Τα υπόλοιπα είναι σιωπή…

Σήμερα γύρισα από τη Θεσσαλονίκη όπου με είχαν καλέσει να μιλήσω στην τελετή έναρξης ενός Διεθνούς Συνεδρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπως σας είχα πει πριν λίγο καιρό, με θέμα: “Ας ξαναφανταστούμε το Σχολείο”. Είχε πολύ ενδιαφέρον η όλη ιστορία, κι ελπίζω να μου στείλουν, όπως μου υποσχέθηκαν, βίντεο και φωτογραφίες τη Δευτέρα, να σας τα δείξω. Έχω αρχίσει επίσης να φτιάχνω κι ένα post από την επισκεψή μου στο Φέστιβαλ Πηνειού, πριν δύο εβδομάδες, απ΄όπου μου έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά θέλει ακόμα δουλειά. Έτσι, μια και σήμερα μου έστειλαν ένα πολύ ευαίσθητο βίντεο  -μόνο εικόνα και μουσική- που μου άρεσε πάρα πολύ, αποφάσισα να ανεβάσω αυτό. Ε, βέβαια, δεν είναι και πολύ χαρούμενο για Σαββατοκύριακο, αλλά είναι εξαιρετικό! Δεν θα σας πω τι σκέφτηκα και πώς ένοιωσα βλέποντάς το, γιατί θα ήθελα να σας αφήσω να το δείτε ανεπηρέαστα από τη δική μου αντίδραση. Να πω μόνο, ότι αυτό που σκέφτηκα καθώς τελείωνε το βίντεο, είναι αυτή η φράση, που σας έχω ξανπεί,  «Τα υπόλοιπα είναι σιωπή…», από τον «Άμλετ»  του Σαίξπηρ, που είναι από τις αγαπημένες μου ατάκες, από τον καιρό που πήγαινα στη Δραματική Σχολή.
Καλό Σαββατοκύριακο
Π. 

2 σχόλια στο “Τα υπόλοιπα είναι σιωπή…”

   marilia
   30 Ιουνίου 13 στις 12:25

   Τα έμβια όντα του… Γκρίζου Τοπίου προφανώς ένιωσαν την απόλυτη μουντίλα που τα τριγύριζε, τα παράτησαν όλα και… την έκαναν για τον υπέροχο Θαλασσί Κόσμο του… προηγούμενου ποστ. Ναι;

   Υ.Γ. Σφίχτηκε η καρδιά μου βλέποντάς το! Μπλιάχ!

   Πέτρος
   1 Ιουλίου 13 στις 11:35

   είχε ένα ελπιδοφόρο στοιχείο… το παρατημένο τηλεσκόπιο στο παρτημένο γραφείο στον ουρανοξύστη. Κάποιος ήθελε να κοιτάει πέρα από όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο μας.

Σχολιάστε