Ο γάτος που «μιλούσε».

paramithas-heretaei.jpg Ε, σήμερα θα βάλω το παραμύθι που είχα ετοιμάσει για χτες και “το ‘φαγε” το “σεντόνι”. Είναι κι αυτό από τα παλιότερα σενάρια του “ΠΑΡΑΜΥΘΑ”. Αυτά τα σκιτσάκια με τις φωτογραφίες μου τα έφτιαξα μόνος μου γιατί αν και μου τρώει κάμποση ώρα, με διασκεδάζει.

Καλό βράδυ.
Π.

Πριν μερικές μέρες καθόμουν σκεφτικός στο δωμάτιο μου. Την άλλη μέρα θα γινόταν ένας παιδότοπος στην γειτονιά μου και μαζί με όλα τ’ άλλα παιχνίδια θα υπήρχε κουκλοθέατρο, Καραγκιόζης και εγώ πού μου είχαν ζητήσει να πάω. Δεν είχα βρει, όμως, τί θα έκανα. Δεν ήθελα πάλι να πω παραμύθια. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο πού ν’ αρέσει πολύ στα παιδιά, αλλά και σε μένα.
«Νιάου… Γιατί είσαι στενοχωρημένος», με ρώτησε ο γάτος μου, κι εγώ του είπα την στενοχώρια μου.
«Αχ, νιάου….», κάνει ο γάτος μου, «μακάρι να καταλάβαιναν όλοι οι άνθρωποι τη γλώσσα μας και να μπορούσα να μιλάω μαζί τους όπως και μιλάω με σένα».
«Αυτό θα κάνω», φώναξα, «μου έδωσες μια καταπληκτική ιδέα! Θα σε πάω στον παιδότοπο, θα γίνω πολύ μικρός, θα κρυφτώ στα μουστάκια σου, κι από ‘κει θα μιλάω στον κόσμο σαν να είσαι εσύ. Έτσι, θα νομίζουν όλοι πως είσαι ένας γάτος πού μιλάει με ανθρώπινη φωνή. Αυτό θα κάνω αύριο, κι είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστούν τα παιδιά».
Την άλλη μέρα, έστησα μια μικρή σκηνή στον παιδότοπο, έβαλα το γάτα, μέσα και φώναζα τον κόσμο: «Τρέξτε κόσμε, τρέξτε να δείτε το γάτο πού μιλάει μ’ ανθρώπινη φωνή…». Όταν γέμισε ή σκηνή έγινα μικρός, μπήκα μέσα και κρύφτηκα στα μουστάκια του γάτου μου. Αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις από τον κόσμο.
stortelcat.JPG «Τι μέρα είναι;» ρώτησε κάποιος. «Πέμπτη», φώναξα εγώ κρυμμένος στα μουστάκια του γάτου κι όλο ι γούρλωσαν τα μάτια τους νομίζοντας πώς μιλάει εκείνος.
«Τι ώρα είναι;» ρώτησε ένας άλλος. «Έξη και δέκα», φώναξα εγώ.
«Πώς σε λένε», ρώτησε ένα παιδάκι. «Ψιψίνο», απάντησα εγώ.
Όλος ο κόσμος διασκέδασε πολύ και μου ζήτησαν να φέρω και την άλλη μέρα το γάτο μου. Κι έτσι την άλλη μέρα, να ‘μαι πάλι έξω από τη μικρή σκηνή νά φωνάζω να μαζευτεί ό κόσμος.

Φαίνεται, όμως, πως την προηγούμενη μέρα, κάποιος είχε ζηλέψει το γάτο μου και την ώρα πού εγώ ήμουν απασχολημένος έξω από τη σκηνή για να μαζέψω τον κόσμο , εκείνος μπήκε κρυφά και τον πήρε. Έτσι, όταν έγινα μικρός και μπήκα στη σκηνή για να κρυφτώ στα μουστάκια του γάτου, εκείνος δεν ήταν πουθενά!
storytelkeramidia.jpg
«Σίγουρα κάποιος μου τον έκλεψε», σκέφτηκα, «επειδή νόμισε ότι μιλάει στ’ αλήθεια σαν άνθρωπος και πιστεύει ότι θα βγάλει λεφτά δείχνοντας τον στον κόσμο». Κι έτσι αποφάσισα να ψάξω να βρω τη γάτα μου σε τσίρκο, Λούνα-Παρκ και σε πανηγύρια. Στο τέλος ως και στα κεραμίδια έψαξα να βρω το γάτο μου, αλλά τίποτα· είχε εξαφανιστεί!

