Χρόνια Πολλά

SPITI FOR 5

Κανονικά Τετάρτη, 21 του μήνα, θα έπρεπε να ανεβάσω post από την επίσκεψή μου στη Χωριστή Δράμας, όπου πήγα μετά την Κέρκυρα. Αλλά για άλλη μια φορά -ζητώντας συγνώμη από τα παιδιά στη Δράμα που περιμένουν το post – θα ανεβάσω κάτι άλλο, όχι όμως επειδή σκέφτηκα κάτι άλλο, αλλά επειδή γιορτάζει το παιδάκι μου και θέλω να του κάνω ένα δωράκι από την παιδική του ηλικία, από τα οχτώ του, φέτος που έκλεισε τα 30.  Είναι ένα βίντεο με δύο μικρά αποσπάσματα: το ένα είναι από το μίνι σίριαλ, “Σπίτι για πέντε” που παίχτηκε στο  MEGA, το 1992 και το άλλο είναι από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε ποτέ, στην ενημερωτική εκπομπή που είχε τότε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης και που είναι στο πλάνο που βλέπετε και που το διάλεξε, το σύστημα να βάλει πρώτο. Θα μπορούσε να έχει βάλει την Ελένη Μενεγάκη, που ήταν τότε παρουσιάστρια στο MEGA και κάνει μία μικρή εισαγωγή πριν την εκπομπή, και θα την δείτε με κόκκινα μαλλιά!  Στο απόσπασμα από το σήριαλ, εκτός από τον Κωνσταντίνο, μπορείτε να δείτε σε μια αστραπιαία εμφάνιση και την “Μάγισσα Άιναφτες”, και την ανεψιά μου την Μαργαρίτα που σας έχω μιλήσει γι’ αυτήν εδώ, που έπαιξαν κι οι δύο για να κάνουμε οικονομία στους κομπάρσους.
Χρόνια πολλά, λοιπόν, Κώτσο, όπως και σε όλους τους Κωνσταντίνους  και τις Ελένες που γιορτάζουν
Πολλά φιλιά
Π.

 

 

6 σχόλια στο “Χρόνια Πολλά”

   Χαρά
   20 Μαΐου 14 στις 21:26

   Αγαππητέ μου Παραμυθά ,δίκαιον τον καμάρι σου και ο Κωνσταντίνος αξίζει αυτή την ξεχωριστή ανάρτηση,μια που τόσο ξεχωριστός είναι κι αυτός.
   Να τον καμαρώνεις πάντα να προοδεύει,όπως ακριβώς τον παρακολουθείς στο βίντεοτης εκπομπής.
   Την αγάπη μου και τις ευχές μου και στην ευτυχισμένη Μανούλα

   Σμαραγδάκη Ρούλα
   21 Μαΐου 14 στις 16:53

   Χρόνια πολλα του και να τον καμαρώνετε γερό και δυνατό… να δημιουργεί πάντα και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα… !!!!!!πολύχρονος να είναι…

   ιωαννα
   24 Μαΐου 14 στις 8:20

   Εστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά για τον Κωνσταντίνο σου

   Ιωάννα

Σχολιάστε