Τι σου πουλάνε!

Παραμυθάκι καινούργιο και με βίντεο μάλιστα που θέλει η ΑΡΙΣΤΗ, λίγο δύσκολο για σήμερα. Αλλά και γενικότερα, αν εννοεί βίντεο του ΠΑΡΑΜΥΘΑ μια κι αυτά τα έχω βάλει όλα. Πώς το λένε; “Όλα τα σωζόμενα έργα”. Αλλά για να περάσουμε μαλακά σε πιο ανάλαφρα πράγματα και με κάτι σχετικό με τις γυναίκες, για τις οποίες μίλαγαν τα δύο προηγούμενα posts, σας βρήκα μια ιστορία του Χότζα. Πριν, όμως, θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για το chat room που έβαλε ο “μάστορας” στο blog το Σάββατο και μετά από καμιά ώρα βγήκε. Δεν ξέρω αν το πρόλαβε κανείς άλλος εκτός από την nelli nezi, αλλά πρέπει να σας πω ότι παρόλο που τον έπρηζα κι εγώ μαζί σας να το φτιάξει, εγώ ήμουν κι εκείνος που του είπα να το βγάλει επειγόντως. Πρώτον, η εμφάνιση ενός τέτοιου πράγματος εκεί κάτω δεξιά, μου φάνηκε ότι στην αισθητική του blog αυτού εδώ δεν ταιριάζει. Το ένοιωσα σαν ξένο σώμα. Δεύτερον, επί της ουσίας, μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα να το κάνετε παιδική χαρά στα σχόλια και να γράφετε εκεί ό,τι σας κατέβει κι όσα θέλετε. Έτσι θα τα βλέπω κι εγώ, γιατί αποκλείεται να μπαίνω και σε chat room, καθαρά για λόγους επιπλέον χρόνου που δεν έχω, κι άρχισε να μ’ αρέσει να απαντάω και καμιά φορά. Τρίτον και πρακτικό, επειδή τα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές, μπαίνω στο blog από το σπίτι μου, όπου εδώ το internet “δουλεύει με κάρβουνο”, από 4 με 5 λεπτά που έκανα πριν, με το chat room χρειάζονταν 16 λεπτά! Κόλαση! Και μπαίνω 3 έως 5 φορές την ημέρα… Έτσι είπα στον “μάστορα” ότι είχε δίκιο που από την αρχή δεν του άρεσε η ιδέα και τον πίεζα μαζί σας να το κάνει, και τέλος το θέμα.
Ας πάμε τώρα στην ιστορία του Χότζα, που είναι πολύ πιο μικρή από τα προηγούμενα.
Καλό βράδυ.
Π.

nasrudin-108.jpgΜια μέρα, ένας φίλος του Νασρεντίν, τον έπεισε να τον πάρει μαζί του σε μια επίδειξη μόδας που δεν είχε ξαναδεί ποτέ του. Ο Νασρεντίν -που δεν ήξερε ακριβώς τι είναι η επίδειξη μόδας- δέχτηκε, παρακολούθησε προσεκτικά από την αρχή ως το τέλος, κι όταν βγήκαν έξω ο φίλος του τον ρώτησε πώς του φάνηκε.
“Σκέτη απάτη”, απάντησε ο Χότζας αμέσως.

“Γιατί το λες αυτό”, ρώτησε ο φίλος του κι ο Χότζας απάντησε:
“Σου δείχνουν όλες αυτές τις ωραίες γυναίκες και μετά προσπαθούν να σου πουλήσουν τα ρούχα τους”!!

5 σχόλια στο “Τι σου πουλάνε!”

   Nellinezi
   8 Απριλίου 08 στις 7:10

   Παραμυθούλη μου δεν πειράζει για το τσατρουμ! Εμείς να είμαστε καλά, όρεξη και ίντερνετ να έχουμε και δε θα βάζουμε γλώσσα μέσα μας! Μην ανησυχείς!
   Φιλάκια πολλά
   Καλημέρα από τη δουλειά!