Καθώς γύριζα το βράδυ σπίτι, μου απελπισμένος, ακούω από ένα φωτισμένο παράθυρο ένα παραπονιάρικο νιαούρισμα. Ο γάτα είναι», είπα και πλησίασα να δω. «Πω, πω, ή γάτα μου μέσα σ’ ένα κλουβί! Κι αυτό το νιαούρισμα το ξέρω καλά: σημαίνει πεινάω», σκέφτηκα και κοίταξα τον άνθρωπο πού μπήκε στο δωμάτιο και που σίγουρα αυτός μου την είχε κλέψει. «Παλιόγατα», της φώναξε ο κλέφτης, «αν δεν μιλήσεις σαν άνθρωπος δεν πρόκειται να σου δώσω να φας».
storyfish.jpgΤότε κι εγώ σκέφτηκα κάτι για να πάρω τη γάτα μου πίσω. Έγινα μικρός και βρέθηκα πίσω από το χρυσόψαρο. «Άσε το γατάκι ήσυχο. Εγώ σου μιλάω το χρυσόψαρο», φώναξα κρυμμένος πίσω από τη γυάλα. Ύστερα έφυγα από εκεί και πέταξε πάνω στον πολυέλαιο. «Άσε το γατάκι ήσυχο. Εγώ σου μιλάω, ό πολυέλαιος», ξαναφώναξα, ενώ ό άνθρωπος που είχε κλέψει τη γάτα μου, γούρλωσε τα μάτια του από φόβο. Και συνέχισα, πετώντας πίσω από ένα καρεκλοπόδαρο: «Άσε το γατάκι ήσυχο. Εγώ σου μιλάω, η καρέκλα». Ο άνθρωπος που έκλεψε τη γάτα μου, είχε τρελαθεί από το φόβο του και στο τέλος το ‘βαλε στα πόδια.
Έτσι, έφερα τη γάτα μου πίσω στο σπίτι. Και για να την κάνω να ξεχάσει την περιπέτεια της, της χάρισα ένα ωραίο μαξιλάρι για να κάθεται και της έδωσα φρέσκο γάλα για να χορτάσει την πείνα της.

40 σχόλια στο “Ο γάτος που «μιλούσε».”

   nellinezi
   31 Μαρτίου 08 στις 23:01

   Eχει ποτίσει το μυαλό μας τόσο πολύ από τα παραμύθια που μας λέγατε και βλέπαμε τότε , που τώρα, διαβάζοντας αυτά , είναι σαν να ακούμε μέχρι και τη φωνή σας!! χα χα χα χα !

   Αλήθεια το λέω , είναι απίστευτο!

   Το διάβαζα κι όχι μόνο το “έβλεπα”….αλλά άκουγα και τους χρωματισμούς στη φωνή σας κατά την αφήγηση και ανάλογα με το τί λέγατε !!

   Πω πω!…..Πάει!….. Εχουμε πάθει Παραμυθομεγαλωμανίαση!!!!!!

   Καληνυχτοφιλιά! 🙂

   ΑΡΙΣΤΗ
   1 Απριλίου 08 στις 8:15

   Καλημέρα σε όλους σας. Σχεδόν κάθε πρωί που έρχομαι στην δουλειά κάνω ένα καφεδάκι διαβάζω κανένα παραμυθάκι και έτσι ξεκινάει η μέρα μου. Λέω σε κάποιες φίλες μου πως ξεκινάω τα πρωινά μου και με ζηλεύουν… δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ζηλεύουν. Καλημέρα παραμυθά μου, που θα είναι μια τέλεια μέρα μετά από ένα τέτοιο παραμύθι.

