“Σαν Παράσταση”

Άργησα κάπως αυτή τη φορά να ανεβάσω καινούργιο post  (σκασίλα μας θα μου πείτε… χα, χα, χα…)  αλλά έκανα ένα ταξίδι αστραπή στην Κρήτη – από μεσημέρι Παρασκευής έως απόγευμα Σαββάτου – όπου δώσαμε παράσταση “Παραμυθά” μαζί  με το “αόρατο μαγικό μολύβι” στη  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο, πράγμα που ήταν και μια καλή ευκαιρία για να δω και την κορούλα μου και τη Τζο στα Χανιά, όπου και μείναμε με τη Στεφανία.

Η γιορτή έγινε στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου με εκδηλώσεις που κράτησαν μια εβδομάδα. Η παράσταση του “Παραμυθά”  (περισσότερα στο blog της Άιναφετς) ήταν την Παρασκευή το βραδάκι όπου έγινε, όπως βλέπετε, το αδιαχώρητο!

Ο τίτλος, όμως, αυτού του post δεν είναι για την παράσταση του “Παραμυθά”, αλλά για το τραγούδι, “Σαν Παράσταση” του “Τρίφωνου”, που μου έστειλε το link του το natassaki κι έτσι ανακάλυψα ότι μέσα στο τραγούδι υπάρχουν στο ρεφραίν οι στίχοι:

Σαν παράσταση να το φανταστείς

πότε εσύ, πότε εγώ πρωταγωνιστής.
Σαν παράσταση του Παραμυθά
και καλό και κακό θέλουν Γολγοθά.

Συγκινήθηκα καθώς είδα τον “Παραμυθά”, 34 χρόνια μετά που πρωτάρχισε, να μπαίνει σε στίχους τραγουδιού νεανικού συγκροτήματος. Κι έτσι επειδή, εκτός που συγκινήθηκα, συμφωνώ και… “φιλοσοφικά” με τους στίχους του τραγουδιού που έγραψε η Λίνα η Νικολακοπούλου, και μου αρέσει το τραγούδι και έχει κι ένα “παιδικό” ύφος το video clip του, αποφάσισα να το ανεβάσω εδώ αναβάλλοντας για άλλη μια φορά το post που είχα σκεφτεί.
Καλή εβδομάδα  και σας ευχαριστώ όλους εσάς που μικρά παιδιά βλέπατε τον Παραμυθά και σήμερα γονείς οι ίδιοι πια, φέρνετε τα παιδιά σας στις εκδηλώσεις που κάνω και παίρνω απλόχερα όλη αυτή την αγάπη για τον Παραμυθά, που βγαίνει στα μάτια σας.
Σας φιλώ πολύ
Π.

5 σχόλια στο ““Σαν Παράσταση””

Σχολιάστε