«Ο γέρος που έκανε θαύματα»

Σήμερα, σας έχω κάτι που με συγκίνησε πάρα πολύ!!! Ένα δείγμα της δουλειάς τού Βασίλη, ενός νέου παιδιού 27 χρονών, που μόλις τελείωσε σπουδές και στρατιωτικό και ζει στην Πάτμο. (Ο τυχεράκιας!) Γεννήθηκε στη δεκαετία του ’80, άρα δεν πρόλαβε τον «Παραμυθά». Πρόλαβε, όμως, να μεγαλώσει με τα παραμύθια που έλεγα στις κασέτες της σειράς, «Ο Θαυμαστός κόσμος των Παραμυθιών». Του ζήτησα να ανεβάσω εδώ ένα μέρος από το e-mail που μου έστειλε. Διαβάστε και θα καταλάβετε τη δουλειά που έκανε.

«…Είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά που μεγάλωσαν με τα παραμύθια σας… Οι γονείς μου, λόγω της απουσίας των παππούδων, μου αγόρασαν κάποια ευλογημένα Χριστούγεννα, όλη τη σειρά με τα παραμύθια σας!… Για πάρα πολλά χρόνια άκουγα καθημερινά τα παραμύθια σας! Δυστυχώς, όμως, μετά από 8 μετακομίσεις, οι κασέτες της σειράς είτε χάθηκαν είτε με τον καιρό χάλασαν… Πριν δέκα χρόνια περίπου έτυχε και βρέθηκα σε ένα βιβλιοπωλείο που είχε τα βιβλία 4, 5 και 6 της σειράς μαζί με τις κασέτες. Τα αγόρασα αμέσως με σκοπό κάποια στιγμή να μετατρέψω σε ψηφιακή μορφή τις κασέτες. Λόγω των σπουδών μου, όμως,  στο εξωτερικό δεν βρήκα την ευκαιρία και το χρόνο…  Οπότε σήμερα, αφού βρήκα το blog σας αποφάσισα να τελειώσω με αυτό το σχέδιο. Έκατσα, λοιπόν, και μετέτρεψα σε ψηφιακή μορφή τις κασέτες 4, 5 και 6 της σειράς. Το κασετόφωνο που χρησιμοποίησα είναι ολοκαίνουργιο και αχρησιμοποίητο όπως και οι κασέτες που σήμερα τις έβγαλα από τη ζελατίνα. Έτσι, πιστεύω πως κατάφερα να πετύχω όσο καλύτερη ποιότητα μπορούσα….»

Έτσι ο Βασίλης, άρχισε να μου ανεβάζει στο internet τα ψηφιοποιημένα παραμύθια που ετοίμασε και που ο ήχος τους είναι πολύ καλύτερος από εκείνο που έχουν τα δικά μου. Του έστειλα και αυτές που του λείπουν κι έτσι, σιγά σιγά, θα τα ανεβάσω εδώ όλα. Κι αρχίζω από σήμερα, αφιερώνοντας βέβαια, «τιμής ένεκεν», το πρώτο αυτό ψηφιοποιημένο παραμύθι, στον Βασίλη.
Καλό βράδυ.
Σας φιλώ πολύ όλους.
Π.

[audio:http://www.fileden.com/files/2009/9/2/2562339/4.2.Geros_pou_ekane_Thaumata.mp3]

8 σχόλια στο “«Ο γέρος που έκανε θαύματα»”

Σχολιάστε