Κόντρα στον άνεμο

Ναι: είχαμε πει ότι θα αφήσω το blog να πάει όπου φυσάει ο άνεμος, αλλά σήμερα λέω να πάω κόντρα στον άνεμο. Επειδή ο… “άνεμος” το έκανε τελευταία σοβαρά, βαθιά και βαριά ευαίσθητο, μέχρι να το σκεφτώ λίγο το θέμα – αν θα το “βαρύνουμε” δηλαδή ή όχι και αν ναι πώς και πόσο – θα ανεβάσουμε τους τίτλους αρχής του Παραμυθά που μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν τους έχουμε βάλει εδώ, κι επίσης – έτσι σαν παιχνίδι – θα ήθελα να μου απαντήσετε στο ερώτημα, να κάνουμε μια ψηφοφορία δηλαδή, τι βίντεο προτιμάτε για το Σαββατοκύριακο; ΠΑΡΑΜΥΘΑ ή ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ; Για πείτε μου… Α! Πρέπει να σας πω ότι επειδή ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ, ήταν μικρά ολοκληρωμένα επεισόδια, μπορούν να μπαίνουν εδώ, ολόκληρες ιστορίες. Η ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ, όμως, ήταν τηλεπεριοδικό, και υπάρχουν μόνο μικρά σκετσάκια με τους 4 παρουσιαστές (Χιλιοποδαρούσα, Ροζαλία, Τιμολέων και Νίκο) και δεν είναι και πολλά. Για διαλέξτε, λοιπόν, τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού δείτε τους τίτλους αρχής του Παραμυθά όπου πετάω κόντρα στον άνεμο, δηλαδή με έναν ανεμιστήρα απέναντί μου.
Σας φιλώ πολύ.
Π.
Υ.Γ . Θα ήθελα πάρα πολύ να απαντάω στον καθένα σας χωριστά, σε όλα αυτά τα σοβαρά και ευαίσθητα που μου γράφετε, αλλά δεν γίνεται, γαμώτο. Ίσως αν κάποια στιγμή λυθούν τα διάφορα επαγγελματικοοικονομικά μου, να έχω περισσότερο χρόνο – όπως θα ήθελα – για να γράφω εδώ. Αλλά και πάλι, θα ήταν δύσκολο να απαντάω σε έναν – έναν χωριστά. Θα δούμε πώς θα “κάτσει ” το θέμα. Καλό βράδυ, παιδιά.

Μπορείτε να κατεβάστε το βίντεο από εδώ.

9 σχόλια στο “Κόντρα στον άνεμο”

   marilia
   1 Μαρτίου 07 στις 20:57

   Αχ!!! Παραμυθά μας, φιλάκι!

   Η δική μου ψήφος στο στο παραπάνω “δίλημμα” είναι… εμπιστοσύνης! Δε θυμάμαι καλά τα επεισόδια, οπότε, ό,τι κι αν μας χαρίσετε, θα το παρακολουθήσω με μεγάλη χαρά! 🙂

   Καληνυχτοφιλί!

   Τζωρτζίνα Κ.
   1 Μαρτίου 07 στις 23:37

   Αχχχχ, τι να διαλέξουμε;;; Όλα είναι τέλεια και τα θέλουμε όλα!!!! Άντε μία ψήφο στο επεισόδιο του “Παραμυθά” αφού θα αναμένουμε ΚΑΙ τα υπόλοιπα αργότερα.

   Καλό βράδυ σε όλους και σε γλυκοφιλώ “Παραμυθά” μου.

   Δημητρης
   2 Μαρτίου 07 στις 9:41

   ψηφιζω Παραμυθα αυτο το Σαββατοκυριακο χωρις να εχω στο νου μου καποιο ιδιατερο λογο.
   ισως γιατι μου δινει μια πιο ζεστη αισθηση.

   περιπετών
   2 Μαρτίου 07 στις 9:59

   Δεν θέλω να είμαι άπληστος και γι’αυτό θα ψηφίσω Χιλιοποδαρούσα ώστε να έχουμε εναλλάξ επεισόδια:) Εγώ πάντως τους τίτλους αρχής της Χιλιοποδαρούσας δεν βρήκα από που να τους κατεβασω:(

   Nικη Μ.Θ.
   2 Μαρτίου 07 στις 15:11

   Ψηφίζω ΧΙΛΙΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ γιατί τότε ήμουν φανατική τηλεθεάτρια κι επειδή έχουμε δει κάποια πράγματα από παραμυθά προτείνω να μη γίνουμε μονότονοι!

   Ανθή
   2 Μαρτίου 07 στις 16:08

   Παραμυθά!!!!

   (είμαστε αρκετοί που παρακολουθούμε το blog – μόνο που δεν μιλάμε, γιατί δεν έχουμε τίποτα να συμπληρώσουμε)

Σχολιάστε