Πληροφορία/προειδοποίηση Β’

exagogi.jpgΌχι, δεν σας προειδοποίησα να μην μπείτε σήμερα στο blog, για να μην πάθετε τίποτα από αυτή τη φωτογραφία. Απλώς είναι το πρωινό μου, σήμερα Σαββατιάτικα. Ε, και μια και το ‘χουμε κάνει το blog chat(ra.patra)-room, παιδική χαρά και έχετε δει και σε φωτογραφίες όλη μου την οικογένεια, είπα να βάλω κι αυτήν. Ανατριχιάστε αν θέλετε, αλλά μην με λυπηθείτε γιατί λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία που έβγαλα μόνος μου με το κινητό με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα από το ροχαλητό μου. Να φανταστείτε ότι παλιά τσακώθηκα με φίλο μου, επειδή μου έλεγε ότι είμαι αναίσθητος που δεν φοβάμαι στον οδοντίατρο κι εγώ του έλεγα ότι απλώς δεν φοβάμαι κι ότι εγώ δεν του λέω ότι αυτός είναι χέστης! Λοιποοόν… γυρίζοντας από τον σύντομο καρεκλάτο πρωινό μου ύπνο, βρήκα μήνυμα του “μάστορα” ότι δεν πρόλαβε να βάλει το βίντεο μα το κείμενο που είχα γράψει, γιατί τέλειωσε αργά τη δουλειά του και μετά πέταγε τη νύχτα για τη Βαρκελώνη για να δει την ξαδέρφη του. Μου υποσχέθηκε ότι θα το βάλει από εκεί. Post μέσω Βαρκελώνης δεν το φανταζόμουνα!!!
Φιλιά (Μόλις φύγει η νάρκωση)
Π.

3 σχόλια στο “Πληροφορία/προειδοποίηση Β’”

   nellinezi
   5 Απριλίου 08 στις 13:05

   Τελικά ισχύει ο νόμος του σύμπαντος που λέει ότι ο καθένας προσελκύει γύρω του ανθρώπους που έχουν να κάνουν με το βαθύτερο χαρακτήρα του!

   Συνεπώς εμείς οι μουρλοκαμπέρες , “ήρθαμε” δίπλα σας , γιατί κι εσείς δεν΄πάτε πίσω!!! 😀 Eσείς μας μαγνητίσατε! Χα χα χα ! Τώρα το κατάλαβα!

   Ποιος άλλος θα έβαζε φωτογραφία του από τον οδοντίατρο; Και για να το πω κι αλλιώς….ποιος άλλος θα τραβαγε τον εαυτό του φωτογραφίες την ώρα που ο οδοντογιατρός ήταν από πάνω του;

   ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ….ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

   ΦΙΛΑΚΙΑ! (εμείς δεν έχουμε νάρκωση! 😛 )

   nellinezi
   5 Απριλίου 08 στις 13:10

   Tελικά ισχύει ο νόμος του συμπαντος που λέει ότι τραβάμε δίπλα μας ανθρώπους που έχουν να κάνουν με τον βαθύτερο εαυτό μας -χαρακτήρα μας!!

   Συνεπώς, εμείς οι μουρολοκαμπερες οι παραμυθομεγαλωμένες, δεν ήρθαμε τυχαία “δίπλα” σας! ….εσείς μας μαγνητίσατε …γιατί δεν πάτε πίσω!!!! 😀 ;D

   ZHTΩ Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ…..ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!! 😀

   Ποιος άλλος θα έβαζε στο μπλογκ του φωτογραφίες του από τον οδοντίατρο; Κι ακόμη καλύτερα, ποιος άλλος θα τραβαγε τον εαυτό του φωτογραφίες με το στόμα ανοιχτό την ώρα που ο οδοντίατρος ήταν από πάνω του;;; χα χα χα χα χα !!

   Ο ΤΡΕΛΟΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ..να ένα παραμύθι που πρέπει να γράψετε! Εγώ σας έδωσα τον τίτλο ….. 😛

   Φιλάκια πολλά! ( εμείς δεν έχουμε νάρκωση κι ετσι τα δίνουμε από τώρα! χα χα ! )

   nellinezi
   5 Απριλίου 08 στις 13:12

   Το δεύτερο σχόλιο ξαναγράφτηκε γιατί εμένα μου έδειχνε ότι δεν το πήρε το πρώτο!

   Δεν πειράζει ε;

   Είναι και πιο εμπλουτισμένο…… χα χα χα χα!!

   ΄το ξαναλέω:

   Ο ΤΡΕΛΟΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥ!!! …περιμένουμε παραμύθι!! χα χα χα χα ….ναι ….ναι….ξέρω….βρε μπελά που βρήκατεεεεε!!!!!!!

   Φιλάκια ξανά!

Σχολιάστε