“Χειροκροτητές”

Χα, χα, χα… Το βλέπω: αυτό το “χειροκροτητές”  επειδή με διασκαδάζει, θα μου κολλήσει για κάποιο διάστημα όπως μου είχε κολλήσει και  εκείνο το “φούμαρα ιντερνετικά” που είχε πει γι’ αυτά που γράφω εκείνη η κοπέλλα πέρσι. Χα, χα, χα… Γι’ αυτό και σήμερα θα σας βάλω δύο φωτογραφίες με τους “χειροκροτητές ” μου από τα δύο μέρη που μίλησα. Η  Νel.Νez. λέει “ότι ξέρω ν’ ανάβω” φωτιές, οπότε σκέφτηκα σήμερα να ρίξω και λάδι στη φωτιά. Άλλωστε είναι η τελευταία φορά σήμερα, πριν κλείσω όλη αυτή την ιστορία με ένα  post που θα έχει τίτλο, “Το Τρίτο Στοίχημα”.
Η πρώτη φωτογραφία με τους “χειροκροτητές μου” είναι από το Πανελλήνιο Συνέδριο, “Παιδί και Τηλεόραση” που οργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, για παρουσίαση του Οπτικού Αλφαβητισμού στην Τηλεόραση. Όσοι είστε Δάσκαλοι μπορείτε να πάτε ΕΔΩ για να μάθετε για το Δίκτυο Οπτικού Αλφαβητισμού και να ζητήσετε το σχετικό υλικό της δουλειάς που γίνεται και είναι εντυπωσιακό.

serres
Η δεύτερη φωτογραφία είναι εξαιρετικά γλυκιά και τρυφερή. Την έβγαλα εγώ με το κινητό μου,  σήμερα το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη στις 7 το απόγευμα στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, όπου μίλησα με τα παιδιά και τους γονείς τους για τον ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Όταν τελειώσαμε, κι αφού με χειροκρότησαν, τους παρακάλεσα να με… ξαναχειροκροτήσουν για να τους βγάλω μια φωτογραφία που ήθελα να τη βάλω εδώ. Οι χαμογελαστές κυρίες είναι όλες “Παραμυθομεγαλωμένες ” Θεσσαλονικές που μου έδωσαν μεγάλη χαρά που τις συνάντησα.

thessaloniki

Και θα ήθελα, κλείνοντας,  να αφιερώσω εδώ στα κορίτσια του blog τη  φωτογραφία που έβγαλα, ξαπλωμένος, με μία λεπτομέρεια από το ταβάνι  του Ξενοδοχείου όπου μένω.

ceiling1

Καλό ξημέρωμα.
Π.

5 σχόλια στο ““Χειροκροτητές””

   Vensires
   25 Δεκεμβρίου 08 στις 5:35

   Και τα αγόρια του blog που δε σε πρόλαβαν ως παραμυθά και σε έμαθαν στα 21 τους χρόνια και ξεκίνησαν να ψάχνουν τις εκπομπές σου εδώ και 7 μήνες που σε γνώρισαν; Για τα αγόρια δεν έχεις τίποτα; Εγώ πάντως έχω να σου πω καλή τύχη σε ό,τι θες να κάνεις, και ό,τι επιθυμήσεις να σου έρθει τη στιγμή και για τη διάρκεια που σου πρέπει 🙂 Να είσαι καλά παραμυθά με το μαγικό γιλέκο 🙂

   Γιαννης απο ΝΥ
   25 Δεκεμβρίου 08 στις 16:04

   Ρε Παραμυθα, πετα κανα Χριστουγεννιατικο σεντονι στολισμενο και ωραιο!!! Βαλε την κυρια Στεφανια να το στολισει.

Σχολιάστε