Χρόνια πολλά cpil

Τι είναι αυτός  ο τίτλος; Μα σήμερα 21/5 είναι του Αγίου Cpil, ε… συγνώμη, του Αγίου Κωνσταντίνου ήθελα να πω, και γιορτάζει το παιδάκι μου. Στα 6 χρόνια που υπάρχει αυτό το blog έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, για να του πω χρόνια πολλά για τη γιορτή του ή τα γενέθλιά του, τα διάφορα ονόματα που τον φωνάζουμε: το “Κωνσταντίνε”, το “Κώτσο”, το “Κωτσούλα” και ξαφνικά αυτή τη φορά σκέφτηκα ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το ιντερνετικό του όνομα -το cpil- κι έτσι είπα να βάλω κι  αυτό σήμερα, μαζί με ένα ιντερνετικό δωράκι που είναι ένα βίντεο ενάμιση λεπτού, όπου τον Ιούλιο του 1989, στα πεντέμισή του, χορεύει με την ξαδέλφη του. Ε, δεν είμαι χαζομπαμπάς, αλλά βλέποντάς το σκέφτηκα ότι  θα μπορούσε να είχε γίνει και χορευτής αν ήθελε. Χα, χα, χα
Χρόνια πολλά και σε όλους τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες.
Πολλά φιλιά
Π. 

4 σχόλια στο “Χρόνια πολλά cpil”

   Mika
   21 Μαΐου 13 στις 12:08

   Και η μαμά και ο μπαμπάς αφιερώματα στον γιόκα τους σήμερα! Ε ρε καμάρια! Να τον χαίρεσαι λοιπόν χαζομπαμπα τον γιοκα σου και να τον καμαρώνεις!
   Φιλια πολλα

   δημήτρης
   21 Μαΐου 13 στις 14:21

   χα!χα! κληρονόμησε τις χορευτικές ικανότητες του μπαμπά του!
   Να τον χαίρεσαι!Να είσαι καλά να τον καμαρώνεις!
   Φιλιά

   marilia
   21 Μαΐου 13 στις 14:29

   Μ’ έκανες και χαμογέλασα, παρόλο που κάνει πολλή στενοχώρια σήμερα. 🙂 Χρόνια του πολλά, καλά κι ευτυχισμένα! Να τον χαίρεστε, χαζομπαμπά!

   Αδέρφι, τα καλύτερα! Και ένα tip: Όταν θέλω να αφήσω για λίγο μόνα τους τα μικρά μου και να πεταχτώ ως το γραφείο, τα αυστηροκοιτάω και τους λέω: “Μη με εκθέσετε!!” κι εκείνα ξέρουν και… δε με εκθέτουν. Μήπως… πιάνει και σε… μεγαλύτερα παιδάκια; Λέω τώρα εγώ… 😛 Πολύχρονος, δημιουργικός κι ευτυχισμένος! 🙂

   Πώς έγινα μάνα
   21 Μαΐου 13 στις 18:41

   Να τον χαίρεστε! Τώρα κατάλαβα ότι είναι γιος σας, παρόλο που είχα δει τις δύο πρώτες του ταινίες και σήμερα είχα την ευκαιρία να δω και την τρίτη! Να έχετε όλη η οικογένεια υγεία για να μας χαρίζετε πάντα στιγμές έμπνευσης!

Σχολιάστε