Πίκπικ και Πατατράκ και μία… πρόσκληση

Γέλασα κι ευχαριστήθηκα πραγματικά με την πρόσκληση που πήρα με e-mail από τα παιδιά της Πρώτης Δημοτικού, των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΝΤΑ που απ΄ όσο ξέρω είναι το μόνο Σχολείο που έχει στο web site του,ένα  link για to blog του ΠΑΡΑΜΥΘΑ,  και τους ευχαριστώ με την ευκαιρία γι΄ αυτό, κυρίως γιατί το κάνουν κατανοώντας ότι δεν μπορώ να το ανταποδώσω, μια και θα θεωρούνταν διαφήμιση, πράγμα που δεν το έχω κάνει ποτέ για κανέναν, ούτε για δικά μου πράγματα. Να, λοιπόν, η πρόσκληση που μου έστειλαν και μ΄έκαναν να γελάσω και να χαρώ και να τους πω ότι και βέβαια, αφού το θέλουν, θα πάω να τα πούμε από κοντά.

Και τώρα, θα με ρωτήσετε τι είναι ο Πίκπικ και ο Πατατράκ. Ο Πίκπικ είναι πελεκάνος και ο Πατατράκ είναι ρινόκερος. Ο Πίκπικ είναι… γιατρός σε Νοσοκομείο και ο Πατατράκ πάει στο Νοσοκομείο γιατί είναι άρρωστος και τον συναντά. Το τι έγινε, δείτε το μόνοι σας.Ελπίζω, να μην φοβάστε κι εσείς το ίδιο τις ενέσεις.
Σκέφτηκα να ανεβάσω αυτό το βίντεο σήμερα και να το αφιερώσω στο παιδιά που μου έστειλαν την πρόσκληση, αλλά και στα παιδιά και στους γονείς, που ήρθαν σήμερα το πρωί να με δουν στο θέατρο, παρ΄ όλο που ήταν εξαιρετική μέρα για θάλασσα. Δεν ήταν πολλά, αλλά το ευχαριστηθήκαμε και θέλω να στείλω κι ένα φιλί στον Μίλεν, ένα μικρό αγοράκι από τη Βουλγαρία, που δεν ήξερε λέξη ελληνικά για να καταλαβαίνει, αλλά στο τέλος της παράστασης, ήρθε και μ΄ αγκάλιασε με μια συγκινητική τρυφερότητα!!!
Καλή εβδομάδα.
Π.

 

ένα σχόλιο στο “Πίκπικ και Πατατράκ και μία… πρόσκληση”

      πρωτάκια Εκπ/ρίων Καντά
      5 Ιουνίου 13 στις 10:39

      Eπιτέλους το είδαμε!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αφιέρωση, για τα καλά σας λόγια και ευχαριστούμε που θα έρθετε στην τάξη και σας περιμένουμε!!!! 😉 🙂 🙂 🙂

Σχολιάστε