Η PRITS FILMS παρουσιάζει.

Κάτι η σημερινή επέτειος, κάτι το πολύ από Γερμανία που παίζει αυτό τον καιρό, κάτι η γενικότερη κατάθλιψη που κυκλοφορεί στον αέρα, ε… πολύ θέλει ένας μπλογκατζής  να λαλήσει; Όλο αυτό το πακέτο, μ’ έκανε να θυμηθώ άλλο ένα ταινιάκι 8 χιλ. της εποχής που ακόμα δούλευα ως ηθοποιός και  που το είχαμε φτιάξει με τους φίλους μου το 1969 (ναι, 23 χρονών ήμουν!!!) και που έχει πολύ πλάκα, τόση πλάκα που δεν κρύβεται η προσπάθεια να μην γελάσω καθώς το κάνω. Έτσι, ενώ ετοιμαζόμουν να βάλω ένα σοβαρότατο post για άλλο ένα βιβλίο μου που κυκλοφόρησε (!!!) ως συνήθως άλλαξα γνώμη κι αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το ταινιάκι με τον τίτλο, “Οι περιπέτειες του Αδόλφου” – ναι, του γνωστού.
Να πω μόνο ότι, έκανα λάθος στο προ-προηγούμενο post, που σας είπα ότι το βιβλίο μου “Ιστορίες της καρδιάς, ήδη κυκλοφόρησε, τελικά θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα που μας έρχεται.
Καλό τριήμερο.
Π.
Υ.Γ. Κι επειδή έχει πέσει πολύ θλίψη γενικώς, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω κάτι που ίσως σας έχω πει και παλιότερα και που με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου: Δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, υπάρχουν απελπισμένοι άνθρωποι από καταστάσεις.


9 σχόλια στο “Η PRITS FILMS παρουσιάζει.”

   ainafets
   28 Οκτωβρίου 11 στις 11:30

   Και για να μη πέσει το σπίτι και μας πλακώσει…τέτοιες μέρες, θα μπω πρώτη (αν προλάβω) να παινέψω το ταινιάκι που δεν είχα δει και που είναι εξαιρετικό! 😉
   Κούκλα η “πρώτη” Κυρία και κούκλος ο τότε σύζυγος!!!

   Καλό τριήμερο με πολλά φιλιά σε όλα τα Παραμυθομεγαλωμένα παιδάκια! :))

   marilia
   28 Οκτωβρίου 11 στις 11:35

   χαχαχαχαχαχαχαχα! Τον καημενούληηηηηηηηηηηη!!! Έμεινε με τη χαρά! χαχαχαχαχαχαχα!

   Πιάσε σβουριχτοφιλί!

   Υ.Γ. Μότσαρντ ήταν αυτό που ακουγόταν;

   Hengeo
   28 Οκτωβρίου 11 στις 17:23

   Ευχαριστώ! Χρειαζόμουν και το γέλιο και το υστερόγραφο αυτή την περίοδο! Βέβαια δεν ξέρω, από τη μία ναι ίσως είναι οι δικές μας προσδοκίες κ.λ.π. που μας κάνουν και απελπιζόμαστε και όχι οι καταστάσεις, από την άλλη όμως είναι και κάποια κομμάτια δύσκολα, όπως π.χ. όταν έχεις μία μαθησιακή δυσκολία και δυσκολεύεσαι πολύ σε κάτι σχεδόν προφανές για τους περισσότερους..

   Καλό τριήμερο! 😉

   Margo
   28 Οκτωβρίου 11 στις 18:15

   Δεν μας είπατε ότι προς το τέλος είναι και λίγο σόκιν να διώξω τα παιδιά χαχαχαα τέλειο!!!!!

   Όσο για την τελευταία φράση περί απελπισίας ένα πολύ δυνατό και ζεστό χειροκρότημα!
   Ευχαριστούμε!

   Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
   29 Οκτωβρίου 11 στις 6:23

   Η μία παραγωγή της “Prits Films” καλυτερη απο την άλλη!!!!

   Το κινηματογραφικό σου φλερτ κάποια μου θυμίζει φίλτατε. Μπόρει να κάνω και λάθος. Η μουσική υπόκρουση ήταν απολύτως ταιριαστή για ταινία του βωβού οφείλω να ομολογήσω.

   Συγχαρτήρια σε όλους τους συντελεστές…

   Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις Νίκο μου…

   Φιλί…

Σχολιάστε