Απ’ το κακό στο χειρότερο!

Χα, χα, χα… Γελάω από την ώρα που σκέφτηκα αυτόν τον τίτλο για τούτο το post, και τώρα που τον είδα και γραμμένο γέλασα ακόμα πιο πολύ. Είναι γιατί εγώ ξέρω τι εννοώ με αυτόν τον φαινομενικά δυσάρεστο τίτλο. Σε λίγο θα ξέρετε κι εσείς. Γι αυτό θ’ αρχίσουμε ανάποδα αυτή τη φορά. Δηλαδή, πρώτα θα δείτε το βίντεο που ετοίμασα και μετά θα πω δυο λόγια γι’ αυτό.

Το πιάσατε το… υπονοούμενο; Χα, χα, χα… Ναι, ακριβώς. Στη σημερινή παράσταση στο Κινηματοθέατρο ” Όνειρο” στου Ρέντη, είχε μόνο έναν άνθρωπο στην πλατεία: Τη Βαγγελίτσα ή αλλιώς γνωστή σε αυτό το  blog  με το ψευδώνυμο, Fwteino_Asteraki. Χα, χα, χα… Και  ο τίτλος, “Απ’ το κακό στο χειρότερο”, έχει σχέση με το τι έγινε και στην προηγούμενη, πρώτη “Αναπάντεχη παράσταση”  στο “Όνειρο”: Όπως θα θυμάστε όσοι είδατε εκείνο το ποστ, στην παράσταση είχαν έρθει δύο μικρά κορίτσια με τη γιαγιά τους και τρεις φίλοι, δηλαδή 6.  Αυτή τη φορά δεν ήρθε κανένα παιδί, αλλά μόνο τέσσερις μεγάλοι! Η Βαγγελίτσα με τους γονείς της και μία οικογενειακή τους φίλη! Χα, χα, χα… Ε, αυτή τη φορά, αφού δεν υπήρχαν παιδιά και το διασκεδάζαμε, είπαμε να πάμε όλοι μαζί για καφέ, τσάι και τέτοια, στο ζαχαροπλαστείο που είναι πίσω από το θέατρο ακριβώς. Μάλιστα, τα δύο παιδάκια με τη μαμά τους που ίσως προσέξατε κάποια στιγμή στο βίντεο να πηγαίνουν προς το θέατρο, πηγαίναν στα παιδικά γενέθλια που τα γιόρταζαν σ’ αυτό το Ζαχαροπλαστείο. Έτσι, λοιπόν, πριν πάμε για καφέ, είπα στη Βαγγελίτσα να φτιάξουμε αυτό το πλακατζίδικο βίντεο για να το ανεβάσω εδώ, με τον τίτλο “Απ’ το κακό  στο χειρότερο”. Χα, χα, χα… Ίσως υπάρχει και χειρότερο, γιατί μένει ακόμα μία παράσταση, η τελευταία που έχει προγραμματιστεί, την άλλη Κυριακή. Ναι, σίγουρα θα σας πω πως πήγε.
Καλή εβδομάδα.
Π 

6 σχόλια στο “Απ’ το κακό στο χειρότερο!”

   Margo
   18 Μαρτίου 12 στις 22:41

   Απίστευτο!
   Θέλω να δηλώσω πως τα παιδιά θα ήθελαν πολύ να είναι εκεί. Αν κρίνω από τα δικά μου και τι δε θα έδιναν να δουν τον παραμυθά. Με ρωτάνε συνέχεια υπάρχει στ’ αλήθεια ο Παραμυθάς? Τραγουδούν κάθε μέρα τραγούδια από τις εκπομπές σου κι ας μην σε βλέπουν συχνά πια λόγω υπολογιστή.
   Πραγματικά είναι απίστευτο. Μήπως δεν γνωστοποιήθηκε?

   marilia
   18 Μαρτίου 12 στις 22:57

   Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Τα δικά μου έχουν φαγωθεί να δουν τον Παραμυθά! Και τα 26! Και οι εκάστοτε “επισκέπτες” στην τάξη μου, έτσι και πετύχουν προβολή… κολλάνε! Σοβαρολογώ! Μήπως, πράγματι, κάτι δεν έγινε σωστά;

   φιλάκι

   vaszio
   19 Μαρτίου 12 στις 0:58

   Γιατί δεν είχε κόσμο; Σε περιμένουμε και έιμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη για αυτό!

   Mika
   19 Μαρτίου 12 στις 14:00

   Μην πτοείσαι είπαμε!!!!!
   Θέλω να πιστευω οτι την επόμενη Κυριακή θα γινει χαμός αλλά μηπως να γίνει πράξη και αυτό που λένε και τα κορίτσια παραπάνω? Δηλαδή περισσότερη διαφήμιση?
   Φιλιά

   Παραμυθάς
   19 Μαρτίου 12 στις 18:45

   Χα, χα, χα… Δεν πτοούμε, γιατί δεν με νοιάζει, αλλά και το ήξερα από την αρχή ότι δεν θα γίνει τίποτα σ’ αυτό το χώρο. “Μάγος είσαι;” θα με ρωτήσετε και θα σας πω: “Όχι, έχω φάει προφιτερόλ”, για να θυμηθώ κι ένα παλιό αστείο που λέγαμε στα νιάτα μου. Χα, χα, χα…

Σχολιάστε