   Pooka
   1 Απριλίου 08 στις 11:00

   Μας κάνατε και πετάξαμε μαζί σας… 🙂 Τώρα τουλάχιστον ξέρω τι γίνεται όταν μου μιλάει το μπουκαλάκι με τις σαπουνόφουσκες!

   Vanda
   1 Απριλίου 08 στις 12:32

   χμμμμ, μία βδομαδούλα έλειψα και επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη (Παραμυθούπολη), βλέπω λίγες αλλαγές.

   1. Η nellinezi σταθερή αξία, 2 – 3 σχόλια σε κάθε θέμα, έχει ανακυρηχθεί επίσημα σε “Πρωτοσχολιάστρα” του blog 😛

   2. H Αρίστη (Ευγενία κατά κόσμον), ζήλεψε την δόξα της παραπάνω φίλης και προσπαθεί να της φάει τη θέση που με πολύ κόπο κατέκτησε.
   Αλλά επειδή ξέρω καλά τι γλωσσοκοπάνα είναι, ένα έχω να πω…. nellinezi τρέμε!!! 😀

   3. Ο “μάστορας” μάλλον θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές διότι κατέχει την τέχνη του ΘΑ… (τι ζητήσαμε πια? ούτε το γιοφύρι της Άρτας δεν πήρε τόσο χρόνο) 😛

   4. Νέες φίλες/οι εμφανίζονται 😀

   5. Καλό μήναααα!!!! ματς

   ΑΡΙΣΤΗ
   1 Απριλίου 08 στις 12:35

   Γλυκιά μου Vanda σε περίμενα πως και πως να σχολιάσεις. Με τον καλό σου λόγο πάντα για όλους. Αλλά σήμερα πρωταπριλιά ποιος να σε πιστέψει;

   Vanda
   1 Απριλίου 08 στις 13:02

   Μπορώ να είμαι το ίδιο κακιά και τις υπόλοιπες μέρες!

   νιάου… που λέει κι ο Ψιψίνος.

   Τα υπόλοιπα στα mail μας Ευγενία, διότι εδώ ακόμη δεν έχει chatroom…. (μπηχτή)

   nellinezi
   1 Απριλίου 08 στις 14:33

   ΤΙ ? ΤΙ? ΤΙ??????????????……ΕΓΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ?????????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ………!!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΙΛΑΜΕ!!!!! ΔΕ ΜΕ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!

   KI AN H EYΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑΣ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΗ ΜΑΣ ,ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΟΥΡΛΟΚΑΜΠΕΡΕΣ!!!!!! ) ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΓΏ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ!! 😀 😀 😀

   ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ VANDA!

   ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ( χα χα χα….μη δίνεις σημασία! ) ΣΤΗΝ AΡΙΣΤΗ !

   ΣΝΟΥΠΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΛΙΑ!!

   ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ POOKA ΜΑΣ ( τη μικρούλα μας! ) !!

   ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!! ( θα το κάνεις το chatroom…που θα πάει;; Η γκρίνια πάντα πιάνει!! 😛 )

   KAIAIAIAIAI……..

   AΓΚΑΛΙΤΣΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΟΓΛΥΚΟΣΝΟΥΠΟΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ (μαζί μας!! ) ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! 😀

   ΑΡΙΣΤΗ
   1 Απριλίου 08 στις 15:24

   Δεν ξέρω γιατί με έχει παρεξηγήσει έτσι η φίλη μου Vanda, αλλά εγώ ούτε που μιλάω ούτε που λαλάω. Φαίνεται άλλωστε και θα το δείτε και στην συνέχεια. Μπορεί η nellinezi να γράφει πρώτη τα σχόλια της αλλά εγώ σίγουρα θα είμαι η τελευταία.
   Χα, χα… Ελπίζω να με φοβηθήκατε τώρα περισσότερο.
   Στο μόνο που θα συμφωνήσω με την nellinezi είναι η συμπόνια μου για τον παραμυθά. Τι διαβάζει και αυτός ο καημένος.

   nellinezi
   1 Απριλίου 08 στις 15:45

   χα χα χα χα χα !!!

