“Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό”

PILAVIOS_VIVLIOTHIKH_HRAKLEIO

Με την ευκαιρία του post που έβαλα σήμερα, με το παραμύθι, “Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό”, σκέφτηκα να ανεβάσω και την πρόσκληση  που βλέπετε για την εκδήλωση-παρουσίαση του “Παραμυθά” που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Απριλίου, από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στο 1 Δημοτικό Σχολείο εκεί. Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να έρθετε, ελάτε να παίξουμε – μικροί και μεγάλοι. Απ’ ό,τι έχω δει στις εκδηλώσεις που γίνονται  αυτόν τον καιρό, οι μεγάλοι, οι γονείς, το ευχαριστιούνται  περισσότερο! Χα, χα, χα.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Π.

 

 

3 σχόλια στο ““Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό””

   Κοριννα
   20 Δεκεμβρίου 18 στις 22:18

   Αχ παραμυθά μου…
   Σήμερα για πρώτη φορά έβαλα μια απο τις κασέτες σου (της κασέτες μου !) να την ακούσει η δίχρονη κόρη μου. 30 χρόνια μετά, η φωνή που μου κρατούσε συντροφιά οταν ήμουν παιδί ξαναζωντανεψε και για φαντάσου : … θυμώμουν ακόμα τα περισσότερα από τα παραμύθια ! Λογικό μάλλον, αφού τα άκουσα αμέτρητες φορές !! Ανυπομονώ να τις ακούσω άλλες τόσες με την δικαιολογία πως «της αρέσουν»!

   Νίκος Λαγγης
   17 Σεπτεμβρίου 19 στις 21:03

   Σε παρακαλούμε κύριε Παραμυθά να δημοσιεύσετε και άλλα παραμύθια με ήχο. Αντώνης, Αλέξης και ο μπαμπάς Νίκος. Ευχαριστούμε

Σχολιάστε