Στη Στυλίδα

Stylida

Το προηγούμενο Σάβ βατο είχα μία εκδήλωση στη Στυλίδα, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Νηπιαγωγείου Στυλίδας, απ΄όπου κι η φωτογραφία. Η εκδήλωση έγινε σε μία εξαιρετική αίθουσα στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. Το τι το διασκέδασα δεν λέγεται. Εκτός που η αίθουσα ήταν γεμάτη από παιδιά Νηπιαγωγείου και Α΄Δημοτικού, ήταν μαζί τους και οι …”Παραμυθομεγαλωμένοι” γονείς τους, που το καταευχαριστήθηκαν  όσο και τα παιδιά.  Κι επειδή τα παιδιά είχαν μία εξαιρετική ανταπόκριση στην παρουσίασή μου και στη συμμετοχή που τους ζητούσα να έχουν, στο τέλος αποφάσισα να τα καλέσω όλα στη σκηνή -κάτι που κάνω σπάνια- για να κάνουν κάποιους αυτοσχεδιασμούς. Χα, χα, χα… Το τι έγινε δεν λέγεται! Όρμησαν όλα σχεδόν ακράτητα πάνω στη σκηνή κι έκαναν άψογα τους αυτοσχεδιασμούς που τους ζήτησα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω βίντεο με όλο αυτό το κομμάτι της εκδήλωσης. Έτσι, ανέβασα μόνο το τελευταίο μέρος που τους ζήτησα να κάνουν, λέγοντάς τους ότι κάποιος μάγος τους έριξε φαγουρόσκονη  και τους πιάνει φαγούρα παντού. Χα, χα, χα… Θα το δείτε. Επίσης μπορείτε να δείτε, αν θέλετε,  κι άλλες φωτογραφίες κι ένα μικρό βίντεο από την εκδήλωσή  και μια συνέντευξή μου, στο site της Στυλίδας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Τέλος, σ΄αυτό το ταξίδι, βρήκαμε ευκαιρία να δούμε και δύο φίλους μας, την Ανθή και τον Ζαν Νοέλ που ζουν στο Νέο Θρόνιο, ένα υπέροχο παραλιακό χωριό κοντά στα Καμένα Βούρλα.  Και μόνο αυτή τη φωτογραφία από αυτή την παραλία, τα λέεει όλα για την ομορφιά της.
DSC_8017 copie (2)

Αν σας κάνει κέφι να δείτε περισσότερα γι΄ αυτή την επίσκεψη, πηγαίνετε στο blog της Άιναφετς  που την ανέβασε σήμερα σε post, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Και κλείνω με το μικρό βίντεο που σας είπα από την εκδήλωση στη Στυλίδα.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Π.

 

 

 

Σχολιάστε