   Αρίστη μια χαρά θα τα πάμε οι δυο μας!!! Αστην Vanda να λέει!!!

   Μη σου πω ότι είσαι η αδελφή παραμυθομπλογκοψυχή μου!! 😀 😀 😀

   ΑΡΙΣΤΗ
   1 Απριλίου 08 στις 15:55

   Μόνο που δεν θα με ρίξεις με αυτά Nellinezi μου. Παραμυθομπλογκοψυχή μου και άλλα τέτοια δεν με πτοούν εμένα. Είπα εγώ θα έχω τον τελευταίο λόγο στα σχόλια.
   Φιλάκια σε όλους!!!!!!!!!!

   nellinezi
   1 Απριλίου 08 στις 18:11

   A ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ….

   ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…………….

   ΑΡΙΣΤΗ ….ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!

   ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ…..EΙΜΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ…

   ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΩ …….ΑΛΛΆ ΘΑ ΈΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!!!!!!!…..ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΥΡΙΑ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΙΣΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

   ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ….

   ( χα χα χα χα χα χα χα χα…..

   Δεν κατάλαβα;

   Εσύ γιατί γελάς Αρίστη;

   Εγώ με τον Παραμυθά γελώ …!!!

   Γελάω μόνο που τον φαντάζομαι να τα διαβάζει και να απορεί!!! ….χα χα χα χα χα !!! ….

   Μη γελάς είπα Αρίστη εσύ! Εγώ θα γελάσω τελευταία! ….

   Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ….ΠΑΡΑΜΥΘΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΕΜΠΛΕΞΕΣ!! ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ????? Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! )

   υ.γ. pookitsa μου thank you! 🙂

   Παραμυθάς
   1 Απριλίου 08 στις 19:36

   Χα, χα, χα… Τώρα κατάλαβα γιατί δεν υπάρχουν σχόλια από αγόρια: Νομίζουν ότι το blog είναι γυναικείο. Χα, χα, χα… Σε όλη μου τη ζωή έτσι γίνεται! Όταν νέα παιδιά (13 με 16) πηγαίναμε εκδρομές με τα κορίτσια μας, επειδή δεν έπαιζα ποτέ ποδόσφαιρο,όλη μέρα σχεδόν έκανα παρέα με τα κορίτσια γιατί τ’ αγόρια τρέχαν πάνω κάτω με την μπάλλα. Χα, χα, χα… Έτσι έμαθα όλα τα γυναικολογικά που ξέρω! Σας φιλώ όλους, αγόρια και κορίτσια. Καλό βράδυ.

   alia
   1 Απριλίου 08 στις 23:58

   Τώρα που οι γιαγιάδες με τα παραμύθια δίπλα στο τζάκι μας τελείωσαν…
   Τώρα που όλα μόνος σου πρέπει να τα κάνεις 😉 …
   Τώρα ο παραμυθάς έχει blog!!!!! Γιούπιιιιιι!
   Αφου διάβασα κι εγώ το παραμυθάκι μου, πέφτω για ύπνο…

   Καληνύχτα Παραμυθούλη!

   ΑΡΙΣΤΗ
   2 Απριλίου 08 στις 7:59

   Καλημέρα και πάλι. Για να μην έχει το συγκεκριμένο παραμύθι καμιά 50αριά σχόλια, προειδοποιώ nellinezi, σταματάμε εδώ. Και αν θες ρώτα και την Vanda να σου πει. Καλέ μας παραμυθά σε κάναμε να γελάσεις ελπίζω και να θυμηθείς και εσύ κάτι από τα παλιά. Ο άντρας μου είπε ότι αν συνεχίσω έτσι, να θέλω να γράφω τον τελευταίο λόγο, θα το κλείσουνε το blog. Άλλα μην σας ανησυχεί αυτό φιλενάδες μου το ξέρω ότι η nellinezi δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο και έτσι θα σταματήσει να γράφει.
   Σταματήσει είπα nellinezi μην κλέβεις…. Φιλάκια σε όλους. Να έχετε όλοι μια πολύ-πολύ γλυκιά μέρα.

