Γεια σας, ρε Παραμυθόπαιδα…

storyteller-long.JPGΧα, χα, χα… Γεια σας, ρε Παραμυθόπαιδα… Πάλι παιδική χαρά το κάνατε! Μ΄άρεσε πολύ, γι’ αυτό και τ’ άφησα μια μέρα παραπάνω απ’ ό,τι συνηθίζω.Κάνατε και αριθμό ρεκόρ στα σχόλια: 35! Αλήθεια, εκείνη η nellinezi κι η marillia που ήταν ειδικές στις “παιδικές χαρές”, τι γίνανε;
Λοιπόν, δεν θέλω να χαλάσω αυτό το πνεύμα του blog, με τα δύο βαριά “σεντόνια” που έχω έτοιμα (ένα για τον θυμό και τα “άτακτα παιδιά” κι ένα για τον Θάνατο), γι’ αυτό και σήμερα θα σας βάλω μία φωτογραφία-έκπληξη για τον “μάστορα” που εκφράζει ακριβώς το πώς σας νοιώθω γενικώς, αλλά και ειδικά με το τελευταίο post. Μου θυμίσατε όταν ήμουν μικρός στο νηπιαγωγείο κι όταν τσακωνόμαστε, φτυνόμαστε και μουτζωνόμαστε! Χα, χα, χα… Αυτό είναι το “ματοκυλιστούμε” που έγραψε στο σχόλιό της η athinovio, που ομολογώ δεν κατάλαβα τι εννοούσε με το σχόλιό της “οι κακοί είναι αποτυχημένοι καλοί” -δεν είπα τίποτα τέτοιο εγώ. Αντιθέτως, προσωπικά δεν θεωρώ το καλό αντίθετο του κακού, αλλά κάτι εντελώς ΑΛΛΟ. Όπως η αγάπη και το μίσος. Δεν είναι αντίθετα, είναι ΑΛΛΑ και ποτέ δεν μπορούνε να ΓΙΝΟΥΝ το άλλο. Συγνώμη, μου ξέφυγε και πήγα να το βαρύνω. Λοιπόν, η φωτογραφία για το πώς σας νοιώθω, με τον “μάστορα” ακριβώς πριν 20 χρόνια, καλοκαίρι όπως τώρα στο νηπιαγωγείο. Είναι το καθιστό αγοράκι αριστερά όπως κοιτάτε, δίπλα στην όρθια δασκάλα με το μπλου τζην και τη μικρή Δέσποινα μπροστά του που βγάζει τη γλώσσα της. Αύριο θα σας βάλω ένα βίντεο με κινούμενο σχέδιο, που μου αρέσει πολύ και που υπήρχε μέσα σε μια άλλη πρόταση μου που δεν έγινε ποτέ, ένα “Ντιβιντοπεριοδικό” για παιδιά. Κι από Δευτέρα… τη γλίτωσες Vanda που παίρνεις άδεια.
Σας φιλώ μωρά μου.
Π.

kkid88.jpg

5 σχόλια στο “Γεια σας, ρε Παραμυθόπαιδα…”

   Nίνα
   14 Ιουνίου 08 στις 0:15

   Χαρώ τα, τα κουτσουνάκια! Γλύκες!

   Ετσι είμαστε κι εμείς….”μια ωραία ατμόσφαιρα”!¨Οπως στην ελληνική ταινία.

   Αντε, Παραμυθά μου, ας τα βάλεις από Δευτερα τα σεντόνια που μας έχεις τάξει τόσον καιρό, γιατό όσο σφίγγουν οι ζέστες δεν θα τα σηκώνει και πολύ το κλίμα-με την έννοια ότι κλείνουν τα σχολεία,αρχίζουν τα μπάνια, δεν θα δοθεί νομίζω όση σημασία τους πρέπει και θα αδικηθούν(όπως έχει γίνει και με άλλα σου σεντόνια)και θα τα ψάχνουμε τα σχόλια…με το μικροσκόπιο(Ξέρω πως δεν ειναι φυσικά αυτος ο σκοπός σου, αλλά όσο να’ναι γλυκαίνεται κανείς αμα βλέπει 35(!) σχόλια-μεγάλες επιτυχίες!

   Καληνύχτα

   cpil
   14 Ιουνίου 08 στις 1:02

   Ποοοοποοοο… Κοίτα κοριτσάκια που είχαμε στον παιδικό σταθμό! Έτσι εξηγούνται όλα!

   marilia
   14 Ιουνίου 08 στις 16:34

   Αυτό το… γλωσσιάρικο, εκεί αριστερά, θα μπορούσε, να ‘ναι η nellinezi. Εγώ πάλι δεν ξέρω ποιο θα μπορούσα να είμαι, αλλά δύσκολο να βρεθεί δεύτερο παιδί σαν κι εμένα! χα! Είμαι μοναδική, τι να κάνουμε; 😛 Είδε ο Θεούλης τι παιδί έπλασε κι έσπασε το καλούπι! 😛

   “Ειδική στις παιδικές χαρές” ο ένας, “σουπιά” ο άλλος, “μωρό” ο τρίτος… ε… πολύ θέλει να σου βγει τ’ όνομα; 😆 Αλλά εμένα μ’ αρέσει και το χαίρομαι και περισσότερα δε γράφω, γιατί τα λέω ξεκάθαρα στο τελευταίο μου ποστ.

   Παγωτοφιλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! (σοκολάτα, βεβαίως βεβαίως!)

   marilia
   14 Ιουνίου 08 στις 16:37

   Ξανάρθα… εγώ “σεντόνι” δε θέλω και το δηλώνω σφίγγοντας χειλάκια και πατώντας με πείσμα το ποδαράκι στο πάτωμα. ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεε θέλω λέωωωωωωωωωωωωωω! Καλοκαίριασε και πετάξαμε ΚΑΙ τα σεντόνια! Μόνο παραμυθάκια και ιστοριούλες θέλω και μάλιστα… ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Μμ!

   Nellinezi
   18 Ιουνίου 08 στις 10:21

   Eεεεεεελααααααααααα ………….με φωνάξατεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

   Νελλυ Νέζη!!

   Παρούσα!!!

   Είπαμε Παραμυθούλη μου! Δεν έχω ίντερνετ! Τι να κάνω! Εμένα μου αρέσει νομίζεις;;

   Μαριλιάκιιιιιιιιι….το γλωσσιάρικο είμαι εγώ;;; χα χα χα χα χα !! Απαιχτη όπως πάντα!

Σχολιάστε