Καλό μήνα με… εγκαίνια

Δεν θα μπορούσα ν’ αρχίσω καλύτερα το μήνα μου από το να με καλέσουν σε εγκαίνια Βιβλιοπωλείου που έχει μόνο παιδικά βιβλία και ξύλινα παιχνίδια! Είναι το “Σπίτι της Χαράς” στη Νέα Σμύρνη. Εκτός όμως από την αρχή του μήνα και τα εγκαίνια του Βιβλιοπωλείου για παιδιά, ανέβηκε και ένα δείγμα από το καινούργιο μου βιβλίο,  “Ψηλά στον Ουρανό”, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Έτσι, λοιπόν, για να έχουμε πακέτο από “εγκαίνια” -μήνα, Βιβλιοπωλείου και βιβλίου- ας αφιερώσουμε αυτό το post στα παιδιά. Κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να πάτε να δείτε το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο, τη γνωστή εισαγωγή “Ποιος είμαι;” των βιβλίων μου και το πρώτο παραμύθι, “Αλέξανδρος, το μωρό που πετάει” που το έχω γράψει παλιά για εδώ, αλλά τώρα θα το δείτε  με τις καινούργιες ζωγραφιές της Στεφανίας, που εδώ ζωγράφισε τον… εγγονό της!
Και επιτρέψτε μου να κλείσω το post με δύο φωτογραφίες από τα εγκαίνια: μία με κορίτσια και μία με αγόρια. Κι η πλάκα είναι, ότι τη φωτογραφία με τα κορίτσια την έβγαλε η μαμά τους, ενώ των αγοριών ο μπαμπάς τους!  Κι επειδή είμαι παλαιών αρχών και “προηγούνται οι κυρίες”, δείτε πρώτα τη φωτογραφία με τις δύο αδελφές.

Και μετά τη φωτογραφία με τα δύο αδέλφια.

Καλό μήνα και καλό βράδυ.
Σας φιλώ πολύ
Π.

6 Σχόλια στο “Καλό μήνα με… εγκαίνια”

   marilia
   2 Οκτωβρίου 11 στις 10:32

   Της Χαράς πρέπει να ‘ναι, στην κυριολεξία! Θέλω κι εγώ να πάω σ’ ένα τέτοιο… παιδότοπο! Τι; Θα μου απαγορευτεί η είσοδος λέτε; Ουλπ!
   Με το καλό το… ιπτάμενο βιβλίο, με το καλό!
   Μεταξύ μας, πειράζει που μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη η φωτογραφία; Και η πρώτη είναι εξαιρετικά γλυκιά, αλλά η δεύτερη είναι πιο… καρτουνίστικη! χιχιχιχιχι!

   Καλημεροφιλί

   Mika
   4 Οκτωβρίου 11 στις 9:05

   Καλή επιτυχία στο νέο σου βιβλίο!!!!!!! Διάβασα το πρώτο παραμύθι με τον Αλέξανδρο και μου άρεσε πολύ…
   Οι φωτο πολύ όμορφες!!

   Φιλια

   δημητρης
   4 Οκτωβρίου 11 στις 12:43

   χμ! Το βλέμα δείχνει (όπως πάντα)αγάπη και φροντίδα και στις δυο φωτογραφίες…
   αλλά με τα κορίτσια γίνεσαι νάνος και με τα αγόρια γίγαντας 🙂
   Καλοτάξιδο θα είναι κι αυτό το βιβλίο,με υγεία και εις άλλα.
   Φιλιά

Σχολιάστε