Το παιδί και το ψαράκι

Και ένα ακόμα post για να μπούμε για τα καλά στον καινούργιο χρόνο. Σήμερα σας έχω μία είδηση και ένα παραμύθι, πράγματα που και τα δύο έχουν να κάνουν με το όνομα  αυτού του blog, με τον “Παραμυθά”, δηλαδή.

Το παραμύθι έχει να κάνει με τον τίτλο γιατί, φυσικά, το λέει ο Παραμυθάς και είναι  “Το παιδί και το ψαράκι”, όπως ονομάζεται και αυτό το post. Η είδηση, γιατί έχω να σας πω ότι τα 26 καινούργια επεισόδια του” Παραμυθά”  που παίζονταν από το ψηφιακό κανάλι της Ε.Ρ.Τ.  PRISMA PLUS, τέλειωσαν την Κυριακή που μας πέρασε, οπότε παίχτηκε και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Από την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, εκτός από Σαββατοκύριακα, στις 2 και τέταρτο το μεσημέρι, θα παίζονται στην Ε.Τ.1.  Έτσι όσοι δεν το είδατε στην ψηφιακή, μπορείτε τώρα να το δείτε στην Ε.Τ.1  (Άσε που μπορείτε και να το γράφετε στο DVD του σπιτιού σας αν εκτός από PLAYER είναι και RECORDER)  Τα περισσότερα  από τα επεισόδια έχουν κυκλοφορήσει και σε βιβλία, με τα ίδια σχέδια, από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Και κάτι ακόμα. Αν αυτό το blog,  το διαβάζουν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε Σχολεία  κωφαλάλων θα ήθελα να τους πω, ότι μπορώ να επισκεφτώ το σχολείο τους και να δείξω στα παιδιά επεισόδια του Παραμυθά με νοηματική γλώσσα, γιατί πια έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τα επεισόδια που παίχτηκαν στο  PRISMA PLUS για Α.Μ.Ε.Α. Φυσικά, δεν θέλω καμία αμοιβή γι’ αυτό.

Και τώρα, μπορείτε ν’ ακούσετε μόνοι σας ή με τα παιδάκια σας, το παραμύθι, “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ”.
Σας φιλώ
Π.

[audio:http://www.fileden.com/files/2009/9/2/2562339/par3/3.10-To_paidi_kai_to_psaraki.mp3]

11 σχόλια στο “Το παιδί και το ψαράκι”

   marilia
   6 Ιανουαρίου 11 στις 20:31

   ΤΕΛΕΙΑ! Δεν θα τα προλαβαίνω όλα γιατί σχολάω 2:00 και μέχρι να έρθω… αλλά μπορεί να δούμε Παραμυθά από το σχολείο με τα παιδιά του Ολοήμερου!!!!!!!!!!!!!
   Επίσης διαβάζουν εκπαιδευτικοί και, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός, θέλει επίσκεψη του χρόνου στο σχολείο της και το δηλώνει δημόσια από τώρα! 😛

   Το παραμύθι, αργότερα, πριν τον ύπνο. Σαν φάρμακο, ένα πράγμα… 😉

   γλυκοφιλάκι σβουριχτό

   Πολυξένη Εμμανουηλίδου
   9 Ιανουαρίου 11 στις 22:51

   Kυριε Πιλάβιε,

   Θερμά συγχαρητήρια για το site σας. Εψαξα για εσάς διότι ένας φίλος από την Ιταλία γράφει ένα βιβλίο για “παραμυθάδες” ανά την Ευρώπη και έψαχνε μία ιστορία από την Ελλάδα. Ειμαι 38 ετών και όπως καταλαβαίνετε μεγάλωσα με εσάς…

   Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα σας ενδιέφερε να οργανώσουμε μία εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη σαν αυτή που είχατε κάνει στον παιδικό ΙΑΝΟ στην Αθήνα.

   Είμαστε ιδιοκτήτες ενός δημιουργικού παιδότοπου γεμάτο playmobil, lego και ξύλινα παιχνίδια. Παράλληλα έχουμε και κατάστημα παιχνιδιών και ήδη ξεκινήσαμε να έχουμε και βιβλία.

   Με εκτίμηση,

   Πολυξένη Εμμανουηλίδου
   Υπεύθυνη Ανάπτυξης

   Fwtino_Asteraki
   10 Ιανουαρίου 11 στις 1:06

   Χαχαχαχα! χιχιχιχιχι! χοχοχοχοχο!
   Όμορφο παραμυθάκι.. και πολύ διδακτικό..καθένας πέρνει το δικό του μύνημα!
   Καλό βραδάκι και όνειρα γλυκά σε όλους!
   Φιλάκια και αγκαλίτθεθ! 🙂

   marilia
   11 Ιανουαρίου 11 στις 15:25

   Καλέ, σσσσσσσσσμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμααααααααααααααααααατς! Συγκινήθηκα, γμτ! Και είχα ένα τεράστιο πλατύ χαμόγελο σήμερα! Αφού τα παιδιά κοίταζαν μία την οθόνη και μία εμένα! “Κυρία, αλήθεια πετάει;” “Κεριά και λιβάνια! Θα μ’ αφήσετε να γυρίσω πίσω καμιά 25αριά χρόνια;”…
   Καλέ, σσσσσσσσσμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμααααααααααααααααααατς! 😀

   Μαρία
   12 Ιανουαρίου 11 στις 13:08

   Να τα ίδια με τη μαρίλια έπαθα χτες… τι να πώ να σαι καλά παραμυθούλη και να χαίρεσαι την Αιναφετς σου για πολλα πολλά χρόνια ακόμα!

   eLeNiTsA!!!
   12 Ιανουαρίου 11 στις 23:41

   Καλησπέρα παραμυθά…
   Με λενε Ελένη, και θα είμαι ειλικρινης οταν θα σου πω οτιειμαι απιστευτα συγκινημενη… Εχω 3 απο ατις 6 κασέτες, και βρηκα παραμυθια που δεν τα είχα….
   Ακουγα συνεχεια τα παραμυθια σου… Και ακομα τα ακουω!!!

Σχολιάστε