   effie
   2 Απριλίου 08 στις 9:17

   Είπα να γράψω και εγώ ένα σχόλιο, αν και ο χρόνος είνα λιγοστός.Κορίτσια, μας φτιάχνεται τη διάθεση με τα σχόλια.Νομίζω ότι ο παραμυθάς μας αντέχει ακόμα.Γι’αυτό δε θέλω υπαναχωρήσεις και ενδοιασμούς.Συνεχίστε απτόητες……

   Vanda
   2 Απριλίου 08 στις 9:36

   Φοβού την effie και καλά λόγια φέροντας. Βρε μήπως είσαι δάκτυλος από αντίπαλο blog και προσπαθείς να μας το κλείσεις??? 😀

   Για τον Παραμυθά μας δεν υπάρχει πρόβλημα, μετά από τόοοοοσα χρόνια συναναστροφών με γυναίκες έχει πάθει μια κάποια ανοσία.

   Ο άλλος ο μικρός να δω πόση αντοχή και υπομονή έχει….γκρρρρρ

   effie
   2 Απριλίου 08 στις 9:55

   Ε,οχι ….. Ολοκληρο φωτοστέφανο γύρω μου δε φαίνεται; Μάλλον θα θέλει το γυαλισματάκι του…..

   ΑΡΙΣΤΗ
   2 Απριλίου 08 στις 10:09

   Τελικά εγώ θα έχω το όνομα και άλλες θα έχουν την χάρη. Όλες δεν σταματάτε να μιλάτε βλέπω. Δεν σας αντέχω. Καλύτερα να ξενυχτάω και να είμαι πρώτη στον σχολιασμό παρά αυτό το πράγμα με όλες να μην τις νοιάζει ποια θα λέει τον τελευταίο λόγο και όλες να προσπαθούν να το κάνουν τελικά. Nellinezaki δεν ήθελα να φτάσουμε εδώ αλλά θα προσπαθήσω να σου την φέρω αλλιώς. Λυπάμαι αλλά πάλι εσύ θα την πληρώσεις. Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

   nellinezi
   2 Απριλίου 08 στις 12:29

   Καλησπέρααααααααα…………μόλις επέστρεψα!

   χα χα χα!!!

   ΕΛΑΑΑΑΑ….ΕΛΑΑΑΑΑ!!!!!!

   ΠΡΟΣΟΧΗ! ….ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ!……ΠΡΟΣΟΧΗ! ….ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ! ! !

   ΑΡΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΗ ΕΧΕ ΤΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ….

   Ο νέος είναι ωραίος αλλά Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!!

   ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΛΙΟΣ ( ΕΓΩ :-D) ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΠΛΟΓΚ ΟΙ ΝΕΟΙ ( ΕΣΥ :-P) ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

   ‘ΣΤΩΩΩ……..
   ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ!

   (ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ! ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙ ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!! :-D)

   ΑΡΙΣΤΗ
   2 Απριλίου 08 στις 13:15

   Με φοβάσαι nellinezi και αυτό μ’ αρέσει. Βλέπω την αγωνία στα μάτια σου την ώρα που γράφεις.
   Τελικά παραμυθά μου παιδική χαρά το κάναμε γι’ αυτό εγώ σαν ποιο μικρή και ευγενική σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω άλλο να ταράξω αυτήν την ηρεμία και την γαλήνη που μας προσφέρεις μέσα από τα παραμύθια σου. Nellinezi σε ρινγκ βλέπω να καταλήγουμε. Έχω και τα νεύρα μου που δεν μαλώνω την κόρη μου γιατί υποσχέθηκα αγάπη και ηρεμία γι’ αυτό πρόσεχε.
   Πλάκα σου κάνω nellinezaki μην αγχώνεσαι. Eσύ θα τα λες πρώτη εσύ και τελευταία μια και είσαι και αρχαιότερη…. Ουπς λάθος παλαιότερη.
   Φιλάκια.

