Γι’ αυτό σας αγαπώ: γιατί είστε σκατούλες! Β’ και τελευταίο μέρος.

Ε, τέτοιες που είσαστε, να μην σας αφιερώσω και ένα δεύτερο post για σας; Και δηλαδή τι έχουν τα μούτρα σας που έγραψε η marilia “ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΧΟΛΙΟ!!!!!!!!! Ε, δεν παλεύεστε!!! Σαν τα μούτρα μας τον κάνατε!!!!!!!” Από όσες έχει τύχει να δω φωτογραφίες τους ή να γνωρίσω, μια χαρά είσαστε. Μακάρι να ‘ χα τέτοια μούτρα, δηλαδή 20 με 30 χρόνια νεώτερα! Ααααχ… Χα, χα, χα… Είχατε δεν είχατε το κάναμε από Παιδική Χαρά, chat room. Εσείς γράφετε κι εγώ άρχισα να απαντάω με post. Από Δευτέρα θα σοβαρευτώ και θα το βαρύνω. Προς το παρόν, πιάστε το δεύτερο και τελευταίο μέρος τού … αγαπουλοτρυφεροσκατουλοpost!!! Θυμάστε τη φράση από το χθεσινό όπου έλεγα, “…αν ενδιαφέρεσαι αληθινά κι όχι ανταγωνιστικά για το άλλο φύλο, σε κάνει να θελήσεις να μάθεις πώς χτίζεται αυτή η γυναικεία ψυχολογία σιγά σιγά, και τι είναι εκείνο που το φέρνει μέσα στο κύτταρό της γραμμένο εδώ και αιώνες, από την εποχή του «μήλου»…“; Σήμερα, λοιπόν, σας έχω βίντεο απόδειξη της ύπαρξης του “θηλυκού” μέσα σας από πάντα. Δείτε αυτό το “θηλυκό” μαζί με έναν γνήσιο, αγνό και αθώο ερωτισμό, στον υπέροχο χορό που κάνει ένα πανέμορφο, πεντάχρονο τσιγγανάκι. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βίντεο στη φίλη μου τη Δέσποινα που αγαπάει τους τσιγγάνους, καθώς και στα εκατομμύρια γυναικών της γης που τις μεγάλωσαν με έναν σκληρό, φανατικό και στείρο κοινωνικά αποδεκτό ή θρησκόληπτο τρόπο ή με έναν άσπλαχνο καθωσπρεπισμό που τις έριξε σε μια άθλια υποταγή στην εικόνα του σύζυγου, στεγνώνοντας τις καρδιές και το σώμα τους και φέρνοντας ασυνείδητα πολλές φορές σ’ αυτό διάφορες αρρώστιες.
Κοιτάξτε κι εσείς αγόρια αυτό το βίντεο. Δεν είναι μόνο οι τσιγγάνες έτσι, είναι όλες οι γυναίκες – ακόμα κι αν δεν το ξέρουν. Κι αν η θυληκή δύναμη είναι ζωντανή μέσα τους, τότε είναι και εκείνες αλλά είστε και εσείς υγιείς, ζωντανοί και χαρούμενοι. Δηλαδή ούτε εκείνες φοβούνται εσάς ούτε εσείς αυτές. Γιατί θα αγαπιέστε αληθινά. Και η αγάπη δεν ξέρει από φόβο. Όπως κι ο φόβος από αγάπη. Η πάλη των δύο φύλων είναι παπαριά. Μπορεί να υπάρχουν βιολογικές διαφορές, αλλά ψυχολογικές καμία.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Σας φιλώ πολύ.
Π.

12 σχόλια στο “Γι’ αυτό σας αγαπώ: γιατί είστε σκατούλες! Β’ και τελευταίο μέρος.”

   nellinezi
   5 Απριλίου 08 στις 13:48

   Μαααααααατττττςςςςςς Μουουουουουουτττςςςςς στον Κωνσταντίνο αυτή τη φορά!!!!
   Kωνσταντίνε είσαι

   Σε λίγο το σχόλιο για το βίντεο 😛

   nellinezi
   5 Απριλίου 08 στις 13:57

   χα χα χα χα χα !!!Τζάμπα η χαρά μας!! Τζάμπα το πρώτο τσατοσχόλιο μου!!

   Δεν πειράζει Κωνσταντίνε μου! Τι να κάνουμε; Οι μπαμπάδες μαλώνουν κιόλας! Εγώ τα φιλιά μου σου τα στέλνω ούτως ή άλλως γιατί εσύ , μια φορά, το χατήρι μας το έκανες!! 🙂

   Στο φινάλε, το μπλογκ είναι του μπαμπά οπότε ό,τι θέλει αποφασίζει! 🙂 Μην κοιτάς που του έχουμε κάνει κατάληψη! χα χα !

   nellinezi
   5 Απριλίου 08 στις 14:04

   Τώρα και το σχόλιο για το βίντεο!

