Σας ευχαριστώ…

OLD STORY TELLER

Αυτός  ο μήνας και ο προηγούμενος μου φύλαγαν μία έκπληξη. Όπως ίσως θα ξέρετε, εδώ και μερικού μήνες, άρχισα να ανεβάζω τα posts που βάζω εδώ και στο Face Book. Και ξαφνικά, εδώ και τρεις εβδομάδες, έγινε μια έκρηξη αιτημάτων φιλίας, που ανέβασαν τον αριθμό φίλων του προφίλ μου, στις 5.000 !!!  Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να δέχεται φίλους, κι έτσι άνοιξα κι ένα δεύτερο προφίλ, το NIKOS PILAVIOS II , που αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε κάνοντας κλικ εδώ: https://www.facebook.com/nikpilavios?fref=ts .
Ο λόγος που έβαλα για τίτλο, «Σας ευχαριστώ», δεν είναι επειδή των πλήθος των αιτημάτων, με έκανε να ανοίξω δεύτερο προφίλ. Είναι για την αγάπη που μου στείλατε –κορίτσια κι αγόρια, (για μένα είστε ακόμα κορίτσια κι αγόρια κι ας είσαστε γονείς πια) – με τα τρυφερά σας σχόλια. Γι’ αυτό δεν θέλω να γράψω περισσότερα  εγώ, αλλά να μεταφέρω εδώ λίγα από τα εκατοντάδες σχόλια που πήρα στην τύχη από το  F.B. Η φωτογραφία που διάλεξα, είναι από τότε που βλέπατε την εκπομπή ως μικρά παιδιά.
Σας φιλώ γλυκά
Ο Παραμυθάς

 

– Είστε μια μικρή φλέβα που περνάει από την καρδιά μας και αυτό δεν αλλάζει…Από παιδί σας αγαπώ!!!!

– Υποκλίνομαι στο υποστηρικτή και σύμμαχο της αγνότητας και αθωότητας..εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχετε πάντα δύναμη και να συνεχίσετε και σ’ αυτή τη δύστυχη γενιά που γαλουχείται με βία, πονηριά, απάτη, σεξουαλική ασυδοσία…Σας ευχαριστώ που ομορφύνατε τα παιδικά μου χρόνια…Μου έλειψε η Ροζαλία, η Χιλιοποδαρούσα, η μάγισσα Κλο Κλο και το όμορφο πέταγμα του Παραμυθά μου, στους φανταστικούς κόσμους! ” Για να δούμε τι θα δούμε…”

– Αγαπημένε ιπτάμενε παραμυθά των παιδικών μου χρόνων …χαίρομαι που υπάρχεις και σε συναντώ έστω διαδικτυακά…τα παραμύθια και τα σκίτσα σου μου κράτησαν συντροφιά και με ταξίδεψαν στα πρώτα μου ταξίδια ….Σ΄ ευχαριστώ που μου έδειξες το πέταγμα τόσο νωρίς …Σε φιλώ κι εύχομαι να σε συναντώ κάπου στον ουρανό τώρα που έμαθα να πετάω και εγώ…..Αναστασία

– Γλυκέ μου κύριε Παραμυθά τι συγκίνηση που σας βρίσκω εδώ στο Facebook!!!!!!! Είμαι 38 χρονών μεγάλωσα μαζί σας και τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά μου μαζί σας, ο Γιάννης 7 χρονών και η Αλκμήνη 2,5 χρονών!!!!!! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!!!!! Να είστε πάντα καλά!!!!!!!!!!

 

 

 

ένα σχόλιο στο “Σας ευχαριστώ…”

Σχολιάστε