Η Εκδήλωση στο Public

Σε ένα παλιότερο ποστ, σας είχα ανεβάσει την πρόσκληση για την εκδήλωση που θα γινόταν στο Public με την ευκαιρία της έκδοσης του καινούργιου βιβλίου του Κρισναμούρτι, “Εγώ χωρίς Εγώ” και στο προ-προηγούμενο ποστ, σας έγραψα για την εκδήλωση που έγινε και με επιτυχία που δεν περίμενε κανείς μας. Για σήμερα σας έχω ένα βίντεο που γυρίστηκε στην εκδήλωση. Με παίδεψε γιατί, πρώτα-πρώτα, ήταν πολύ μεγάλη η διάρκειά του, κι αναγκάστηκα να αφαιρέσω, φυσικά το ντοκιμαντέρ “Ο Ρόλος του Λουλουδιού”  που προβλήθηκε στην αρχή, ενώ από τα υπόλοιπα 59 λεπτά της εκδήλωσης κράτησα 21. Κι αυτά, όμως, επειδή η κάμερα που γυρίστηκε το βίντεο ήταν υψηλής ανάλυσης, ακόμα και τα 21 λεπτά έπιαναν πολλά  megabytes και δεν το έπαιρνε ούτε το VIMEO  ούτε το UTUBE, κι έτσι το χώρισα σε 4 μέρη και το μοίρασα και στα δύο. Στο πρώτο μέρος, είναι η εισαγωγή που έκανα και η ομιλία του Θανάση του Καστανιώτη, στο δεύτερο  είναι η ομιλία της Ανθής Ανδρεοπουλου, στο τρίτο η δική μου και στο τέταρτο κάποιες ερωτήσεις που έγιναν. Αν σας κάνει κέφι, δείτε τα. Όσοι δεν έχετε το ντοκιμαντέρ “Ο ρόλος του λουλουδιού”, υπάρχει ολόκληρο  ΕΔΩ.
Καλή εβδομάδα.
Π.


ένα σχόλιο στο “Η Εκδήλωση στο Public”

   δημήτρης
   15 Δεκεμβρίου 13 στις 16:09

   Ήταν μια πετυχημένη από κάθε άποψη εκδήλωση. Μπορούσες να αφουγκραστείς το πολύ όμορφο κλίμα, την όμορφη ατμόσφαιρα που υπήρχε από την αρχή ως το τέλος της εκδήλωσης.
   Και θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και στους τρεις σας που ο καθένας με τον τρόπο του έχει συμβάλλει ώστε η διδασκαλία του Κρισναμούρτι να είναι προσιτή και για τους Έλληνες. Καλή συνέχεια.

Σχολιάστε