Η Βγενούλα και ο γενναίος αδελφός της

2. Tales cover

Άλλη μια ξεχασμένη κατηγορία είναι τα παραμύθια με ήχο. Σ’ αυτήν ανέβαζα παραμύθια που ήταν στις κασέτες  ήχου που συνόδευαν τη σειρά των 6 βιβλίων με τίτλο, Ο Θαυμαστός Κόσμος των Παραμυθιών, που πια δεν υπάρχουν. Πολλοί φίλοι μου ζητάνε που μπορούν να βρούνε τις κασέτες, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν. Έτσι άρχισα να ανεβάζω εδώ τα παραμύθια, που όμως κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν κι από ‘δω!!!  Έτσι βρήκα ένα άλλο κόλπο, να ανεβάζω τον ήχο σαν ταινία με εικόνα το παλιό ραδιόφωνο που είχαμε στο σπίτι μας όταν ήμουν παιδί. Έτσι για σήμερα, έχω ανεβάσει το παραμύθι, “Η Βγενούλα και ο γενναίος αδελφός της”.  Κρατάει 8 λεπτά. Αν θέλετε ακούστε το.

Και θα κλείσω το post θυμίζοντας σε όσους μπορεί να ενδιαφέρει, ότι αύριο στις 6 το απόγευμα είναι η τελευταία παράσταση “Παραμυθά” στο Θέατρο Ακαδημίας  Πλάτωνος στον Βοτανικό. Λεπτομέρειες στην αφίσα.
Καλό Σαββατοκύριακο
Π.
παραμυθάς flyer copy (3)

 

 

8 σχόλια στο “Η Βγενούλα και ο γενναίος αδελφός της”

   Elina
   10 Σεπτεμβρίου 16 στις 8:46

   Αν είναι δυνατόν! Τι έκπληξη είναι αυτή!
   Πόσες αναμνήσεις ο «Θαυμαστός κόσμος των παραμυθιών»! Έχω τα τρία πρώτα τεύχη. Στα βιβλία έχουν κολλήσει οι σελίδες μεταξύ τους μετά από τόσα χρόνια και οι κασέτες αγνοούνται.

   Μου κάνατε το καλύτερο δώρο γενεθλίων, που παιδεύομαι τόσες μέρες να βρω παραμύθια για τη μικρή μου!!! Να είστε πάντα καλά!

   Παραμυθάς
   10 Σεπτεμβρίου 16 στις 16:57

   Μπράβο Ελίνα. Το σχόλιό σου με έκανε να δω ότι πρέπει να ανεβασω όλα τα παραμύθια από την αρχή γιατί έχουν σβηστεί. Τα λέω και στο σημερινό ποστ. (10 Σεπτεμβρίου 2016)

   Elina
   14 Σεπτεμβρίου 16 στις 12:28

   Μπορείτε να τα ανεβάσετε και σε ένα dropbox είτε ένα-ένα είτε όλα μαζί σε ένα zip αρχείο και να τα παίρνουμε από εκεί. Εκεί μπορείτε να τα βάλετε και σε μορφή mp3 για να είναι πιο μικρά τα αρχεία.

   Σοφία
   5 Οκτωβρίου 16 στις 22:16

   Γλυκέ μας παραμυθά ποτέ θα μπορέσουμε να σας απολαύσουμε σε παράσταση ξανά; Ο τρίχρονος γιος μου βλέπει στο YouTube τα παραμύθια σας και θέλει οπωσδήποτε να σας γνωρίσει!!!!!!

   Σοφία
   6 Οκτωβρίου 16 στις 19:54

   Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσαμε να σας συναντήσουμε κάπου και να αγοράσουμε τον θαυμαστό κόσμο;;;

   Παραμυθάς
   7 Οκτωβρίου 16 στις 16:09

   Σοφία μου, ο “Θαυμαστόε κόαμος” έχει εξαντληθεί και έχει κλείσει και ο εκδοτικός οίκος που τον είχε βγάλει. Σου έστειλα μέηλ.

Σχολιάστε