   Λοιπόν παραμυθούλη….που να σε είχα στην τάξη μου, όποτε έχουμε τούρτα -γενέθλια και τα τοιαυτα και βάζουμε μουσική για να χορέψουμε ! Εγώ τους βάζω κασέτες με το “ήταν ένα γάιδαρος ” και το ” αχ κουνελάκι” κι οι σουρλουλούδες ( έτσι τις φωνάζω εγώ!) σηκώνονται και τα χορευουν με ρυθμό τσιφτετελιού! χα χα χα ! Αλήθεια!

   Και δώσ του κουνήματα , και δώσ του σπασίματα στη μέση και δώσ του να ρίχνουν το κεφάλι πίσω ….κι όλα αυτά με το “ήταν ένας γάιδαρος! “!!!! χα χα χα χα χα χα !!

   Αστα! Δε σωζεται η κατάσταση! Αφού στο τέλος παρασύρουν κι εμένα και χορεύω κι εγώ αναμέσα τους κατά τον ίδιο ρυθμό! Η αρχισουρλουλού! :D:D

   Tα δε αγοράκια της τάξης, πασχίζουν να καταλάβουν τι γίνεται….κι αφού εννοείται ότι δεν καταλαβαίνουν ( 😛 )το ρίχνουν στην πάλη και τελειώνει η υπόθεση και το πάρτυ! χα χα χα!

   Πέρα από την πλάκα όμως, μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες και αυτά που είπες στα αγόρια – άντρες γενικώς! Εχεις απόλυτο δικιο….εγώ που είμαι γυναίκα το επιβεβαιώνω!

   Τα φιλιά μου!
   Και την καλησπέρα μου!

   Φεύγω – πάω για καφέ! Εχω αφήσει δεν ξέρω κι εγώ , πόσα σχόλια σήμερα! Ενα καφεδάκι το δικαιούμαι! 😛

   rodoula-kelly
   5 Απριλίου 08 στις 17:13

   Αυτό το βίντεο μου θύμησε την Παναγιώτα.
   Το τετράχρονο τότε τσιγγανακι που τάιζα τοστάκια,καθως στηνόταν μαζί με τη μάννα του έξω από το μπαράκι που είχα.Σχεδόν όλη μέρα.
   Καμμιά φορα ερχόταν και μέσα του έδινα κάτι να πιεί και της ζητούσα να μου δείξει πως χορεύει.
   Και Χόρευε εξαιρετικά το αφιλότιμο!
   Εμοιαζε με τα παιδάκια του βίντεο…
   Η Παναγιώτα……

   νατασσάκι
   6 Απριλίου 08 στις 9:45

   Κι αν η θηλυκή δύναμη είναι ζωντανή μέσα τους, τότε είναι και εκείνες αλλά είστε και εσείς υγιείς, ζωντανοί και χαρούμενοι. Δηλαδή ούτε εκείνες φοβούνται εσάς ούτε εσείς αυτές. Γιατί θα αγαπιέστε αληθινά. Και η αγάπη δεν ξέρει από φόβο. Όπως κι ο φόβος από αγάπη. Η πάλη των δύο φύλων είναι παπαριά. Μπορεί να υπάρχουν βιολογικές διαφορές, αλλά ψυχολογικές καμία.

   Να σου πω, αγαπημένε μου παππού-Παραμυθά, γλυκέ μου φίλε… αυτό, μπορούμε να το βάλουμε στα κεφάλια των αντρών, αγοριών, μπαμπάδων, ε; Μπορείς να τους εξηγήσεις πως έτσι ακριβώς είναι, μπορείς να τους το δώσεις να το καταλάβουν;

   Γιατί μεγαλώνουν με εντελώς λάθος εικόνα, -και δεν φταίνε φυσικά αυτοί. Κι αν τολμήσεις και τους μιλήσεις έτσι, ή προσπαθήσεις να μεγαλώσεις το δικό σου αγόρι εξηγώντας του, σε κοιτούν σαν…αρειανό, εξωγίηνο,από άλλο πλανήτη. Γιατί μεγαλώνουν μαθαίνοντας ότι πρέπει να επιβάλλονται για να νιώθουν δυνατοί -και μόνο.
   Ελάχιστους άντρες στη ζωή μου γνώρισα, να είναι έτσι -ένας απ’ αυτούς, ευτυχώς, ο άντρας μου. Μα, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα -πώς θα μπορούσαμε να τους το “βάλουμε” μέσα στο κεφάλι;

   Υπέροχο το βίντεο με το κοριτσάκι-Γυναίκα!
   🙂
   Φιλιά πολλά πολλά
   Καλημέρα, Καλή Κυριακή 🙂

   υγ. Είσαι σαν τα μούτρα μας, να το ξέρεις!!! 😉

   Pooka
   6 Απριλίου 08 στις 14:17

   Σωστά είπες παραμυθά μας ότι η πάλη των φύλων είναι παπαριά. Απλά με τόσους και τόσες παπάρες που υπάρχουν στον κόσμο κοντεύει να γίνει μόδα.

