Επίσκεψη στις Λέσχες Ανάγνωσης στη Ρόδο (Σφήνα στο Τρίτο μέρος)

Μόλις ανακάλυψα ή μάλλον θυμήθηκα ότι μπορώ να ανεβάζω βίντεο και από το YOUTUBE κι όχι μόνο από το VIMEO.  Λίγο μετά που ανέβασα προχθές το post με τα video από την επίσκεψη στη Λέσχη Ανάγνωσης του Γυμνάσιου Κρεμαστής Ρόδου, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα ανεβάσει κι ένα βίντεο που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά για να μου κάνουν έκπληξη. Κι όταν πήγα να το προσθέσω, μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω εξαντλήσει σχεδόν όλα τα bytes που έχω την εβδομάδα και ότι δεν μπορώ να ανεβάσω άλλο έως τη Δευτέρα. Το video που είχαν γυρίσει ήταν μία ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε μια ιστορία που είχα ανεβάσει κάποτε εδώ, την “Κυρία με τα Μπισκότα”, που αργότερα την έβαλα και στο βιβλίο μου, “Ιστορίες της Καρδιάς”.  Έχοντας συνηθίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, τα παιδιά που έχουν δουλέψει τα βιβλία μου να έχουν ετοιμάσει κάποια δραματοποίηση παραμυθιού μου ή τραγούδια, αφού ήταν παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, εντυπωσιάστηκα που αυτή τη φορά μου έδειξαν μια ταινία μικρού μήκους, βασισμένη σε κάποια ιστορία του βιβλίου μου για μεγάλους! Αν σας κάνει κέφι να τη δείτε πηγαίνετε πρώτα να διαβάσετε την ιστορία, ε, και οι Δασκάλες που μπαίνουν στο blog, ας κάνουν τα στραβά μάτια για ένα λαθάκι που ξέφυγε στα παιδιά στους τίτλους.
Καλή εβδομάδα.
Π.

4 σχόλια στο “Επίσκεψη στις Λέσχες Ανάγνωσης στη Ρόδο (Σφήνα στο Τρίτο μέρος)”

   marilia
   22 Απριλίου 12 στις 19:28

   Κανείς νοήμονας άνθρωπος δε στέκεται σε τέτοια λάθη, όταν έχει μπροστά του την προσπάθεια ενός παιδιού ή μιας ομάδας παιδιών! Σε όλα τα βίντεο που έχω δει τελευταία εδώ μέσα, υπάρχει κατάθεση παιδικής ψυχής! Για ποια λάθη συζητάμε;

   Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εμψυχωτές τους! Πάντα ορεξάτοι και δημιουργικοί! 🙂

   Φιλί και σε σένα που μας εμπνέεις να παίζουμε, να το ευχαριστιόμαστε και να κάνουμε λάθη!

   δημήτρης
   22 Απριλίου 12 στις 21:15

   Συγχαρητήρια στα παιδιά!Αυτή η λέσχη ανάγνωσης της Ρόδου μου θύμισε τον “κύκλο των χαμένων ποιητών”.
   Συγχαρητήρια και στους δασκάλους που εμπνέουν τα παιδιά να ζουν με πάθος!
   Καλή μας εβδομάδα!

   Σταύρος
   24 Απριλίου 12 στις 21:05

   Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Πραγματικά,το εκτιμάμε πολύ! Κύριε Πιλάβιε, είστε καταπληκτικός! Είστε από τους πιο “ζωντανούς” ανθρώπους που έχω γνωρίσει και χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα!

   Και συγγνώμη για το λάθος… χαχα

Σχολιάστε