τη γενναιοδωρία του, εγώ ας λύσω τα συμπλέγματά μου…….

   Κοκκινοσκουφίτσα
   17 Δεκεμβρίου 08 στις 10:31

   Έχω αρχίσει και τα παίρνω άγρια. λοιπόν, εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Παραμυθομεγαλωμένη, ούτε γνήσια ούτε μούφα. ελάχιστα θυμάμαι από τις εκπομπές του Παραμυθά, διότι οι δικοί μου δεν ήταν και πολύ της τηλεόρασης ειδικά για τα παιδιά τους και έτσι πιο πολύ παίζαμε έξω, πηγαίναμε εκδρομές, διαβάζαμε παραμύθια κλπ. Όμως, όταν πρωτομπήκα σε αυτό το σάιτ εδώ και μερικούς μήνες, δεν μου έκανε καρδιά να φύγω, ήταν το πιο ωραίο που είχα διαβάσει ποτέ. δεν με τράβηξε ο “Παραμυθάς”, με τράβηξε ο Παραμυθάς – Νίκος Πιλάβιος, με τις αξίες και την αξία του. με τράβηξε γιατί κάθε μα κάθε ποστ μιλάει μέσα στην ψυχή μου, είτε συμφωνώ με το περιεχόμενο είτε όχι. και νιώθω τιμή που μπόρεσα να γνωρίσω έστω και λίγο έναν τέτοιον άνθρωπο ιδίως σε καιρούς όπως οι δικοί μας που το αληθινό και το μη – σκουπίδι τα αναζητά κανείς με το φανάρι.
   επειδή δεν ανήκω στους Παραμυθομεγαλωμένους, δεν μπορώ να έχω άποψη; δεν ανήκω εδώ; δεν μπορώ να εκφράζομαι; δεν μπορώ να ωφελούμαι; και το λέω, διότι τα τελευταία σχόλια που διάβασα το πάνε για καυγά άνευ λόγου και αιτίας και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. οπωσδήποτε δεν ταιριάζει εδώ μέσα αυτό το κλίμα και τα προσωπικά μας καλό θα είναι να τα λύνουμε έξω από εδώ. τα παραπάνω πολύ φιλικά και τσαντισμένα.αντίλογος δεκτός

   marilia
   17 Δεκεμβρίου 08 στις 21:48

   Χμ… ναι, στις παιδικές χαρές τα παιδάκια “σκοτώνονται” και χωρίς λόγο καμιά φορά…

   Λοιπόοοοοοοοοοον! Καβγάδες τέλος, μπηχτές κομμένες γιατί δεν ταιριάζουν στο χώρο και… ελάτε να τα… βγάλουμε για να δούμε ποιος θα τα φυλάει.

   (ας μην το διαβάσω φωναχτά, σαν μεγάλη, γιατί ο λόγος δεν έχει ορθογραφία και όλο αυτό που ‘γραψα… μπορεί κάλλιστα να… παρεξηγηθεί! :mrgreen: )

   Μπουφ…

   Κυρία Παραμυθά
   19 Δεκεμβρίου 08 στις 13:20

   Μωρά και Μωράκια του Παραμυθά,
   Λίγο αργά ως συνήθως……. πήρα μυρωδιά το τι έγινε με αυτή την κατά την γνώμη μου πολύ απλή κίνηση του Παραμυθά, να πουλήσει κάποια δουλειά του.
   Τι να πω ΈΜΕΙΝΑ με τα σχόλια κάποιας η οποία έχει και το θράσος ναι το θράσος να αποκαλεί και τον εαυτό της Παραμυθο-μεγαλωμένη! απίστευτο, ελπίζω μετά την αντιμετώπιση που είχε από τους πραγματικούς παραμυθο-μεγαλωμένους τουλάχιστον εκτός από blog να αλλάξει και ψευδώνυμο!
   Σας φιλώ γλυκά και τρυφερά η Κυρία Παραμυθά σας.

Σχολιάστε