Ιστορίες της Kαρδιάς

Συγνώμη που σας πρήζω με τα βιβλία μου, αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν η πιο ενδιαφέρουσα που είχα ποτέ ως συγγραφέας, γιατί μέσα σε μία εβδομάδα, κυκλοφόρησαν δύο!Χα, χα, χα… Μέχρι που κοντεύω να πιστέψω ότι είμαι και συγγραφέας! Χα, χα, χα… Το πρώτο βιβλίο, λοιπόν, που σας το έδειξα στο προηγούμενο post, ήταν το καινούργιο βιβλίο του “ΠΑΡΑΜΥΘΑ”  – το έκτο του, από το 1982 που εκδόθηκε το πρώτο – και που είναι ιστορίες για παιδιά, ενώ το βιβλίο που σας έχω σήμερα εδώ, είναι ιστορίες για μεγάλους, με τίτλο, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, και με σχέδια -ένα για κάθε ιστορία- της Στεφανίας.
Εδώ, έχω το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του βιβλίου.

Και μια και στο προηγούμενο post ανέβασα κι ένα επεισόδιο από την εκπομπή του ΠΑΡΑΜΥΘΑ, σκέφτηκα να ανεβάσω κάποιο βίντεο και εδώ. Αντί, λοιπόν, να αντιγράψω το ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ που έγραψα στην αρχή του βιβλίου, αποφάσισα να σας το διαβάσω ο ίδιος, κι έφτιαξα το μικρό βίντεο που θα δείτε.

Καλό Σαββατοκύριακο.
Σας φιλώ.
Ν.Π.

8 σχόλια στο “Ιστορίες της Kαρδιάς”

   να-τασσάκι
   22 Οκτωβρίου 11 στις 17:42

   Ξέρω από τώρα πως θα το αγαπήσω -μερικές από τις ιστορίες αυτού του βιβλίου, με βοήθησαν να πάω παρακάτω 😉

   Φιλί και καλοτάξιδο και τούτο!

   e.
   22 Οκτωβρίου 11 στις 18:41

   Πολύ συγκινητικό ό,τι ακουμπάει την καρδιά. Καλορίζικο και οι ιστορίες του θα αγγίξουν πολλές καρδιές, όπως έχει φανεί από την πρώτη στιγμή που άνοιξε αυτό το blog.

   δημητρης
   22 Οκτωβρίου 11 στις 22:44

   συγνώμη και απο εμάς που σε μουσκεύουμε με τη μάνικα της αγάπης 🙂
   αλλά φαίνεται ότι αυτή είναι η αποστολή σου: να λες ιστορίες καρδιάς σε εμάς και στα παιδιά μας…
   Σε ευχαριστούμε
   Σε αγαπάμε
   Καλοτάξιδο να είναι κι αυτό
   Φιιά

   Mika
   24 Οκτωβρίου 11 στις 14:12

   Θα το διαβάσω και θα σου πω!
   Θα μου αρέσει, είμαι σίγουρη!
   Καλό ταξίδι και σε αυτό!

   φιλια

   ΜΑΡΙΑ Π.
   21 Δεκεμβρίου 11 στις 0:50

   Κύριε Νίκο, θέλω να σας πω ότι όταν πήγα χθες σε ένα βιβλιοπωλείο για να διαλέξω ένα βιβλίο που είχα ήδη επιλέξει για να το κάνω δώρο σε μια υπέροχη Κυρία (και αγαπημένο πρόσωπο) έπεσα πάνω σ’ αυτό το βιβλίο “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ” και αμέσως μου έκανε κλικ. Τελικά άφησα αυτό που είχα στο μυαλό μου μπαίνοντας στο βιβλιοπωλείο και πήρα φεύγοντας αυτό! Υπέροχο βιβλίο!!!

Σχολιάστε