   nellinezi
   2 Απριλίου 08 στις 13:21

   Ε να….να….αυτά μου λες και πάει….μου φυγε η μαγκιά μιλάμε τώρα!!
   Ωραία! Ελα τώρα να κάνουμε ανακωαγκαλιτσοαγαπουλίνια!!! ….χα χα χα χα χα χα !!!
   Κοίτα Αρίστη….τον βλέπεις; ….Τι ποιον καλέ; ….Τον Παραμυθά που σταυροκοπιέται …τον βλέπεις;;; Α χα χα χα χα χα χα !!! Τα είδε όλα ο άνθρωπος!! χα χα χα χα χα ….δεν μπορώωωωωωωω!!!!

   Φιλάκια κι από moi!!

   nellinezi
   2 Απριλίου 08 στις 13:24

   Συγγνώμη…μια διόρθωση …η σωστή λέξη είναι :

   ΑΝΑΚΩΧΑΓΚΑΛΙΤΣΟΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ!!! ( κατά το “ανακωχή”…”αγκαλιά” και “αγαπουλίνι”!!! )

   Επίσης να γράψω και κάτι που το ξέχασα :

   Κωνσταντίνεεεε…..γκρίνια-μουρμούρα-μούτρα-γκρίνια-μουρμούρα-μούτρα-γκρίνια-μουρμούρα-μούτρα-γκρίνια-μουρμούρα-μούτραααααα!!!!!!!!!

   ΑΝΤΕ!!

   Vanda
   2 Απριλίου 08 στις 14:00

   Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του μάστορα ή θα το έκανα αυτό το ρημαδοτσάτρουμ …..χθες ή θα έβαζα μερικά άτομα (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) στα spam… 😀 😛

   Καρέλλεν
   2 Απριλίου 08 στις 15:05

   Κάτι ήξερα, “μάστορα”, που σε φώναξα να παίξουμε μπάλα, να φέρουμε ένα αυτοκινητάκι βρε αδερφέ, να φτιάξουμε και αγοροπαρέα εδώ… Ορίστε τώρα, οργίασαν τα κορίτσια χωρίς αντίπαλο δέος! Καλησπέρα! (“ΑΝΑΚΩΧΑΓΚΑΛΙΤΣΟΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ”; :D)

   Παραμυθάς
   2 Απριλίου 08 στις 18:01

   Έλα ρε Καρέλλεν… Μπράβο, ρε συ. Άντε και μέχρι και μπάλλα να παίξω τώρα στα γεράματα! Για την τιμή του φύλου μας, ρε γαμώτο!
   Υ.Γ Χα, χα,χα… Τι φοβερές που είναι οι γυναίκες ρε παιδί μου! Εκεί που αποφεύγω να γράφω σχόλια 13 μήνες τώρα, για να σας αφήνω μόνους να γράφετε ό,τι νομίζετε, έχω γράψει δύο σχόλια σε ένα post!!!! Αααχχχ… γέρασα και μυαλό δεν έβαλα!!!
   Μήπως να πιέσω κι εγώ το παιδάκι μου να φτιάξει αυτό το “blabla room” που ζητάτε;

   nellinezi
   2 Απριλίου 08 στις 19:38

   Vanda….α πα πααααα!!!!……

   Το ρίξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου ….και κανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου…..Οπαα!!

