Επίσκεψη στα Χανιά

Σήμερα, θα ανεβάσω το τέταρτο -και μάλλον τελευταίο- μέρος από την επίσκεψη που έκανα στο παιδάκι μου στα Χανιά.  Αν έχετε δει τα τρία προηγούμενα posts ξέρετε γι’ αυτήν την επίσκεψη. Να σας πω μόνο δυο λόγια για το βίντεο που θα δείτε – αν δεν βαριέστε. Πρώτ’ απ’ όλα να πω ότι την καταβρήκα φτιάχνοντας το, αφού τα έκανα όλο μόνος μου και με αυτά τα ερασιτεχνικά μέσα. Μέχρι και τη μουσική βρήκα ποια θα είναι, που -όπως φαντάζεστε- είναι από το CD που πουλούσε στα τραπέζια στο λιμάνι, το νεαρό παιδί που σας είπα. Το CD είχε γραμμένα δυο λόγια με μαρκαδόρο.

Ενώ μέσα στο χάρτινο φακελάκι , υπήρχε αυτό το σημείωμα που βλέπετε.

Έχοντας ακούσει πολλές φορές πια αυτή την εβδομάδα τη μουσική αυτού του νέου παιδιού, από τη χροιά της φωνής του, από κάποια άλλη αδιόρατη προφορά που έχει  μαζί με την Κρητική και από τον τρόπο που παίζει κιθάρα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι τσιγγάνος γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κρήτη. Τι; Τζάμπα στα νιάτα μου ο αγαπημένος μου τραγουδιστής ήταν ο Κώστας Χατζής;
Στο videoclip   που θα δείτε χρησιμοποίησα ένα ορχηστρικό και το τραγούδι, “Είναι ωραία η ζωή”. Και μια διευκρίνηση:  η φωτογραφία στο τέλος είναι από πάρτι… “παραμυθομεγαλωμένων” φίλων  της  Μαρίας με τα παιδάκια τους, που κάλεσε στο σπίτι της.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Σας φιλώ πολύ.
Π.


3 σχόλια στο “Επίσκεψη στα Χανιά”

   Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
   28 Νοεμβρίου 11 στις 8:17

   Τώρα θέλω να σχολιάσω…

   Θα ξεκινήσω με ένα σε ευχαριστώ… Το παλιό λιμάνι των Χανίων είναι από τα αγαπημένα μου μέρη στην Ελλάδα και χαίρομαι που ξανα είδα ζωντανές του εικόνες 12 χρόνια μετά μέσα από τα μάτια ενός φίλου. Πιο πολύ με χαροποιεί το γεγονός ότι μένει το ίδιο πανέμορφο όπως το θυμάμαι. Σα νσ μη πέρασε μια από τον Μάη του ’99 που επισκεφτηκαμε με το σχολείο μου την Κρήτη (5ήμερη).

   Επίσης σε “ζηλέυω” που έχεις μία πολύ καλή “δικαιολογία” για να πηγαίνεις ξανά και ξανά.

   Το τραγούδια του σύννονομάτου αολά υπέροχο. Μακάρι να μπορέσεις να τον βοηθήσεις…

   Καλή σου μέρα και μία υπέροχη εβδομάδα να έχεις Νίκο μου…

   Φιλί…

Σχολιάστε