Επίσκεψη στις Λέσχες Ανάγνωσης στη Ρόδο (Τρίτο μέρος)

Πάνω που ετοιμαζόμουν να κλείσω με ένα επίλογο τα posts με τις επισκέψεις μου στις δύο Λέσχες Ανάγνωσης στη Ρόδο, ήρθαν DVD με βίντεο και φωτογραφίες που μου έστειλαν από εκεί, αλλά είχαν καθυστερήσει εξ αιτίας της γιορτής του Πάσχα. Επειδή είναι το κάθε ένα απ’ αυτά μία ώρα και παραπάνω και στο VIMEO  δεν ανεβαίνουν ταινίες τόσο μεγάλης διάρκειας, κάθησα και έκανα μοντάζ, κρατώντας κάποια σημεία που μου άρεσαν, γύρω στα οχτώ λεπτά. Το σημερινό βίντεο, είναι από την επίσκεψη στη Λέσχη Ανάγνωσης της Κρεμαστής, απ’ όπου είναι και η φωτογραφία που βλέπετε και που είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που μου έκαναν, όπως και η έκπληξη που μου είχαν ετοιμάσει για το τέλος.

Στο βίντεο που μου έστειλαν ανακάλυψα βλέποντάς το ότι εκεί είπα χειρότερο…  “παλιόλογο” από εκείνο που είπα στη Λέσχη του Βενετόκλειου και με μάλωσε ένα από τα κορίτσια. Εδώ, όμως, δεν με μάλωσε κανείς! Γέλασαν όλοι. Δεν σας λέω ούτε τι είπα ούτε που το λέω και θα πρέπει να προσέξετε για να το ακούσετε, γιατί δεν το λέω πολύ δυνατά. Χα, χα, χα… Πολύ με διασκεδάζει αυτό. Επίσης, είδα σε αυτό το βίντεο και εκείνο που είχα γράψει στο post για τη Λέσχη Κρεμαστής, ότι άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου, διαβάζοντας τους στίχους που μου είχαν γράψει μέσα στο “μαγικό γιλέκο” που μου χάρισαν. Τι να πεις!…
Αύριο ή το πολύ την Κυριακή, θα ανεβάσω και το βίντεο από τη Λέσχη Ανάγνωσης του Βενετόκλειου. Και τώρα το βίντεο από τη Λέσχη Κρεμαστής. Αν σας κάνει κέφι δείτε το.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Π.

4 σχόλια στο “Επίσκεψη στις Λέσχες Ανάγνωσης στη Ρόδο (Τρίτο μέρος)”

Σχολιάστε