   Αφιερωμένο το τραγουδάκι !! 😀

   Kαρέλλεν…

   γιατί απόρησες με τη λέξη?? χα χα χα !! Ξέρω να φτιάχνω κι άλλες τέτοιες ωραίες! …Και τι εννοείς “οργίασαν τα κορίτσια χωρίς αντίπαλο δέος” ??? !!! Μας θίγεις !! …..Μη μας προκαλείς, γιατί αν ενωθούμε τα παραμυθοκορίτσια και γίνουμε ομάδα ….μαύρο φίδι στην αντίπαλη ομάδα!! 😀 😀 ( …πλάκα…πλάκα…humor…humor…!!!! 😛 )

   Παραμυθούληηηηηηη μας ,

   τι ωραία που σε καταφέρνουμε να αφήνεις σχόλια! Είμεθα περήφανες! 😀 ¨Οσο για το μπλαμπλαroom….άμα τον πιέσεις εσύ, θα λυγίσει λες;; Αν νομίζεις ότι ναι….βουρρρρρρρ!!!

   Αλλά κάτσε να είμαστε σίγουρες και με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο για άλλη μια φορά……

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΕΕΕΕΕΕ……ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ- ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ- ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ-ΜΟΥΤΡΑ, ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ-ΜΟΥΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!! ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…..ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΛΕΩ !! 😀

   ΚΕΦΑΤΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΠΕΙΡΑΧΤΙΚΟΓΛΥΚΟΥΛΙΝΟΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ( είδες Καρέλλεν?? :D)

   Καρέλλεν
   2 Απριλίου 08 στις 20:37

   Αγαπητέ μας Παραμυθά,
   Nellinezi και λοιπες/οι φίλες/οι,
   Τα αγόρια είναι εδώ [..κραυγές ενθουσιασμού..] και συμμετέχουν στο όμορφο πανηγύρι αυτού του μπλογκ! Όπως το είπε ο καλός μας οικοδεσπότης, οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους και τις απολαμβάνουμε… Προχωρώ δε σε βαρυσήμαντη δήλωση προς τις μελλοντικές γενιές (αγοριών εν προκειμένω – εγγονέ Αλέξανδρε, με λαμβάνεις;) που θα διαβάζουν το παρόν μπλογκ και θα αναρωτιούνται για τα πολλά κορίτσια στα σχόλια: Είμαστε εδώ κι εμείς, παρακολουθούμε τα παραμύθια και τα κείμενα του μοναδικού Παραμυθά με γουρλωμένα μάτια και ανοιχτή καρδιά, ακόμη κι αν δε σχολιάζουμε πάντα.
   Αφήνουμε απλώς το πεδίο ελεύθερο στα κορίτσια, αφ’ενός γιατί ποτέ δεν θα δεχθούν εκ φύσεως του φύλου να συνασπιστούν, όπως απειλεί η Nellinezi (μουχαχαχα!), κι αφ’ετέρου γιατί, όπως πάνε, θα γράφουν όλα τους τα σχόλια με μια γλυκιά αλλά τεράστια λέξη που θα αποτελείται από άλλες 50 ώστε να μας στραβώσουν! Εκείνη την μπάρα κάτω στο πληκτρολόγιο ονόματι Space θα την καταργήσουν! 😀

   ΥΓ1: Μάστορα, κανε το “μπλαμπλα ρουμ” για να γλυτώσεις από την… σχολιομουρμούρα τους (κατά το “κρεβατομουρμούρα”)!
   ΥΓ2: Δεν είμαστε μια αξιαγάπητη παρέα;

   Πολλά φιλιά!

   nellinezi
   2 Απριλίου 08 στις 21:05

   Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ΚΑΡΕΛΛΕΝ

   ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΓΙΑ ΔΕΣ , ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!

   ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!

   ΑΓΟΡΙΑ-ΑΝΤΡΕΣ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ! ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ……ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ….ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΙΓΟΥΝ!!!! 😛 😛

   OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΩΧΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ…….ΑΣΤΟ!!! Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

   ΚΙ ΟΙ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΜΑΣ…ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ?? ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΠΑΡΑ -SPACE ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΣΑ!!!

   ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ???

   Υ.Γ…ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

   ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ!!! ( κακό που μας έκανες! 😀 :D)

   νατασσάκι
   2 Απριλίου 08 στις 21:07

   (εγώ θα έλεγα να γράφεις πιο συχνά σχόλια, παραμυθά μας -εμ, μας αφήνεις μονες μας τόσο καιρό, μέχρι και κούκλες θα παίζουμε στο τέλος!!)