   Πφφφφ… παπαριές. =)

   maria
   6 Απριλίου 08 στις 22:18

   απίθανο!!!
   μα καλά πού το πέτυχες πάλι?
   όσο για την πάλη των 2 φύλων..ευτυχώς που μερικές από εμάς δεν έχουν τέτοια προβλήματα ΄-)

   ΑΡΙΣΤΗ
   7 Απριλίου 08 στις 9:16

   Καλημερούδια σε όλους.
   Παραμυθά μου θα βάλεις κανένα παραμυθάκι καινούργιο με βιντεάκι αν γίνεται, γιατί σ’ αγαπάμε πολύ και μας αγαπάς και εσύ πολύ και θέλεις να είμαστε καλά και να ξεκινάμε την ημέρα μας με κάτι χαρούμενο και ωραίο;
   Και επειδή είσαι ο καλύτερος παραμυθάς του κόσμου και λες τα ποιο γλυκά παραμύθια και επειδή μας ταξιδεύεις χρόνια πίσω και είναι πολύ ωραίο αυτό το ταξίδι; Θέλεις να μας κάνεις το χατίρι; Ε; Θέλεις;

   Υγ. Μπορεί να μην χόρεψα αλλά ελπίζω να σε μάγεψα με τα λόγια μου και να μου το κάνεις τελικά το χατιράκι μου.

   Φιλάκια πολλά σε όλες και όλους.

   Karellen
   7 Απριλίου 08 στις 20:19

   Δεν τολμώ να λείψω λόγω υποχρεώσεων, μέχρι και μπλόκο στην Εθνική Οδό ετοιμάζατε! 🙂
   Πράγματι απολύτως ταιριαστό το βίντεο, αγαπημένε μας Παραμυθά. Τι να συμπληρώσει κανείς σε όσα γράφεις; Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ερώτημα που πρέπει ίσως να τεθεί είναι ποιος συντηρεί και αναμοχλεύει την πάλη των φύλων. Τους υπευθυνους θα τους βρίσκαμε και στα δύο φύλα, το γιατί όμως είναι ένα ζητούμενο…

   Fwtino_Asteraki
   5 Οκτωβρίου 08 στις 23:51

   Σκατουλοιθτοριες Νο2..Αυτες και αν ειναι επισοδιακες ισθτοιουλες Φιλαρακι μου που ζητουσα και γω καποτε..Αλλα αυτες καθε αλλο απο ισθτοριουλες ειναι..ειναι ζωη..Πανεμορφο το βιντεακι..Δεν ξερω αν εχει τυχει ποτε να προσεξεις τα ματια απο αυτα τα αδερφια μας Φιλαρακι μου(ναι ειναι αδερφια μας,ολοι αδερφια ειμαστε ενοποιον Του)εχουν ενα περιεργο σπινθιροβολο βλεμα..μια γιαλαδα τα ματια τους..μια γαλινη παρ ολα αυτα που εχουν και φαινονται γυρο τους..Ειναι μαγικα..Σε ενα μαλιστα το “φως” τους ειναι τοσο δυνατο που θα λεγες ισως οτι ειναι ψευτικο..Μπλε θαλλασι βγαινει..αχ..Εντυπωση μου εκανε βεβαια και το παιδακι που φαινονταν να ναι λιγακι πιο ψηλα..πισω απο κατι καγκελα..ηταν λιγακι διαφορετικο απο τους υπολοιπους..κοιταζε..κοιταζε με ειχε ενα βλεμα λιγακι πιο μελανχολικο..δεν θυμαμαι να το ειδα να γελα ενω οι υπολοιποι ειχαν ενα γελιο ως τα αυτια..ελπιζω απλα να ετυχε η να ηταν η ιδεα μου..
   Υ.Γ. Οσο και αν αυτοι οι ανθρωποι φαινονται “ξεχασμενοι” ζουν ολοι μαζι και γελανε..Ειναι υποδειγμα ζωης για μας που δεν ξερουμε καν ποιος μενει διπλα μας..ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ!!
   Καληνυχτοφιθακια..Κυριακοξημερωαγκαλιτθες γλυκοζαχαροθτες με γαλατομιστοκατκια ετοιμα για παραμυθοιστοριοπεριπετιες!!

Σχολιάστε