   όσο για τον Χότζα….χι χι χι!!

   ΑΡΙΣΤΗ
   8 Απριλίου 08 στις 10:22

   Καλημέρα σε όλους.
   Συγνώμη παραμυθά μου για το σχόλιο μου. Δεν ήξερα ότι τα έχεις βάλει όλα τα βίντεο με τα παραμύθια που έχουν σωθεί. Είμαι καινούργια σχετικά και δεν ξέρω αν το έχεις ξαναπεί αυτό για τα βίντεο.
   Τώρα πάω να κλάψω γιατί νιώθω ότι με μάλωσες και στεναχωρήθηκα. Ήταν σαν να άκουγα την μαμά μου να μου λέει: «Καλά δεν προσέχεις τι σου λέω; Που το έχεις το μυαλό σου πάλι;»
   Για την ιστορία του Χότζα έχω να σου πω ότι είσαι πολύ επίκαιρος. Όπως πάντα δηλαδή. “Σε καλοπιάνω τώρα αν δεν το κατάλαβες”.
   Σε μια απάτη ζούμε πολλοί από εμάς. Μας πλασάρουν ότι θέλουν και εμείς ακολουθούμε και λέμε και ευχαριστώ.
   Φιλάκια… Δεν ξανά ζητάω τίποτα.

   Nellinezi
   8 Απριλίου 08 στις 11:23

   χα χα χα χα …Αριστάκι μου παραπονιάρικο, ο Παραμυθάς μαλώνει κιόλας! Και τον Κωνσταντίνο δεν τον μάλωσε στο προηγουμενο ποστ? (στα σχόλια για να ακριβολογούμε! )
   Μεταξύ μας , τα έχω φάει κι εγώ τα μαλώματά μου !! 😀 Δόξα τω Θεώ δεν έχω παράπονο! 😀 ( ωχ! λες να με μαλώσει πάλι ??)

   Aλλά για να λέμε την αληθεια , δε νομίζω ότι σήμερα σε μάλωσε. Μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι κι είμαι σίγουρη ότι ο Παραμυθάς συμφωνεί να ζητάς πάντα ό,τι θες. !

   Φιλάκια και στους δυο σας 🙂

   νατασσάκι
   8 Απριλίου 08 στις 11:41

   Καλέ, ποιος το μάλωσε το κορίτσι; Ο παραμυθάς μας;
   Μπαααααα!
   Α-πο-κλεί-ε-ται !!!
   (οι μπαμπάδες τις κόρες τις μαλώνουν; Χμμ…)

   🙂
   Δεν πειράζει για το τσατ-ρουμ (ούτε κι εμένα μ’ αρέσει, κι έχει δίκιο ο μάστορας -“βαραίνει” ) Μια χαρά τσατ κάνουμε και στα σχόλια
   (και να απαντάς πιο συχνά, στο έχω ξαναπεί, μας αρέσει! 😉 )

   Ο Χότζας άψογος, όπως πάντα -μα, να προσπαθούν να του πουλήσουν..ρούχα????
   🙂 🙂

   Φιλάκια πολλά, και στον Αλέξανδρο -κι έχεις πολύ καιρό να μας γράψεις νέα του!!
   😉

   Pooka
   8 Απριλίου 08 στις 14:23

   Πωπωπωπωπω Χότζας! Θυμάμαι διάβαζα ιστορίες του σε κάτι εκδόσεις παλιά, νομίζω “ΑΣΤΗΡ” τις λέγανε που είχανε παραμύθια και τέτοια. Πωωωω τι εποχές και τι παραμύθια!

   Παραμυθά μου έχεις πολλά χαιρετίσματα από μια φίλη μου, η οποία όταν έμαθε ότι έχεις blog τρελάθηκε από τη χαρά της! Μεγάλωσε μαζί σου λέει. Βλέπω να σου έρχονται καταblogέφαλα κι άλλα σχόλια όταν βάλει Internet!

   Αυτά από το Pooka. Νεραϊδοχαμογελόσκονες!

   =)

Σχολιάστε