   **για δες τι χάνω, &^%$##την σύνδεσή μου!!!

   ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!
   🙂 🙂 🙂

   nellinezi
   2 Απριλίου 08 στις 21:11

   νατασσάκι ,

   πρόσεξε το τέλος…

   Είπα

   έχουμε χάσει τη ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ μας!!!!!!!

   Αυτό τα λέει όλα!!!

   Απάντησα????…..’ στωωωωωωωω!!!!!

   Νατασσάκι μου ….μου έλειψες από την Παραμυθοκοριτσομπλογκοψευτοφαγωμαροπαρέα μας!!!!!!

   (η λεξούλα αφιερωμένη στον Καρέλλεν!! )

   ΑΡΙΣΤΗ
   3 Απριλίου 08 στις 7:50

   Τι έγινε βρε κορίτσια, εγώ φοβήθηκα από την γλυκιά μου την Vanda και είπα να μην συνεχίσω, αλλά nellinezi μου μπράβο εσύ δεν πτοείσαι. Μήπως έχεις κανένα μέσο σ’ αυτό το Blog και είσαι σίγουρη για την θέση σου; Εγώ όμως σκέφτηκα και το άλλο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, να μην με αφήνουν να εκφέρω ελεύθερα την γνώμη μου δηλαδή (κλαίω τώρα στα αλήθεια), θα υπογράφω και εγώ με το όνομα της γλυκιάς καλής Vanda. Χμ πως σου φαίνεται η ιδέα μου Vandoula; Από κακιοτάτη θα σε κάνω αρνάκι. Φιλάκια πολλά. Καλημέρα σε όλους και όλες. Καλημέρα καλέ μου ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Πάω να διαβάσω κανένα παραμυθάκι από τα παλιά για να γλυκάνω πάλι.

   Vanda
   3 Απριλίου 08 στις 9:14

   Τι έγινε βρε παιδιά? έχουμε σύρραξη? Γυναίκες ενωμένες ποτέ ηττημένες!

   Καρέλλεν, όπως βλέπω μόνος σου είσαι, κανείς – του ιδίου φύλου – δεν σε βοηθάει, άλλωστε είστε και λίγοι! 😛

   Σήμερα έχω καλή διάθεση, οπότε φιλάκια στις κουμπαρομπεμπεκοφιλεναδονεραϊδοτρελοκαμπέρες!! 😀

   αλήθεια τι είναι το space – bar? 😀

   nellinezi
   3 Απριλίου 08 στις 11:36

   Eλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά και σήμερα!!!!!

   καλημεροκαλησπέρεεεεεεεεεεεεες!!!!!

   Και ευθύς ξεκινώ:

   Αρίστη μου ,

   αν η αγνή, καθαρή , παιδική ψυχή και η ανιδιοτελής αγάπη μου θεωρείται μέσο….τότε ναι το παραδέχομαι, ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΤΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΠΛΟΓΚ!! 😉

   Οσο για το ότι δεν πτοούμαι με τίποτα…το έχω ξαναπεί : ΔΕ ΜΕ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΜΕΝΑ!!

   Vanda μου,

   ακόμη, όχι, δεν έχουμε συρραξη….αλλά αν τυχόν ξεκινήσει να έχεις τα αυτιά ανοιχτά να ακούσεις το κλέφτικο σφύριγμα μου!! Θα σε χρειαστώ για πρωτοπαλίκαρο!! 😀 😀

   space είναι αυτό το μακρυυυυυυυυυ πλήκτρο κάτω κάτω στο πληκτρόλογιο που το πατάς για να αφήσεις τα κενά μεταξύ των λέξεων που γράφεις!

   ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

   nellinezi
   3 Απριλίου 08 στις 11:38

   ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΚΑΜΠΕΡΩ……

   ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ …..

   ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ 40 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΗ!!!!

   ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 40 ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΗ ΜΑΣ??

   ΑΓΚΑΛΙΤΣΟΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΆ !

Σχολιάστε