Κοιμήσου…

Θα ήθελα σήμερα, για άλλη μία – και τελευταία – φορά να μου επιτρέψετε να αναβάλλω το ποστ με το τσιγάρο. Η foto-koimhsou.JPGαλήθεια είναι ότι είχα κάποιους δισταγμούς να το κάνω, αλλά το τελευταίο σχόλιο της unamama με έπεισε. Έτσι, το πολύ μέχρι τη Δευτέρα θα το έχω “ανεβάσει” εδώ. Σήμερα, όμως, θα μου επιτρέψετε να κάνω στα ίσα μία αφιέρωση στην κορούλα μου. Ένα ακόμα video clip παιδικού τραγουδιού, όπου παίζει σε ηλικία 4 χρονών. Έχει τίτλο, “Κοιμήσου”, και είναι και αυτό, όπως και το προηγούμενο που σας “ανέβασα”εδώ πριν λίγες μέρες από τον δίσκο με παιδικά τραγούδια του 1979, “Α… Β…Γ”, με μουσική Πάνου Δράκου και στίχους Κατερίνας Γεωργά. Είναι από την εποχή που δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα βάσανά της. Αλλά όπως θα ξέρετε, τα βάσανα είναι σαν το σχολείο: σε περιμένει πάντα στο τέλος η χαρά του Απολυτήριου. Και για τα βάσανα, όπως και για το σχολείο – δηλαδή την μάθηση – δεν υπάρχει τέλος για όσους θέλουν να μαθαίνουν, όπως δεν έχει τέλος άλλωστε και η χαρά που σε περιμένει μετά από κάθε βάσανο – αρκεί ν’ αντέξεις να το πας ως το τέρμα.
Δείτε, λοιπόν, ένα video clip, όπου ο άθλιος πατέρας – για χάρη της Ε.Ρ.Τ. – βάζω το αθώο κοριτσάκι μου να κάνει στριπτήζ μπροστά στην κάμερα!!!
Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο.
Π.

10 σχόλια στο “Κοιμήσου…”

   Καρέλλεν
   26 Ιανουαρίου 08 στις 18:48

   Μας συγκίνησες, αγαπημένε Παραμυθά… Φαντάζομαι πώς αισθάνεται η κόρη σου μέσα στον υπέροχο κόσμο που έχει δημιουργήσει η αγάπη σου για εκείνη!

   Xristi
   28 Ιανουαρίου 08 στις 13:38

   Είναι αλήθεια οτι όλα τα μωρά και παιδιά είναι όμορφα…αλλά η κορούλα ..είναι απέραντα γλυκιά εδώ.
   Να ‘ναι καλά.

   nellinezi
   28 Ιανουαρίου 08 στις 14:09

   Θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος; Η κόρη σας έχει γενέθλια σήμερα;; Το είχατε γράψει σε ένα αρκετά παλαιότερο ποστ, αλλά επειδή φημίζομαι για τη μνήμη ελέφαντα που έχω…..μάλλον θυμάμαι καλά!!

   Χρόνια της πολλά λοιπόν και να τη χαίρεστε!! 🙂
   ( εαν κάνω λάθος…ε δεν πειράζει! )

   athina
   29 Ιανουαρίου 08 στις 17:04

   Εν αναμονή του ποστ για το τσιγάρο, άκου τι μου είπε ένας αστυνομικός πάνω σε συζήτηση για τα ναρκωτικά:”θα’πρεπε να’ναι νόμιμα όπως το τσιγάρο, το κρέας,η ζάχαρη και το αλκοολ.Ξέρεις πόσοι πεθαίνουν από ένα απο αυτά καθε χρόνο?Οι έμποροι θέλουν να βγάλουν λεφτά φυσικά. Αλλά με την ενημέρωση και την πληροφόρηση που είναι άφθονη στις μέρες μας, μόνον ένας πραγματικά ηλίθιος θα κατέστρεφε τη ζωή του έστω και από απλή περιέργεια που ισχυρίζονται μερικοί.”
   Τί έχεις να πεις για αυτό?Εμένα πάντως με έβαλε σε σκέψεις……

Σχολιάστε